Tennis Forum banner
1 - 8 of 8 Posts

·
Registered
Joined
·
1,330 Posts
Discussion Starter · #1 ·
<b>Kim Clijsters out met breukje in bovenarm</B

TENNIS
(js)
01/02/2002

ANTWERPEN -- Kim Clijsters is voor onbepaalde tijd out met een stressfractuur. Haar deelname aan de Diamond Games in Antwerpen is daarmee definitief van de baan.


,,Kim liet in Australië een botscan maken van haar bovenarm'', vertelde Bob Verbeeck gisteren. ,,Daaruit bleek dat ze een stressfractuur of vermoeidheidsbreuk heeft opgelopen in de bovenarm. Het is voorlopig maar een haarlijntje dik, maar als je daarmee voort blijft spelen, kan dat uitgroeien tot een echte breuk. De Australische geneesheren schreven haar dan ook voor onbepaalde tijd rust voor.''

Hoe snel zo'n letsel geneest, valt moeilijk te zeggen. De meest optimistische prognoses spreken van drie weken, maar het zou in het slechtste geval ook drie maanden kunnen worden. In dat geval komt heel haar Amerikaanse campagne in het gedrang en daar heeft Kim heel wat punten te verdedigen.

Zodra Kim terug in België is, zal ze een nieuwe botscan laten nemen om na te gaan in hoeverre de fractuur geneest.

Tijdens de Diamond Games zal Kim wel een tennisclinic geven, samen met haar zus Elke en coach Carl Maes. Al vijfhonderd kinderen hebben zich daarvoor ingeschreven.


www.destandaard.be


Laten we maar positief blijven en het op drie weken houden...
 
1 - 8 of 8 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top