Tennis Forum banner
261 - 280 of 750 Posts
Rzeczywiście dziękuję. Bardzo przydatne, zwłaszcza w przypadku tych niezręcznych strefowych kryć.

Mam nadzieję, że jutro też będziecie gotowi i czekali, ponieważ, choć kocham Emmę, jedynym powodem, dla którego budzę się dla niej o 5.30, jest to, że domaga się swojej połowy kołdry :D :D

Discussion starter · #268 ·
Właśnie zaktualizowałem kilka kolejnych meczów:

• Mecz 1R @ Stuttgart przeciwko Storm Sanders transmitowany przez BEINSport został zastąpiony oficjalnym kanałem WTA. Ma ten sam komentarz, ale lepszą jakość transmisji.
  • To samo dotyczy meczu 2R przeciwko Tamarze Korpatsch. Relacja 720p za pośrednictwem głównego kanału WTA.
  • Oprócz relacji Tennis Channel z ćwierćfinału ze Świątek, usunąłem wersję BEINSport i zastąpiłem ją transmisją WTA @ 720p. Komentarz WTA po raz kolejny.

Miłej zabawy! (y)

Właśnie zaktualizowałem jeszcze kilka meczów:

• Mecz 1R @ Stuttgart przeciwko Storm Sanders transmitowany przez BEINSport został zastąpiony oficjalnym kanałem WTA Feed. Ma ten sam komentarz, ale lepszą jakość transmisji.
  • To samo z meczem 2R przeciwko Tamarze Korpatsch. Relacja 720p za pośrednictwem głównego kanału WTA Feed.
  • Oprócz relacji Tennis Channel z ćwierćfinału ze Świątek, usunąłem wersję BEINSport i zastąpiłem ją transmisją WTA @ 720p. Komentarz WTA po raz kolejny.

Smacznego! (y)
Jeszcze raz wielkie dzięki xenosys za całą tę wspaniałą pracę :bowdown:

Discussion starter · #280 ·
| DUŻA AKTUALIZACJA |

Wygląda więc na to, że Amazon UK albo zniósł ochronę DRM na swoich starych meczach tenisowych, albo twórcy oprogramowania deszyfrującego, którego używam, zdołali znaleźć obejście, dzięki czemu mogę je pobrać. Udało mi się pobrać transmisje 1080p/60FPS z 99% meczów, których nie mogłem zdobyć w ciągu ostatnich 3-4 miesięcy.

Usunąłem następujące mecze 720p/30FPS za pośrednictwem kanału WTA i zastąpiłem je tutaj transmisjami 1080p/60FPS o wyższej jakości za pośrednictwem Amazon. Przekodowałem je również, aby zachować jakość i zmniejszyć rozmiar pliku, aby osoby tutaj mogły je oglądać w podróży lub w domu bez konieczności posiadania szybkiego połączenia:

- Iga Świątek vs Emma Raducanu (ĆF Stuttgart 2022) - Komentarz WTA za pośrednictwem Amazon Prime UK

- Louisa Chirico vs Emma Raducanu (R1 Waszyngton DC) - Komentarz WTA za pośrednictwem Amazon Prime UK
- Camila Osorio vs Emma Raducanu (R2 Waszyngton DC) - Komentarz WTA za pośrednictwem Amazon Prime UK
- Ludmiła Samsonowa vs Emma Raducanu (ĆF Waszyngton DC) - Komentarz WTA za pośrednictwem Amazon Prime UK

- Camila Giorgi vs Emma Raducanu (R1 Toronto) - Komentarz i relacja Amazon Prime UK

- Serena Williams vs Emma Raducanu (R1 Cincinnati) - Komentarz i relacja Amazon Prime UK
- Wiktoria Azarenka vs Emma Raducanu (R2 Cincinnati) - Komentarz i relacja Amazon Prime UK
- Jessica Pegula vs Emma Raducanu (ĆF Cincinnati) - Komentarz i relacja Amazon Prime UK

- Alize Cornet vs Emma Raducanu (R1 US Open 2022) - Komentarz i relacja Amazon Prime UK

- Dayana Yastremska vs Emma Raducanu (R1 Portoroz) - Komentarz WTA i Amazon Prime UK
- Anna-Lena Friedsam vs Emma Raducanu (R2 Portoroz) - Komentarz WTA i Amazon Prime UK

- Moyuka Ichijima vs Emma Raducanu (R1 Seul) - Komentarz WTA i Amazon Prime UK
- Yannina Wickmayer vs Emma Raducanu (R2 Seul) - Komentarz WTA i Amazon Prime UK
- Magda Linette vs Emma Raducanu (ĆF Seul) - Komentarz WTA i Amazon Prime UK
- Jelena Ostapenko vs Emma Raducanu (PŚ Seul) - Komentarz WTA i Amazon Prime UK

- Daria Kasatkina vs Emma Raducanu (R1 Ostrawa) - Komentarz WTA i Amazon Prime UK

261 - 280 of 750 Posts