Tennis Forum banner

Pełne mecze Emmy Raducanu | ĆF @ Miami vs J. Pegula (4) - Ostatnio przesłane |

1 reading
306K views 748 replies 91 participants last post by  xenosys  
#1 · (Edited)
#13 ·
Czy istnieje jakiś film z jej występu w Chicago? W szczególności finał z Tauson?
Obawiam się, że nie. Dobrze rozejrzałem się za jej meczami w Chicago i nie mogę ich znaleźć. Albo wydarzenie WTA125 nie było transmitowane, albo było, ale nikt go nie nagrał i nie udostępnił do pobrania.

Na YouTube krąży kilka amatorskich klipów z jej meczów, ale żadnych z Tauson i nic oficjalnego.

#18 ·
Próbowałem zagrać w kwalifikacjach Sharifa, ale otrzymałem tę wiadomość: 'Nie można odtworzyć tego filmu w tej chwili. Przekroczono liczbę dozwolonych odtworzeń. Spróbuj ponownie później' :unsure:
Wygląda na to, że Google wprowadziło limit "liczby odtworzeń dziennie". Czy próbowałeś pobrać plik i odtworzyć go lokalnie jako alternatywę?

#45 ·
^^ dzięki, chociaż prawdziwi fani Emmy oczywiście nie mogą oglądać porażek.
Szczerze mówiąc, myślałem, że mecz Kovinic był bardzo zabawny. W ostatnich kilku gemach odpadła, ale była tam ponad 2 godziny i 40 minut, goniąc piłkę za piłką, aby zaserwować. Pod koniec meczu była naturalnie dość zmęczona.

Gwarantuję, że jeśli kiedykolwiek spotkają się ponownie na HC, Emma zrutynuje ją 1 i 2.

#43 ·
Dzięki za opublikowanie tego. Ponownie obejrzałem ostatnią część jej ostatniego meczu na Wimbledonie... za trudno jest to jeszcze raz oglądać. Bardzo smutne i rozdzierające serce do zobaczenia i od teraz będę trzymać się tylko pozytywnych momentów.

#44 ·
Dzięki za zamieszczenie tego. Obejrzałem jeszcze raz ostatnią część jej ostatniego meczu na Wimbledonie...za trudno jest to jeszcze raz oglądać. Bardzo smutne i rozdzierające serce do zobaczenia i będę trzymać się tylko pozytywnych wydarzeń.
Nie ma problemu. (y)

To trudne, ale od czasu do czasu oglądam jej porażki, żeby sprawdzić rzeczywistość. Czasami dobrze jest nie dać się zbytnio ponieść. :ROFLMAO:

#48 ·
Wystawa - Puchar Mistrzów ATP
Image

Royal Albert Hall Emma Raducanu vs Elena-Gabriela Ruse​

• Like
Reactions: aca99da
#54 ·
@xenosys Po prostu jestem ciekaw, czy masz jakieś relacje z występów Emmy na którymś z turniejów juniorskich, takich jak Roland Garros czy US Open? Nie szkodzi, jeśli nie.
Obawiam się, że nie. 😢 Nie mogę znaleźć żadnych relacji z jej innych juniorskich turniejów wielkoszlemowych poza Wimbledonem 2018. Daj znać, jeśli chcesz linki do meczów Świątek i Fernandez.