Tennis Forum banner

Najładniejsze nogi obecnie w trasie?

60K views 140 replies 70 participants last post by  Shifty-Eyed Dog  
#1 ·
Otwieram lekki wątek wśród całej żółci przeciwko zawodnikom, którzy zawodzą w ważnych momentach, słabym typującym i będącym poza formą czołowym zawodnikom. Kto ma najładniejsze nogi wśród aktywnych zawodników? Nominuję Little Miss Perfect, aka Candle Queen, Marynę Zanevską:
Image

Image

Długie, kształtne, bez tatuaży, dobrze proporcjonalne w stosunku do reszty ciała. Trudno pokonać!
WTOREK 17 2022 | Internationaux de Strasbourg

#8 ·
Uwielbiam duże uda, zarówno u mężczyzn, jak i u kobiet, uważam je za fascynujące. Czuję się też nieswojo, pisząc to…:unsure2: Jeśli chodzi o kobiety, z perspektywy nieseksualnej, powiedziałbym, że Sonay ma w tej chwili najlepsze nogi.

#25 ·
Uwielbiam duże uda, zarówno u mężczyzn, jak i u kobiet, uważam, że są fascynujące. Czuję się też nieswojo pisząc to…:unsure2:

Jeśli chodzi o kobiety, z perspektywy nieseksualnej, powiedziałbym, że Sonay ma teraz najlepiej wyglądające nogi.
Cóż, nic dziwnego, Hannibal. :rolleyes:

#12 ·

Wszystkie zawodniczki WTA mają piękne nogi. Długie, silne i atletyczne.
Nadal jestem pod wrażeniem długich nóg Venus i to w wieku 42 lat.

Ale moja żona ma oczywiście najlepsze nogi na świecie.
Niektóre krępe zawodniczki mogą się z tym nie zgodzić! Inne mają okropne tatuaże (moim skromnym zdaniem). :classicsmile:
Całkowicie zgadzam się z Twoim ostatnim zdaniem. Naprawdę uwielbiam nogi mojej żony. :love:

#15 ·
#18 ·
Petra Martic ma rzeczywiście jedną z najlepszych sylwetek na tourze w tej chwili. Jak powiedzieli powyżej autorzy postów, jest obdarzona wspaniałymi nogami i ramionami, uwielbiam patrzeć, jak paraduje po korcie i zwykle nie zwracam zbytniej uwagi na wygląd zawodniczki podczas gry. A jako dodatkowy bonus ubiera się odpowiednio do swoich atutów, zwykle nosząc top i spódniczkę, eksponując swoje smukłe kończyny i nogi.