Tennis Forum banner

TYPEREK WTA - Edycja 2023

285720 Views 16245 Replies 33 Participants Last post by  Zofia1021
Hello Friends :hatoff:

WELCOME TO

THE WTA TIPPY GAME - 2023 Edition
TYPEREK WTA - Edycja 2023

It is a contunuation of the game called Tom's tippy game (typerek Toma) previously played for several years by a group of Polish players at another place.
We are very glad to be here with you now.Thank you for helping us to be here. Thank you for your kindness.

Everyone can start the game at any time. :)
Grać może każdy od dowolnego momentu.

---------------------------------------------------------------------------------------

ROLAND GARROS :yippee::cheer: :dance: ROLAND GARROS :dance: :cheer::yippee: ROLAND GARROS

ROZGRYWAMY TYPERKOWY ROLAND GARROS 2023 !

---------------------------------------------------------------------------------------

Template #4B is already statemented!

🎾 GO TO THE CURRENT TEMPLATE

You will always find a current template in #2 post (you can also find it in one of my new posts, of course if you follow me).

Szablon nr 4B już wystawiony!

🎾 AKTUALNY SZABLON

The stage plan for the 2023 edition of the game, stages played and stage winners.
Plan etapów edycji 2023, etapy rozegrane i zwycięzcy etapów.

1. Australian Open ......................... Witalis
2. Dubai ............................................... Panda25
3. Indian Wells .................................. Panda25
4. Miami Open ................................. Witalis
5. Madrid Open ............................... Tom
6. Internazionali d'Italia ................ Panda25, Witalis
7. Roland Garros 28.05. - 11.06.
8. Wimbledon 03-16.07.
9. Montreal 07-13.08.
10. Cincinnati 14-20.08.
11. US Open 28.08. - 10.09.
?
?
?
WTA Finals ?

-

The rules of the WTA tippy game.

A few words about our game (why is it so interesting and addictive)
See less See more
  • Like
  • Love
  • Helpful
Reactions: 5
1 - 20 of 16246 Posts
Tabela "on line"
Po finale w Warszawie 2022:

53​
Kri100f​
70,67%​
53​
Panda25​
70,67%​
49​
Kvi​
65,33%​
49​
Tom​
65,33%​
44​
BSZR​
58,67%​
44​
Hippekk​
58,67%​
44​
Zofia1021​
58,67%​
43​
Witalis​
57,33%​
42​
Ekla​
56,00%​
37​
Bejs​
49,33%​
35​
Queen​
46,67%​
34​
Vivendi​
45,33%​
26​
Efanka​
34,67%​
7​
vreczet​
9,33%​
6​
Harry​
8,00%​
See less See more
  • Like
Reactions: 3
[CYTAT = "Tomj, stanowisko: 83549512, członek: 369624"]
Zgadza się chociaż z tym, który oddałeś na SF?😆
[/CYTAT]
Tak! Ale to nie tu powinnam wpisać. tylko pod odpowiedzą Toma.
  • Like
Reactions: 2
=============================
SZABLON 4, SF, W-wa’22 -------> Zofia1021
==============================
OBOWIĄZKOWY KOD LITERKOWY: ad
  • Like
Reactions: 1
Ile osób zatypowało tu już, jest chociaż 10?
Dotąd :12
Z pozycji tabeli "on line" brakuje Vivendi i QM
  • Like
SZABLON 4, SF, W-wa’22 -------> Viv
OBOWIĄZKOWY KOD LITERKOWY: bc
Biorąc pod uwagę dwa szablony to punkty liczą się podwójnie?
  • Like
  • Haha
  • Wow
SZABLON 5, SF, W-wa’22 -------> Zofia1021
OBOWIĄZKOWY KOD LITERKOWY: a
  • Like
Ryzyk - fizyk 😉 ...Ana po tytuł!
A może tak tutaj jest możliwość zabezpieczenia typów tak by nie były widoczne do pewnego momentu dla wszystkich.
:bigclap:
Idealnie. :bounce:
Gdzie się Harry podziewałeś tyle czasu? Super, że nas znalazłeś.
Typuj finał w Warszawie.
  • Like
:facepalm: Wielkie dzięki Zosiu. Jestem tak zakręcony, że wydawało mi się, że już nocką wrzuciłem. :silly:
Po raz n-ty mi się to zdarza.
To miało być do Harrego!
  • Like
---
Około pół godziny do rozpoczęcia finału. Wciąż nie zatypowali Bejs, QM i Viv
Rozumiem, relaksacyjnie...
---
Ja mam typ a od QM. Chyba się nie pomyliłam, a Viv "c"
  • Like
W moim wypadku, nawet podwójne punkty raczej nie zmianią mojego zaszczytnego, pierwszego miejsca od końca....

SZABLON 5, SF, W-wa’22 -------> Viv
OBOWIĄZKOWY KOD LITERKOWY: c
Jesteś w błędzie Pukes ma tylko 3 punkty.
Moja pozycja w typerku nie zagrożona! ;)
Tu na pierwszej stronie jest tabela "on line" i choć nie podoba mi się i muszę ją jakoś ulepszyć to nie jesteś na ostatnim miejscu. Ma jedną zaletę. Można ją poprawiać prze cały czas trwania turnieju. To znaczy tylko ja mogę ją poprawiać, ale kto wie może tu są takie możliwości, że każdy uczestnik mógłby wstawiać swoje poprawki.
  • Like
Moja pozycja w typerku nie zagrożona! ;)
Mogę wstawiać procenty skuteczności typowania tylko wtedy Harry byłby na pierwszym miejscu a Ty na ostatnim, albo ustawiać wg punktów a wpisywać procenty skuteczności dla arkuszy, to żaden problem tylko nie wiem czy będę dalej zamieszczać takie tabelki w trakcie turnieju bo i tak zostaje tylko ostatnia.
  • Like
Otóż nie do końca Kamanie. Korzystamy z uprzejmości, grzeczności i wszechstronnej pomocy administracji tego forum. Dzięki tej uprzejmości możemy mieć miejsce do pisania po polsku, stosując się jednak do określonych zasad. To forum jest, jak słusznie zauważyłeś, forum międzynarodowym, więc rzeczywiście masz pełną swobodę w zakładaniu forów, ale w języku angielskim i w określonych tematycznie miejscach tego forum.
Zarówno Ty, jak i Potter nadużywacie ewidentnie tej grzeczności. Rozumiem, że moje apele do Was nie przyniosą bezpośredniego efektu, jak widać na przykładzie Pottera. Sprawę rozstrzygną administratorzy forum. Na razie, jak może zauważyliście, padła sugestia o ignorowaniu wpisów, których nie akceptujemy. Dodam, że nie akceptujemy jako grupa korzystająca z uprzejmości adminów i moderatorów.
Pisałam o tym na poprzedniej lokalizacji, ale mi komentarz usunęli. Był 9 minut i znikł. Tu może nie zniknie.
W poprzedniej lokalizacji prowadzący bloga mógł usunąć niechciane wpisy a tu nie a mimo to nikt nie wpisywał komentarzy do pierwszego bloga Hippkka. Uszanował, że to jest miejsce na archiwum. Potter tego tu nie zrobił, ale znalazł się następny caman.

Ps. Widzę, że moja Warszawa przewędrowała do typerka. Nie musiała.
Nie przesadzaj. To jest TennisForum, międzynarodowe otwarte dla wszystkich forum tenisowe, a nie Wasza własność. Każdy kto tylko chce może założyć tu temat.
Szkoda, że nie znam języka angielskiego ( translator Google tak wypacza sens) bo poprosiłabym o usunięcie tematu tak jak zrobił to Potter.
Wszyscy zajęci starą lokalizacją, bo tam same zagadki a tu do następnego typowania parę dni . Może tu też trochę nowości. U mnie przy Conversation świeci się stale na czerwono jedynka 1 i nie wiem dlaczego? Czasem jak ktoś do mnie napisze to świeci się 2 ale znika jak otworzę konwersację. Tematu camana już nie ma a nie zdążyłam go przeczytać choć był podobno po polsku.
  • Like
No zobaczymy co dalej. Zdaje się, że wygrałem to typowanie zazem z Pandą.
Kri zazem możesz poprawić bo tu korekty literówek działają a chyba nie zezujesz tak jak ja od dziecka. Nie chyba (gratuluję) i poparz na pierwszą stronę post #4.
  • Like
O, teraz jest OK 👍. Tak, chyba wyczyścili wszystko dokładnie. Może ktoś bardzo zaawansowany informatycznie będzie w stanie sprawdzić to, czy nasze wpisy jeszcze gdzieś są dostępne? Czy jest jakiś sposób "obejścia"?
Chociaż szczerze wątpię, raczej chyba tak to miało wyglądać, a my po prostu byliśmy drugi dzień zdziwieni, że tam jeszcze wszystko, choć z problemami, działało.
Poniektórzy ciągle aktywnie się tam udzielali i zdenerwowani tym "włodarze" postanowili załatwić wszystkich jak popadnie.
  • Like
Polecam:
W100 Grodzisk Mazowiecki (POL) 2022 | Aug 1 (Draws)
  • Like
  • Helpful
1 - 20 of 16246 Posts