Tennis Forum banner
1 - 5 of 5 Posts

·
Registered
Joined
·
1,054 Posts
Discussion Starter · #1 ·
Weet iemand waarom Henin-Maleeva de enige kwartfinale is die donderdag gespeeld wordt in plaats van op vrijdag (zoals vooraf gezegd was voor alle kwartfinales!)
Nu heb ik kaarten voor de kwartfinales gekocht, in het gedacht dat ik Justine dus zeker zou zien en nu speelt ze morgen ipv vrijdag! :(
Ze zal vrijdag dan toch helemaal niet spelen zeker?
 

·
Registered
Joined
·
2,456 Posts
Hey Belgiangirl, I can understand how you feel. I had tickets for Thursday, so for me that was great news. But I thought about the people who had bought tickets for the QF. I think it was really unfair to change the schedule like that.
 

·
Registered
Joined
·
16,198 Posts
Ik heb met een paar mensen gesproken op vrijdag die allemaal speciaal tickets voor vrijdag hadden gekocht om Justine te zien, ze waren allemaal ni echt te spreken over het schema!

Gelukkig had ik ook tickets voor donderdag :)
 

·
Registered
Joined
·
1,054 Posts
Discussion Starter · #5 ·
Ik vond dat echt niet eerlijk! Je kan verwachten dat een wedstrijd om een of andere reden uitgesteld wordt, maar toch niet vooruit.
Maar gelukkig ben ik er na heel veel moeite in geslaagd mijn tickets voor vrijdag om te ruilen in tickets voor donderdag (zelfs even goed : 6de rij ipv de 4de die ik normaal had! :) )
Ik vond het trouwens een heel toffe avond (beter dan dinsdag en zaterdagavond toen ik daar was) met ook een leuke dubbelwedstrijd! :D
Ik had ook een neefje van 8 bij en die was helemaal in de wolken met de handtekeningen van Callens, Oremans, maar vooral van Elke! :D
 
1 - 5 of 5 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top