Tennis Forum banner
1,141 - 1,160 of 2,580 Posts
Tak: Nie zauważyłem Emmy ponownie po jej wywiadzie na korcie i pomyślałem, że nie wróciła na mecz Katie, co, jak pokazała telewizja, a nawet skomentowała, niemiecka przeciwniczka Emmy zajmująca jej miejsce na ławce rezerwowych w drugim meczu, wywołało typową reakcję fanów Emmy: nieskażoną PANIKĘ! :ROFLMAO: (W mojej głowie, pod koniec meczu Katie, Emma była już przygotowywana do pierwszego z około 14 oddzielnych zabiegów chirurgicznych...)
Heather i Olivia przyszły i usiadły na ostatnim gemie i pół na siedzeniach. Emma stała z boku. Nie sądzę, żeby zostały jakieś wolne miejsca.

Emma najwyraźniej udała się na kąpiel lodową i leczenie, a także prawdopodobnie do prasy. Jest w następnej rundzie, więc najlepsza regeneracja, jaką może zrobić, jest bardzo ważna, w tym zachowanie elastyczności. Nie ma znaczenia, kim jest jej przeciwniczka Jule... nie jest w turnieju i ma tydzień na regenerację. Profesjonalna rozgrzewka i regeneracja są ważne dla Emmy.

Mecz Katie B był tak szybki... skończył się, zanim się zorientowałeś. W Boulogne Katie B nie wyszła, aby wesprzeć Emmę aż do co najmniej 90 minut po meczu, zwłaszcza po jej pierwszym meczu... więc prawdopodobnie stosowała to samo profesjonalne zachowanie, aby upewnić się, że jest najlepiej przygotowana do następnej rundy.

Zauważyłem po hymnach narodowych, że Heather jako pierwsza poprowadziła drogę, aby dać Emmie szczęśliwe uściski i wiadomości... Harriet wydawała się zmierzać w stronę swojego miejsca i zawracać.

Katie B grała naprawdę dobrze, ale jej przeciwniczka była naprawdę szokująca... Powiedziałem nawet szokujące w pewnym momencie... ktoś inny ciągle mówił... co to było. I to nie tylko kwestia niepozwalania jej grać... kiedy miała kilka łatwych strzałów, wciąż była szokująca.

Pierwszy serwis Jule wydawał się pogarszać, zwłaszcza po przerwie w toalecie. Ale jej uderzenia z linii końcowej były lepsze niż Laury i wykonała kilka dobrych drop shotów i gry przy siatce.

Piękna słoneczna pogoda i błękitne niebo dzisiaj. Z powrotem z wybrzeża w górach we Friglianie dzisiaj.

Paolini pokonuje Uchijimę 6:3, 6:4

Japonia 1:1 Włochy

Zatem wszystko sprowadza się do debla
Dzięki za aktualizację @varlums2, jak zwykle nie mogę znaleźć żadnych informacji na stronie internetowej i oglądam ATP SF. Przynajmniej nie ma piłki nożnej, więc to zmniejsza stres, gdy budujemy rezerwy mentalne w przygotowaniu do jutra, lol.

Nie tylko Raducanu i Boulter są dwiema najwyżej notowanymi tenisistkami, jakie Wielka Brytania wydała w XXI wieku,

Zakładam, że nie liczą Jo Konty, ponieważ przeniosła się do Wielkiej Brytanii z Australii w wieku 14 lat i początkowo reprezentowała Australię. Katie i Emma zostały w pełni ukształtowane w Wielkiej Brytanii. (Nie sądzę, żeby pierwsze dwa lata Emmy w Kanadzie miały duży wpływ na jej tenis 😅)

Ciekawe, że kolor włoskiego zespołu sportowego jest niebieski we wszystkich sportach, ale flaga jest zielono-biało-czerwona. Niebieski sięga rodu królewskiego Sabaudii w XIV wieku lub coś w tym stylu.

Przy okazji, podczas poszukiwania tego cennego okruchu informacji, odkryłem, że Azzurri grają jutro z Les Bleus w Pucharze Narodów, czyli turnieju piłkarskim, lub piłce nożnej, jeśli wolisz, lol.

Duża bitwa między Fritzem i Zverevem

1,141 - 1,160 of 2,580 Posts