Tennis Forum banner

Magda Linette w zaskakującej sesji zdjęciowej dla polskiego magazynu kulturalnego KMAG

1 reading
3.1K views 24 replies 22 participants last post by  Shifty-Eyed Dog  
#1 · (Edited)
Magda była zawodniczką z pierwszej 20, więc myślę, że jest godna GM. Nie przypominam sobie wielu zawodników robiących sesje zdjęciowe dla magazynów kulturalnych (mam na myśli, że Vouge jest do tego podobny, ale KMAG bardziej dotyczy muzyki, kina i kultury niż mody).
I myślę, że to drugi raz, kiedy z nimi pracowała. Te zdjęcia są 🔥, a wideo jest taaaak gorące!
Pełny artykuł i sesja zdjęciowa tutaj.

Zdjęcia autorstwa Oli Bodnaruś / Agve Studio

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

#4 ·
Magda wygląda oszałamiająco

#9 ·
czuję, że ona próbuje wyglądać jak wirus covid na niektórych z nich

#12 ·
Co czyni to 'kulturowym'? Wygląda tak samo jak liczne tandetne, przeseksualizowane sesje zdjęciowe, które robi wielu innych graczy.
Wcale nie. Te tandetne są rzeczywiście tandetnej jakości, nawet jeśli są koncepcyjnie interesujące, ale to fotografia artystyczna wysokiej jakości, zarówno pod względem kompozycji, kolorystyki, jak i głębi światła i rozdzielczości.

#11 ·
Magda była zawodniczką z pierwszej 20, więc myślę, że to godne GM. Nie przypominam sobie wielu zawodników robiących sesje zdjęciowe dla magazynów kulturalnych (mam na myśli, że Vouge jest do tego podobny, ale KMAG jest bardziej o muzyce, kinie i kulturze niż o modzie).
I myślę, że to drugi raz, kiedy z nimi współpracowała. Te zdjęcia są 🔥, a wideo jest taaaakie gorące!
pełny artykuł i sesja zdjęciowa tutaj.

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image
Ta fotografia jest na najwyższym poziomie.

#13 ·
Mam nadzieję, że wyjdzie z tego umowa na Króla Lwa.

#16 ·
Magda była w pierwszej 20 rankingu, więc myślę, że to godne GM. Nie przypominam sobie wielu graczy robiących sesje zdjęciowe dla magazynów kulturalnych (mam na myśli, że Vouge jest do tego podobny, ale KMAG jest bardziej o muzyce, kinie i kulturze niż o modzie).
I myślę, że to drugi raz, kiedy z nimi pracowała. Te zdjęcia są 🔥, a wideo jest taaaak gorące!

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image
To sesja zdjęciowa. Sabalenka powinna robić notatki.

#21 ·
Wow, to wygląda naprawdę świetnie! Bardzo artystyczna wizualna robota fotografa.

Trzeba też powiedzieć, że ma ostre rysy twarzy, szczuplejszą sylwetkę - to zawsze byłoby odpowiednie do takiej pracy. Wyobraź sobie kogoś z bardziej uśmiechniętą, pucołowatą twarzą jak Kvitova, moim zdaniem nie wyglądałoby to nawet w połowie tak dobrze.

#23 · (Edited)
To może być zaskakujące, ale Magda Linette ma jedną z najsilniejszych indywidualnych marek sportowych w Polsce. Wśród kobiet tylko Iga jest lepsza. Magda sprytnie korzysta z faktu, że ma wiele interesujących opinii, otwartych w mediach społecznościowych w ostatnich latach i miała kilka nietypowych sesji zdjęciowych, powiedziałbym awangardowych. Sporo fotografów ją pamięta.

Wow, to wygląda naprawdę świetnie! Bardzo artystyczna wizualna robota fotografa. Trzeba też powiedzieć, że ma ostre rysy twarzy, szczuplejszą sylwetkę - to zawsze pasowałoby do takiej pracy.
Iga też wyglądałaby świetnie, ma rzeźbiarskie rysy twarzy. Niestety, niedostatecznie wykorzystane.

#25 ·
Magda była zawodniczką z pierwszej 20, więc myślę, że to godne GM. Nie przypominam sobie wielu zawodniczek robiących sesje zdjęciowe dla magazynów kulturalnych (mam na myśli, że Vouge jest do tego podobny, ale KMAG jest bardziej o muzyce, kinie i kulturze niż o modzie).
I myślę, że to drugi raz, kiedy z nimi pracowała. Te zdjęcia są 🔥 a wideo jest taaaak gorące!

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image
Magda dobrze wygląda.👌