Tennis Forum banner

1 - 20 of 26 Posts

·
Banned
Joined
·
4,948 Posts
Big chance for Poland here to finally enter the WG!
 

·
Registered
Joined
·
53,578 Posts
Big chance for Poland here to finally enter the WG!
Poland will also have to win WG 1 Play-Offs after this to enter WG 1 next year ! :p
 

·
Good Luck Caro in 2019!
Joined
·
180,886 Posts
Discussion Starter #7
Due to that Viasat shows Olympic Games, No TV Coverage, but Webtv:

Se Fed Cup på Webb-TV

Det finns fortfarande chans att köpa biljetter till Fed Cup-matchen mellan Sverige och Polen men nu är det också klart att det blir en webb-TV sändning från Boråshallen.

Fed Cup-matchen mellan Sverige och Polen i Borås nu till helgen håller hög klass och det kan bli en mycket spännande landskamp. Det svenska laget behöver all support de kan få och bor du i närheten av Borås skall du självfallet ta tillfället i akt och se världstennis på nära håll. Mer info om biljettköp här!

För övriga kommer nu chansen att följa matchen på ett bra sätt. Matcherna kommer gå att följa via en exklusiv webb-TV sändning som publiceras på Svenska Tennisförbundets hemsida www.tennis.se.

Tillsammans med produktionsbolaget World Sport & Broadcast AB, som producerade Davis Cup-matchen mellan Sverige ovh Danmark åt Viasatsport.se i höstas, och PlayAd Media Group ger nu Svenska Tennisförbundet och Internationella Tennisförbundet (ITF) intresserade chansen att följa landskampen i Borås.

- Det bästa man kan göra är självfallet att se tennisen live i Borås men alla har inte den möjligheten. I en mycket stark konkurrens med OS-sändningar, där vår TV-partner Viasat inte har möjlighet att visa tennisen, är vi glada att ändå kunna ge alla tennisfans möjligheten att följa ett av Sveriges bästa damlandslag när de utmanar ett starkt Polen med en riktig superstjärna i laget, säger Stefan Dahlbo, Svenska Tennisförbundets ordförande.

Det svenska damlandslaget i tennis rankas som 11:e nation i världen. Polen är rankade 15 och har världsfyran Agnieszka Radwanska som var semifinalist i Australian Open i januari i laget. Fed Cup är idrottsvärldens största årligen återkommande nationstävling för damer med 95 deltagarländer. Tennisen är en av världens mest globala och största individuella idrotter. För damer är tennisen en av de mest konkurrensutsatta idrotterna som finns. Som kuriosa kan nämnas att 88 länder är representerade vid kommande OS i Sotji.

Segraren i helgens match i Borås får chansen att spela en Play Off-match till World Group I den 19-20 april. Förlorande lag spelar Play off för att hålla sig kvar i WG II. Matchordningen för helgens landskamp görs på den officiella lottningen på fredag klockan 13.00.

Matchtider i Boråshallen i helgen:
Lördag klockan 13.45 Invigning, från 14.00 två singelmatcher
Söndag klockan 12.00 två singelmatcher och en dubbelmatch
 

·
Registered
Joined
·
53,578 Posts
POL vs SWE 1-1 after day 1

Larsson def. Piter 6-1 6-2
Aga def. Arvidsson 6-1 6-1
 

·
Registered
Joined
·
22,111 Posts
Sweden - Poland 1-2
Johanna Larsson def. Katarzyna Piter 6-1, 6-2
Agnieszka Radwańska def. Sofia Arvidsson 6-1, 6-1
Agnieszka Radwańska def. Johanna Larsson 6-4, 6-1
 
1 - 20 of 26 Posts
Top