Tennis Forum banner

1 - 5 of 5 Posts

·
Team WTAworld, Destroyer of the Ring
Joined
·
5,336 Posts
Discussion Starter #1 (Edited)
Is this for certain? This would be great :D :worship:

 
  • Like
Reactions: JCAP

·
Team WTAworld, Destroyer of the Ring
Joined
·
5,336 Posts
Discussion Starter #2
Diamond Games wordt Tier I-tornooi in 2005 25-04-2003
Het WTA-tornooi van Antwerpen (585.000 dollar) promoveert in 2005 van de Tier II-categorie naar Tier I. Het budget zal verdrievoudigd worden en het prijzengeld wordt opgedreven tot 1,3 miljoen dollar.


Venus Williams won dit jaar de finale van Kim Clijsters (foto reporters)

"Door het succes van de twee edities van de Proximus Diamond Games werd de vraag over de overgang naar een hogere categorie al snel gesteld," blikte Bob Verbeeck, directeur van de Proximus Diamond Games, terug.

"De overgang is mogelijk zonder financiële risico's. Er zijn nog een aantal details te regelen, maar de overstap naar de Tier I-categorie gebeurt in 2005. Deze tornooien zijn na de vier Grand Slams de belangrijkste hoogtepunten van het seizoen".

Verbeeck weet dat het succes van het Antwerpse tornooi veel te maken heeft met de aanwezigheid en prestaties van de twee Belgische top 5-speelsters, Kim Clijsters en Justine Henin-Hardenne. Maar Verbeeck denkt ook al aan de toekomst van het tornooi. "Ook als Kim en Justine niet meer op dit niveau spelen, zullen heel wat top 10-speelsters naar ons land afzakken. De WTA garandeert dat op een Tier I tornooi zes van de tien beste speelsters van de wereld aanwezig zijn."

De derde editie van de Proximus Diamond Games vindt plaats van 16 tot 23 februari 2004. Tickets kunnen al vanaf maandag besteld worden. Klik HIER voor meer info. "De deelname van Kim Clijsters en Justine Henin-Hardenne is bevestigd. Venus Williams zal een poging doen om het tornooi voor de derde keer op rij te winnen en het diamanten raket mee naar huis te nemen. We maken ons al op om er een nieuw te bestellen. Verder willen we een speelster naar Antwerpen lokken die nog nooit aan het toernooi deelnam. We denken aan Davenport, Capriati of Seles."

Kristof Meuwissen
 

·
Registered
Joined
·
13,089 Posts
Youpie :bounce:
 
1 - 5 of 5 Posts
Top