Tennis Forum banner
61 - 80 of 222 Posts
Dlaczego i kto pozwolił jej to opublikować?

Kolejny dowód na to, że Daria powinna zostać wyrzucona ze swojego zespołu.

Te dziewczyny nie przetrwałyby w erze dramatów Sereny, Venus, Martiny i Justine.
I dlaczego ta epoka miałaby być punktem odniesienia dla czegokolwiek w zakresie relacji między zawodnikami?

Prawdziwe kolory ujawnione.

• Like
Reactions: ken88
Tak, rozumienie czytanego tekstu to rzadka umiejętność w dzisiejszych czasach
Ujmując sprawiedliwie, ta ściana słów była bzdurą i ona nic nikomu nie zawdzięcza. Jest tak samo wrażliwa i reaktywna jak jej fani, którzy wywołują we mnie więcej złości niż Iga kiedykolwiek mogłaby.

Podwójne standardy? Gdzie byłeś, kiedy to się wydarzyło?

Dziewczyno, żegnaj, rzeczywiście do ciebie
Wskaż na tę część mojego komentarza, w której powiedziałem, że Mirra była usprawiedliwiona :beat:

Cytat Igi był głupi, ponieważ sugerował, że wszyscy gracze nadużywają piłek i że nie ma się czym denerwować. Pomija fakt, że uderzanie piłek ze złości naraża zarówno widzów, jak i wolontariuszy na ryzyko obrażeń

Podwójne standardy? Gdzie byłeś, kiedy to się wydarzyło?

Girl bye rzeczywiście do ciebie
Tak, a Mirra natychmiast otrzymała ostrzeżenie. Nie sądzę, żeby Iga je dostała, chyba że się mylę. Publiczność głośno buczała, więc może to przegapiłem.

Lol, nie mogę uwierzyć, jak bardzo to wszystko jest przesadzone. Jakie zachowanie? Ludzie najwyraźniej nie oglądali tenisa w jego czasach świetności. Uderzanie piłki o ziemię? Powinna przestać wyjaśniać każdy szczegół, o którym będą pisać media, bądźmy jasni, Iga nie jest materiałem, z którego robi się czarny charakter.
100%. To po prostu niczego nie osiągnie. Zwłaszcza gdy wyraźnie wskazuje, że nie pozwala nikomu z zewnątrz mieć nic do powiedzenia, jeśli chodzi o jej zespół. Ma do tego prawo, nawet jeśli ja i więcej fanów nie zgadzamy się z decyzjami i składem jej zespołu. Ludzie po prostu potrzebują czarnego charakteru. Wcześniej była Saba, potem krótko Coco, teraz Iga. Jestem więcej niż pewien, że ktokolwiek zrobi coś wątpliwego, nawet Mirra po zakończeniu (zasłużonego) okresu miodowego, będzie WTA Next Top Villain.

Myślę, że oczekiwania wobec niej są duże ze względu na jej ranking i ludzi, którzy przypisywali jej osobowość, której nigdy nie twierdziła, że ma. To jak z Paolini, która teraz podaje lodowate uściski dłoni, nie sądzę, żeby kiedykolwiek powiedziała, że jest najsłodszą osobą, ale ponieważ była szczęśliwa na korcie w zeszłym roku, dostała tę etykietę.
Myślę, że to zupełnie inna rozmowa, ale w zasadzie tak! Collins tak naprawdę trafnie zauważyła, kiedy ironicznie powiedziała, że fani naprawdę wierzą, że znają swoich ulubionych tenisistów. A potem ci sami fani są rozczarowani, gdy zawodnik nie wykazuje zachowania, które wyobrażają sobie w swoich głowach.

Ona za bardzo przejmuje się tym, co ludzie o niej myślą. Aryna symulowała oddawanie moczu na trofeum AO RU, a potem po prostu spędza dzień, robiąc TikToki.

Nie spędza życia w aplikacji Notatki, pisząc oświadczenia dłuższe niż Harry Potter i Komnata Tajemnic.
To właśnie mówiłem, że traktuje to wszystko zbyt poważnie. Płakać codziennie przez 3 tygodnie? Daj spokój. Dorośnij dziewczyno.

:spitrofl::spitrofl::spitrofl::spitrofl: Ta dziewczyna jest ZBYT zabawna, dawaj dalej dziewczyno, chcemy wiedzieć więcej! Panna Naomi #2.

• Haha
Reactions: steos and Radfan
Myślałem, że zobaczę słowo "Satire" w nagłówku.

Nie widzę oświadczenia, jak przypuszczam, bez logowania się na Instagramie.

Czy oświadczenie prasowe jest łatwo dostępne? Szukałem Igi w Google, ale nie mogę znaleźć nic na temat tego oświadczenia prasowego.
Jest wyświetlane jako zdjęcia, musisz przewinąć w prawo, aby zobaczyć inne obrazy
Sprawdź również drugą stronę wątku, oświadczenie jest tam wklejone.

Jeśli chodzi o Igę, to nie pierwszy raz, kiedy robi coś takiego. To bardzo ona i myślę, że to odważne, do pewnego stopnia, i sprawia, że ją lubię, za szczerość.
Po prostu nie jestem pewien, czy to dobre dla jej zdrowia psychicznego. Co do cholery robi tam Daria? Iga jest wyraźnie narażona na negatywne komentarze i za bardzo się nimi przejmuje. Pokazuje swoją wrażliwość, ale wiele osób wykorzysta to, by jeszcze bardziej ją atakować i to nie jest dobre dla jej głowy.
Myślę, że powinni spróbować zbudować w niej pewność siebie, jeśli jest osobą publiczną, musi mieć zauważalny poziom obojętności wobec Internetu i komentarzy w mediach społecznościowych. Ale tak, rozumiem, jest wrażliwa i niestety, takim ludziom jest ciężej w naszym świecie.

Iga, podnieś głowę i idź dalej, spróbuj zbudować dystans psychiczny do innych ludzi, którzy cię oceniają i do cholery, popracuj nad strategią i różnorodnością w tenisie.
Dziękuję :D

Tak, a Mirra natychmiast otrzymała ostrzeżenie. Nie sądzę, żeby Iga je dostała, chyba że się mylę. Publiczność głośno buczała, więc może to przegapiłem.
Mirra to bezczelna 17-letnia DZIEWCZYNA.

Iga to dorosła kobieta, która powinna wiedzieć lepiej.
:spitrofl:

Widzę tu wiele dobrych punktów i też nie jestem wielkim fanem całego oświadczenia, ale kilka fragmentów jest bardzo prawdziwych. Komentarze, które dostaje, są bardzo wredne, a wiele z nich po prostu przerażających, to tak, jakby ludzie całkowicie tracili panowanie nad sobą i wszelkie granice. A ci sami ludzie powiedzieliby jej wtedy, żeby się wyluzowała i nie brała tego wszystkiego tak osobiście.

Myślę, że to zupełnie inna rozmowa, ale w zasadzie tak! Collins tak naprawdę trafnie zauważyła, kiedy ironicznie powiedziała, że fani naprawdę wierzą, że znają swoich ulubionych tenisistów. A potem ci sami fani są rozczarowani, gdy zawodnik nie wykazuje zachowania, które wyobrażają sobie w swoich głowach.
^ Stąd rada, aby "nigdy nie spotykać swoich bohaterów (lub bohaterek)"...

Zdecydowana większość tego, jak ludzie postrzegają swoich idoli i ikony, jest iluzoryczna, istniejąca tylko w ich własnych idealistycznych wyobrażeniach.

61 - 80 of 222 Posts