Tennis Forum banner

1 - 7 of 7 Posts

·
Registered
Joined
·
405 Posts
Discussion Starter #1
Renee Reinhard heeft het voor elkaar gekregen om in de finale van de windmill cup haar roemeense opponent met 6-2 6-1 van de baan te vegen. Renee heeft zonder setverlies dit toernooi gewonnen en heeft ook met haar partner Babs van Kampen het dubbeltoernooi gewonnen. Babs haalde bij de girls consolation de finale, maar verloor in een spannende 3setter. Tim van terheijden was de beste nederlandse jongen, met 2 kwartfinales in het toernooi. Renee zal volgende week tussen de echte grote meisjes als Cirstea en Voegele moeten laten zien of zij zich er tussen kan spelen. Het ziet er in ieder geval naar uit dat dit een hele goede voorbereiding is.
 

·
Registered
Joined
·
296 Posts
Heel mooi resultaat als je bekijkt dat dit toernooi 1 van de meest prestigieuze jeugdtoernooien binnen de ETA tot 14 jaar is. Vorig jaar won de Roemeense Cirstea in de finale van de Zwitserse Vogele...de favorieten voor de eindzege op het EK. En die Babs is ook niet slecht. Verloor nipt in de 1e ronde van een Roemeens meisje, dat uiteindelijk de halve finale haalde.
 

·
Registered
Joined
·
5,503 Posts
Tuurlijk is het wel goed, maar het is leuk als je alles van de junioren in die thread zet.. Kan je en keertje terug kijken en het gewoon leuk als je één geheel hebt!
 

·
Registered
Joined
·
405 Posts
Discussion Starter #7
Ik moet zeggen dat ik wel vind dat Renee wat meer aandacht mag krijgen! Ik schrok van hoe goed ze dit deed, dus ik dacht even een juigende thread ;) Zijn de schema's van het ek al bekend eigenlijk? Michelle en Elise hebben trouwens allebij in de 1e ronde verloren van een 25k deze week, beetje jammer :( Weet jij nog andere uitslagen?
 
1 - 7 of 7 Posts
Top