Tennis Forum banner

1 - 20 of 22 Posts

·
Banned
Joined
·
354 Posts
Discussion Starter #1
Posto NAJ imo dobar ideja na Jelenin sub-forum i poceo thread na srpskom, ja sam mislijo da bi bilo dobar ideja i na Anin sub-forum da postoji takvi thread.
 

·
Banned
Joined
·
354 Posts
Discussion Starter #2
Evo sta Anin medija pimp kaze za neki muzicar ko zeli naruciti Anu za vreme njegov rad u Beogradu:
http://www.alo.co.yu/_customfiles/Image/slike/2009/02_feb/13/pdf/090213.pdf


- Ana je počastvovana pozivom. Rado sluša Blantove pesme i neke od njih ima u svojoj kolekciji. Nažalost, neće biti u Beogradu kada koncert bude održan - odgovorio je PR menadžer popularne teniserke Gavin Versi u izjavi za „Alo!“.
[/ endquote]

Gavin Verzi misli na Alo-in Snezanu, pa zbog toga ce ispricati svasta za Alo. Sta bi bilo ako Beogradjanska konobarca mafijasi ustinlaga? Alo ce ga navikniti sa njihove slike.

Hej Gavin, kakva ce biti vreme u Serbia? http://www.alo.co.yu/_customfiles/Image/slike/2009/02_feb/14/pdf/090214.pdf
 

·
Registered
Joined
·
14,720 Posts
Evo da dam mali doprinos temi
Ana -Dubai

Ana Ivanović: Osećam se sigurno sa novim trenerom

Pobednica Rolan Garosa, teniserka Srbije Ana Ivanović izjavila je danas da se oseća sigurno od kada radi sa novim trenerom, koji treba da prekine njen pad na listi najboljih svetskih igračica

Od kada je pobedila na Rolan Garosu prošle godine i postala "broj jedan", Ivanovićeva je imala problema sa povredama i formom, pošto je poslednju titulu osvojila u oktobru u Lincu.

Ivanovićeva je trenutno osma na WTA listi.

Ona je počela saradnju sa američkim trenerom Kregom Kardonom, koji je radio sa Martinom Navratilovom za vreme njenog najuspešnijeg perioda, kao i sa Dženifer Kaprijati i Lindzi Devenport.

"Mi se još upoznajemo, ali odradili smo nekoliko treninga i sve ide dobro. Mi imamo cilj - kako da unapredimo moju igru. Osećam se veoma sigurno", rekla je Ivanovićeva na konferenciji za novinare povodom početka turnira u Dubaiju.

Prema njenim rečima, oseća se veoma dobro u ovom trenutku, jer je odlično igrala prošle nedelje u Fed kupu.

"Veoma sam srećna što sam ovde, što mogu da se takmičim i radujem se sutrašnjem meču", rekla je Ivanovićeva.

Srpska teniserka sastaće se sa Ruskinjom Alisom Klejbanovom, od koje je izgubila prošlog meseca u trećem kolu Otvorenog prvenstva Australije.
 

·
Registered
Joined
·
43 Posts
Слику Клинтонову љубим

Миодраг Зарковић
понедељак, 09. март 2009.
Да Срби, макар били и међу најбољима на планети у свом послу, изгледа генетски нису способни да изаберу сврсисходне представнике за односе са јавношћу, још једном се потврдило прошле недеље, скандалом који је изазвала фотографија Јелене Јанковић и Ане Ивановић с Билом Клинтоном.
Загрљај две „светске а наше“ тениске звезде са бившим „америчким а светским“ председником, чија је администрација бомбардовала Републику Српску и Србију, овековечен је на ревијалном турниру у Њујорку, одржаном почетком марта у част некадашње шампионке Били Џин Кинг. На турниру су, узгред буди речено, учествовале само четири играчице – Јелена, Ана и сестре Вилијамс, Венус и Серена.

Призор две рођене Београђанке како насмејане позирају са Клинтоном никога није оставио равнодушним и експресно је изазвао лавину реакција на овдашњим интернет просторима. Убедљива већина реакција изразито је осуђујућа по Ану и Јелену, чији су гест Срби, барем они верзирани да коментаришу вести и догађаје на глобалној мрежи, масовно доживели као националну увреду, издају и срамоту. Истина, било је и коментара чији се аутори извињавају тенисеркама што потичу из овако примитивног народа који не може да превазиђе прошлост, те оних у којима се тврди да је Србију бомбардовао Милошевић а не Клинтон (?!), али су остали у јасној мањини.

Може се са сигурношћу претпоставити да одређена количина пристиглих реакција није ни објављена, јер су модератори сајтова свакако цензурисали садржаје који су излазили из граница пристојног, а којих је несумњиво било, с обзиром на то колико је трагичних последица политика Била Клинтона и његовог кабинета оставила на небројене грађане Србије, па и државу Србију у целини.

Ћутање је злато?!

Дакле, фотографија која говори не хиљаду речи него хиљаду увреда, експресно је добила одговарајућу реакцију српске јавности. Сама реакција, међутим, није произвела малтене никакав одјек, што је феномен који можда заслужује и озбиљнији осврт него одлука две тенисерке да се сликају са човеком чије су бомбе умало дошле главе и њима лично (Ана је у неколико интервјуа причала како је те 1999. године тренирала у празном базену уз звуке сирена за ваздушну опасност), или њиховим најближима (Јелена се, такође у више наврата, јавно присећала колико је за време НАТО агресије, са Флориде где је тренирала у академији Ника Болитијерија за тениске таленте, стрепела за животе својих родитеља и брата).

На целу галаму која се подигла око спорне слике, Јелена Јанковић и њени саветници за односе са медијима одговорили су онако како у сваком ПР уџбенику стоји да се никако не сме одговорити – потпуним игнорисањем и ћутањем. У Јеленино име, нико није упутио ни слово свима онима који су се протеклих дана заклињали да више неће пратити њене мечеве, иако су до сада устајали и у пола ноћи не би ли навијали за њу. Ни извињења, ни објашњења, ни покајања, далеко било! Нико од њених сарадника, пријатеља или пословних партнера, оних чије производе рекламира на српском тржишту, није је убедио да би било добро да покуша да спаси нешто од популарности која јој је, то је барем несумњиво, драстично опала...

Бил са великим „П“

Срећом по Јелену, њено ћутање сада може да изгледа и као паметан потез, јер ту је и Ана Ивановић, са својим тимом за односе са јавношћу, који је успео у нечему што је деловало немогуће – да додатно разбесни Анине земљаке. На Анином званичном сајту је фотографија, са које је за ту прилику потпуно исечена Јелена Јанковић (тек да више не буде дилеме колико су „идилични“ међусобни односи њих две), пласирана ударно, уз пропратни текст у којем се наводи следећа изјава саме тенисерке:

- Била ми је велика част да се упознам са Председником Клинтоном (са све великим „п“ – М. З). Он је веома забаван саговорник и дефинитивно воли овај спорт.

А неколико дана касније, пошто је београдски дневни лист „Прес“ послао Анином тиму неколико питања везаних за грљење с Клинтоном, њен ПР менаџер, извесни Швајцарац Гевин Верси, доставио је саопштење које у целости гласи овако:

- Уобичајен је протокол да се играчи који учествују на спортским догађајима упознају са јавним личностима и угледним гостима који их посећују. У ствари, Бил Клинтон је био мали део догађаја, јер је између два полуфинала одржао говор у част Били Џин Кинг. У овом случају, од све четири играчице очекивало се да се упознају са Председником Клинтоном (са све великим „п“ – М. З). То је било организовано на брзину и Ана је, као и остале три жене, пристала да се упозна са њим. Наравно да Ана није заборавила прошлост. Као што помињете, преживела је НАТО бомбардовање и често прича о свом искуству из тог периода. Колико ја разумем, 13 држава је учествовало у НАТО бомбардовању. То укључује Велику Британију, Канаду, Белгију, Шпанију, Немачку, Француску... практично сваку земљу у којој се Ана, Јелена, Новак, Јанко, Ненад и остали такмиче. На сваком турниру присутни су државници и играчи се често упознају и фотографишу са њима. Ана не верује да би требало мешати спорт и политику.

Теорија завере

Ако Ивановићевој једног дана падне на памет да тужи Версија за нарушавање угледа, ово саопштење нудиће јој јаке аргументе! Човек кога плаћа да води рачуна о њеној слици у јавности, у свега пар невешто склепаних реченица изрекао је гомилу бесмислица које је чак и превише лако изврнути руглу. Прва, мада хронолошки последња, јесте „мудрост“ о томе како не треба мешати спорт и политику. Верси то поручује народу који је озлојеђен управо због тога што се Ана, спортисткиња, сликала са Клинтоном, човеком који ће, ако занемаримо да је доказани прељубник и недоказани саксофониста, у историји остати упамћен првенствено као политичар, односно, да употребимо Версијев правопис, као Председник. Друго, Верси тврди да Ана није заборавила прошлост, али је изгледа убеђен да Срби јесу, па их подсећа да је „колико он разуме, у бомбардовању учествовало 13 земаља“! Да није дрско, било би безобразно... Треће, Верси оптужује све који су се наљутили на његову штићеницу да су лицемери, јер се не љуте на остале тенисере који играју по оних 13 земаља. Као да је Ани ико замерио што игра турнире у Америци... Четврто, одједном се сетио да су се с Клинтоном, осим Ане, упознале и остале учеснице турнира. Дакле и Јелена Јанковић, иста она која је на Анином сајту исечена са фотографије. Самим тим и сестре Вилијамс, за које, зачудо, осим Версијеве изјаве, не постоји било какав доказ да су Клинтону пришле на пушкомет. И Венус и Серена имају своје сајтове, ни на једном од њих уопште се не помиње било какво упознавање или дружење с председником... пардон, Председником, а камо ли да је још окачена било каква слика!

Пето, Верси инсинуира да је упознавање и ћаскање с Клинтоном било нека врста обавезе за све учеснице турнира. Тачније, да је то неизбежно за све учеснике свих турнира, које просто опседају бивши председници и Председници, незајажљиво терајући јадне играче да с њима позирају. Овим је, да будемо искрени, Верси мало превазишао себе, пошто је тај његов „трик“ нешто тежи за прозрети од претходних. Јер, ту се дотичемо вечито актуелне „теорије завере“, по којој обични смртници – Ана у овом случају, Молдер и Скали у „Досијеу Икс“, а Србија рецимо у светској политици и нарочито европским интеграцијама – не смеју да нарушавају правила игре која постављају „они одозго“, иначе ће проћи као боси по трњу. Чак и међу онима који данима осуђују Јеленин и Анин гест, има оних који их делимично правдају тиме да су „вероватно морале да се сликају јер су их организатори довели пред свршен чин“, па та Версијева аргументација можда и успе некога да гане.

Али, хајде да видимо како се у Америци организују догађаји који су, по свим параметрима, далеко значајнији од ревијалног тениског турнира. На пример, додела „Оскара“: Марлон Брандо је одбио да прими статуу за улогу у „Куму“, протестујући против културног геноцида над Индијанцима у холивудским филмовима; исто се понео и Џорџ Скот, који је довео у питање саму сврху „Оскара“, одбијајући га јер не жели да се такмичи са колегама глумцима; па и Шон Пен свако излажење да прими ову награду, а све су му чешћа у последње време, искористи за неко политичко-друштвено предавање које је мимо протокола (при том, нису сва по укусу свемоћног геј лобија, попут овогодишњег); да не помињемо скандал мајстора Мајкла Мура... Ако на таквим свечаностима, у којима је у игри далеко већи улог него на ревијалном турниру, особама за које се зна да су склоне испадима нико не сугерише шта смеју а шта не да кажу или ураде, зар је могуће да двема тенисеркама неки супертајни агенти нареде да се фотографишу са бившим председником, макар он био и бивши Председник?!

Да ли је, у крајњем случају, Влади Дивцу фалила длака с главе што је, уочи америчких избора 2000. године, првих у САД на којима је имао право гласа, јавно поручио да ће заокружити Џорџа Буша, јер Алу Гору не може да опрости што је био у администрацији која му је бомбардовала отаџбину?!

То ће их уплашити!

Јелена Јанковић и Ана Ивановић, дакле, ни на који начин се нису потрудиле да иоле поправе утисак који је њихово сликање с Клинтоном оставило на њихов народ. Али, ту није крај приче која, по тај исти народ, мора да има тужан крај. Јер, ни наши представници за односе са јавношћу, тј. наши медији, нису у целом овом случају реаговали ништа енергичније него Јеленин, нити добронамерније него Анин ПР тим. Од тиражнијих дневних листова у Србији, само је „Прес“ скандалозној фотографији посветио третман ударне теме, који је оправдан следећим податком: првог дана, на ту вест коментаре је послало више од 520 посетилаца „Пресовог“ сајта, а сутрадан, када је објављено и Версијево саопштење, стигло је још преко 200 реакција. Ови бројеви нису и коначни, јер коментари вероватно стижу и даље, али су и сами за себе довољни да тему „први пут с Клинтоном на сликање“ сврстају међу рекордере по реакцији читалаца. Снажан одјек слика је изазвала и на сајту „Блица“, иако је тамо пропраћена омањим, протокларним текстом, потпуно некритичним према потезу тенисерки – окачено је више од 100 коментара посетилаца, што је четири до пет пута више него што је пристигло и на један други „Блицов“ текст протеклих дана.

Чак и да занемарите интернет реакције, немогуће је не приметити да је фотографија Јелене Јанковић и Ане Ивановић са Билом Клинтоном постала нешто о чему се прича на улици, на пијаци, по кафићима и мегамаркетима... Ипак, за српске медије то као да је табу тема, коју ваља избећи по сваку цену, јер осим јасног критичког осврта у „Пресу“, млаког и малтене похвалног помињања у „Блицу“ и једнако неубедљивог чланка у „Куриру“, у овдашњим штампаним и електронским гласилима упадљиво је заобиђена.

Да ли су се медији који су остали уздржани у ствари оградили од припростог задирања у нечије право да се слика с ким жели? Тешко, јер тамо где је тема и покренута, наишла је махом на реакције које се никако не могу сврстати у припросте. Штавише, упркос неминовној поплави негативних емоција које свако помињање Била Клинтона изазива код просечног Србина, завидан број реакција на фотографију био је, иако оштар, поткован јасним ставовима („Тај човек је ратни злочинац“), непобитним чињеницама („Звала се Милица Ракић и имала је само три године“), занимљивим поређењима („Шта би било да се неки амерички спортиста сликао са Бин Ладеном“) и логичним питањима („Да ли би се и са Тачијем сликале, ако се испостави да је и он занимљив саговорник и да воли тенис?“) А нашло се и нешто хумористичких бравура, попут следећих порука: „Смирите се, људи, ово је само кастинг за нову Монику Левински“; „Децо, а где су му руке?“; „Ја му ненаоружан не бих прилазио“; „Ау, надрљали смо, кад га види са ове две Хилари ће опет да нас бомбардује“...

Ипак, иако директна, недвосмислено осуђујућа, а опет претежно цивилизована, увређеност „обичног света“ у овом случају, као и много пута до сада, остала је без икакве подршке код оних који, на овај или онај начин, утичу на јавно мнење. Без обзира на то да ли их плаћају Ана Ивановић и Јелена Јанковић, или српски читаоци сваког дана на киосцима... Док не установимо зашто је то тако, од свих коментара на „фото недеље“ вероватно ће најупечатљивији остати онај иронични, којим је неколико „интернетџија“, очигледно пуних разумевања за Анин и Јеленин гест, одговорило на многобројне позиве да српска публика убудуће бојкотује ове две тенисерке: „То ће их сигурно уплашити!“
 

·
Premium Member
Joined
·
26,630 Posts
JA iskorišten jedan Translator website za pisati današji. Je to posao? :rolls:
 

·
Registered
Joined
·
13,686 Posts
Слику Клинтонову љубим

Миодраг Зарковић
понедељак, 09. март 2009.
Да Срби, макар били и међу најбољима на планети у свом послу, изгледа генетски нису способни да изаберу сврсисходне представнике...
Prvi put cujem za doticnog Miodraga Zarkovica koji se sa olimpskih visina obraca Ani i Jeleni (a bogami i vaskolikom srBstvu) pa me je bas zaintrigiralo sta jedna takva ocito zanemarena "intelektualna i moralna gromada" smatra da su stvari kojih se mi kao narod onda ne trebamo stideti, ako smatra da su jedna Ana Ivanovic i jedna Jelena Jankovic nasa velika nacionalna bruka i sramota. Bogu hvala tu je GOOGLE i ispostavi se da je nas veliki moralista do sada najvise ostao upamcen u svetu novinarstva po "inspirativnom" tekstu u Glasu Javnosti iz 2005 koji je zbog necega toliko odusevio urednike sajta www,slobodan-milosevic.org da su ga preveli i preneli kao veoma znacajan, a i tri ostale najbitnije odrednice koje nudi Google o doticnom novinaru koji izgleda ima velikih ambicija da izigrava glas srBske savesti i javnosti ili nesto tako, odnosi se na taj visokopronicateljni clanak, koji je svojim sunarodnicima (valjda odmah posle pojave onog poznatog snimka likvidacije nekoliko srebrenickih zarobljenika) pokusao da pomogne da shvate kako to uopste ne znaci kako i mi Srbi izgleda da mozda imamo nesto na sta se ne mozemo ponositi u ovim zadnjim ratovima...

Dakle isti lik koji sa toliko truda pokusava da nam objasni i dokaze da je tamo nekakva Srebrenica zadnja stvar na svetu na koju bi se mi kao nacija trebali uopste osvrtati ili je ne daj Boze pominjati u bilo kakvom negativnom/samokritickom kontekstu - sada nam sa istim zarom i logikom objasnjava i dokazuje kako su ustvari Ana Ivanovic i Jelena Jankovic nesto cega danasnja Srbija treba (ponajvise) da se stidi, odrekne i da osudjuje i nesto sto zahteva kriticki angazman citave javnosti uz obavezno postavljanje na stub srama!? I u onom "nadahnutom" clanku iz 2005 gde objasnjava da ako neko nema sta patriotski (po mogucstvu posprdno) da kaze o toj Srebrenici neka o tome bolje cuti, gospodin Zarkovic je ponudio kao alternativu cega bi mi eto trebalo da se stidimo i odreknemo - pa pomenu muzicki festival EXIT. Medjutim, izgleda je pravo prosvetljenje na ovu temu doziveo tek pre neki dan kada je konacno spoznao sta je to nasa najveca nacionalna bruka i sramota. To su niko drugi do Jelena Jankovic i (valjda narocito) Ana Ivanovic.

Licno mislim da je najveca "krivica" nasih planetarno popularnih tenisera kod nasih profesionalnih patriota i dela naroda koji im i dalje slepo veruje i posle svega u sta su nas te opasne stetocine (narocito 90'ih) uvalili je sto nagrizaju ono njihovo univerzalno objasnjenje za sva zla i ogromne probleme i nesporazume ("MRZE NAS SAMO ZATO STO SMO SRBI") koje smo imali sa celim svetom (dok smo njih slusali i sledili), a koje smo tako skupo platili (i jos uvek placamo). Sve one prljave i podzemne akcije koje su pokretane verovatno iz tog razloga protiv Jelene, a narocito Ane i Novaka na pocetku njihovih karijera, do daljnjeg su negde sredinom 2007 suspendovane jer su se pocele zbog narastajuce NAJ popularnosti i u samoj Srbiji vracati mrziteljima kao bumerang. Ali evo im sada konacno prilika da opet otvore svoju dusu i ostrve se na njih, a sada vise njihovu izdajnicku i antinarodnu aktivnost vise ni ne moraju da dokazuju jer imaju sve crno na belo (tacnije sliku u koloru). Da su Ana i Jelena naprimer skinule svoje cipele i gadjale bivseg americkog predsednika, to bi u delu nase patriJotske javnosti bilo prihvaceno sa odusevljenjem, a pobrale bi time neskrivene simpatije u slobodarskoj Kubi, Severnoj Koreji, Iranu, Avganistanu... Imali smo mi uostalom primer u nasem vrhunskom tenisu "beskompromisne borbe" u javnim nastupima protiv svih nasih neprijatelja i ostalih dusmana, koje je pretpostavljam ovaj Zarkovic primao sa ponosom i u ekstazi, ali takvim nastupima Damir Dokic ne samo da nije napravio nikakvu uslugu Srbiji i Srbima vec je od sebe (ali i Srbije) udaljio i svoju rodjenu cerku.

Ana i Jelena (i Novak) rade za nas najbolji moguci posao kada je o imidzu rec, sta god samozvani PR eksperti poput ovog megapatriJote pokusavali da nam poture. Posle decenija Slobe i Tita mi izgleda mislimo da je i svugde drugde na sceni bila licna vlast nekog vladara, a politika koju su vodili posledica njihovih licnih zelja i hirova. Amerika Bila Klintona iz 90ih manje-vise je ista ova "Obamina" Amerika 2009, kao sto je ova sadasnja Evropska Unija (iako prosirena) ciji je ministar spoljnih poslova Solana, u principu ista ona EU od pre deset godina kada je on bio generalni sekretar NATO. Jedino je pitanje da li je ova danasnja Srbija ona ista od pre deset godina? Ako nije, vec je ovo neka nova Srbija koja ne zeli da se bori protiv celog sveta, vec da se sa njim takmici po vazecim i opsteprihvacenim pravilima - onda nam nema trenutno boljih promotera od nasih tenisera. Pa uostalom i sam Slobodan Milosevic koji je zajedno sa svojom cuvenom Sluzbom i majka i otac ovih nasih dezurnih novokomponovanih velikopatriota i Srbendi, kada je konacno prelomio da se preracunao u Bosni (pretio potpuni krah kao u Krajini) i prihvatio predlog Dejtonskog mirovnog sporazuma, bez ikakvog blama je pohitao na noge tom istom "srbomrzcu" Klintonu, i naravno slikao se sa njim i caskao danima. A istu takvu srdacnost i ljubaznost to je zauzvrat dobio od svog domacina, i pored cinjenice da je americka javnost vecinski dozivljavala politiku koju je Milosevic vodio kao pojedinacno glavni uzrocnik za sva sra*ja na ex-YU prostorima, a njega licno kao "balkanskog kasapina". Prosto postoje neke prihvacene norme ponasanja kada nekoga primas u goste ili mu ides u goste, pogotovo na neke svecarske proslave koje blage veze nemaju sa visokom svetskom politikom, kao sto je bio ovaj hepening u cast Bili Dzin King - a ako mi opet pocnemo da proglasavamo izdajnicima one koji se bez problema u te civilizacijske norme uklapaju, pa zelimo da budemo opet mimo sveta (na zadovoljstvo raznih Zarkovica) to je nasa stvar i odluka (duboko pogresna po meni), ali ne proklinjimo onda Anu ili Jelenu (ili Novaka) ako nama za ljubav sirom sveta ne zele da prave verbalne skandale ala Damir Dokic (a moze i gadjanje cipelom, to je sad najpopularnije) stagod o tome trabunjao citirani pametnjakovic Zarkovic i njemu slicni.
 

·
Registered
Joined
·
18,140 Posts
O, Cp6ujo, svaka ti je na mestu. :worship:
 

·
Registered
Joined
·
4,698 Posts
Muka mi je vise od tih velikih patriota i strucnjaka :fiery:
Evo sada vidim da je onaj strucnjak ARMENULIĆ sto je prosle godine par puta opleo po Ani a cini mi se i Jeleni,gle cuda sada imao i nesto da izjavi o Novaku
Pa mislim stvarno dokle vise :fiery::eek:
 

·
Registered
Joined
·
18,140 Posts
Ne znam sta je Armenulic rekao o Noletu, ali mi se cini da je on uvek bio objektivan. Ne secam se da je lose govorio o nasim teniserima. Siguran sam da nikog nije opleo, jedino sto on u stvari govori o onome sto se vidi iz aviona, tj. ne treba da budes "teniski strucnjak" da bi dosao do istog zakljucka kao on.
 

·
Registered
Joined
·
4,698 Posts
Pa rekao je za Noleta da nije pokazao nikakvu zelju za pobedom, da je dosao u Spaniju samo da odradi posao
E sada Novak sigurno nije odigrao najbolje ali je esezona betona i niko od njih nije imao puno vremena za pripreme ,a svi znamo da su Spanci na sljaci ko riba u vodi
Mene uzasno nervira,sto posle svakog neuspeha uvjek se javljaju dezurni strucnjaci(kriticari) da nam pojasne stavri a nigdje ih nema dok nasi postizu dobre rezultate
 

·
Registered
Joined
·
18,140 Posts
Pa dobro, ima istine u tome sto kaze Armenulic. Nole stvarno vec neko vreme deluje flegmaticno na terenu, ali to nema veze sa Davis Cup-om. Jedino se videla razlika u Dubaiju i nije ni cudo sto je osvojio taj turnir.
 

·
Registered
Joined
·
4,698 Posts
дalex;15164003 said:
Pa dobro, ima istine u tome sto kaze Armenulic. Nole stvarno vec neko vreme deluje flegmaticno na terenu, ali to nema veze sa Davis Cup-om. Jedino se videla razlika u Dubaiju i nije ni cudo sto je osvojio taj turnir.
Pa cak i mi koji pratimo tenis a nismo neki strucnjaci znamo da to nema veze sa DC ,a taj Armenulic ako vec prati tenis isto to sigurno zna, tako da stvarno ne vidim svrhu tih rijeci osim da se po nekome malo pljucne
Mozda gresim ali ja to tako dozivljavam
 

·
Registered
Joined
·
26,596 Posts
I can only understand about 5 words in this whole thread :eek::help:

What's this thread about? :scratch:
Any discussion in serbian.

I'm like you though.. can't understand a thing.. :lol:
 

·
Registered
Joined
·
4,698 Posts
We were discussing some article and his author, that is really not even worth mentioning
 

·
Banned
Joined
·
354 Posts
Discussion Starter #17 (Edited)
Prvi put cujem za doticnog Miodraga Zarkovica koji se sa olimpskih visina obraca Ani i Jeleni (a bogami i vaskolikom srBstvu) pa me je bas zaintrigiralo sta jedna takva ocito zanemarena "intelektualna i moralna gromada" smatra da su stvari kojih se mi kao narod onda ne trebamo stideti, ako smatra da su jedna Ana Ivanovic i jedna Jelena Jankovic nasa velika nacionalna bruka i sramota. Bogu hvala tu je GOOGLE i ispostavi se da je nas veliki moralista do sada najvise ostao upamcen u svetu novinarstva po "inspirativnom" tekstu u Glasu Javnosti iz 2005 koji je zbog necega toliko odusevio urednike sajta www,slobodan-milosevic.org da su ga preveli i preneli kao veoma znacajan, a i tri ostale najbitnije odrednice koje nudi Google o doticnom novinaru koji izgleda ima velikih ambicija da izigrava glas srBske savesti i javnosti ili nesto tako, odnosi se na taj visokopronicateljni clanak, koji je svojim sunarodnicima (valjda odmah posle pojave onog poznatog snimka likvidacije nekoliko srebrenickih zarobljenika) pokusao da pomogne da shvate kako to uopste ne znaci kako i mi Srbi izgleda da mozda imamo nesto na sta se ne mozemo ponositi u ovim zadnjim ratovima...

Dakle isti lik koji sa toliko truda pokusava da nam objasni i dokaze da je tamo nekakva Srebrenica zadnja stvar na svetu na koju bi se mi kao nacija trebali uopste osvrtati ili je ne daj Boze pominjati u bilo kakvom negativnom/samokritickom kontekstu - sada nam sa istim zarom i logikom objasnjava i dokazuje kako su ustvari Ana Ivanovic i Jelena Jankovic nesto cega danasnja Srbija treba (ponajvise) da se stidi, odrekne i da osudjuje i nesto sto zahteva kriticki angazman citave javnosti uz obavezno postavljanje na stub srama!? I u onom "nadahnutom" clanku iz 2005 gde objasnjava da ako neko nema sta patriotski (po mogucstvu posprdno) da kaze o toj Srebrenici neka o tome bolje cuti, gospodin Zarkovic je ponudio kao alternativu cega bi mi eto trebalo da se stidimo i odreknemo - pa pomenu muzicki festival EXIT. Medjutim, izgleda je pravo prosvetljenje na ovu temu doziveo tek pre neki dan kada je konacno spoznao sta je to nasa najveca nacionalna bruka i sramota. To su niko drugi do Jelena Jankovic i (valjda narocito) Ana Ivanovic.

Licno mislim da je najveca "krivica" nasih planetarno popularnih tenisera kod nasih profesionalnih patriota i dela naroda koji im i dalje slepo veruje i posle svega u sta su nas te opasne stetocine (narocito 90'ih) uvalili je sto nagrizaju ono njihovo univerzalno objasnjenje za sva zla i ogromne probleme i nesporazume ("MRZE NAS SAMO ZATO STO SMO SRBI") koje smo imali sa celim svetom (dok smo njih slusali i sledili), a koje smo tako skupo platili (i jos uvek placamo). Sve one prljave i podzemne akcije koje su pokretane verovatno iz tog razloga protiv Jelene, a narocito Ane i Novaka na pocetku njihovih karijera, do daljnjeg su negde sredinom 2007 suspendovane jer su se pocele zbog narastajuce NAJ popularnosti i u samoj Srbiji vracati mrziteljima kao bumerang. Ali evo im sada konacno prilika da opet otvore svoju dusu i ostrve se na njih, a sada vise njihovu izdajnicku i antinarodnu aktivnost vise ni ne moraju da dokazuju jer imaju sve crno na belo (tacnije sliku u koloru). Da su Ana i Jelena naprimer skinule svoje cipele i gadjale bivseg americkog predsednika, to bi u delu nase patriJotske javnosti bilo prihvaceno sa odusevljenjem, a pobrale bi time neskrivene simpatije u slobodarskoj Kubi, Severnoj Koreji, Iranu, Avganistanu... Imali smo mi uostalom primer u nasem vrhunskom tenisu "beskompromisne borbe" u javnim nastupima protiv svih nasih neprijatelja i ostalih dusmana, koje je pretpostavljam ovaj Zarkovic primao sa ponosom i u ekstazi, ali takvim nastupima Damir Dokic ne samo da nije napravio nikakvu uslugu Srbiji i Srbima vec je od sebe (ali i Srbije) udaljio i svoju rodjenu cerku.

Ana i Jelena (i Novak) rade za nas najbolji moguci posao kada je o imidzu rec, sta god samozvani PR eksperti poput ovog megapatriJote pokusavali da nam poture. Posle decenija Slobe i Tita mi izgleda mislimo da je i svugde drugde na sceni bila licna vlast nekog vladara, a politika koju su vodili posledica njihovih licnih zelja i hirova. Amerika Bila Klintona iz 90ih manje-vise je ista ova "Obamina" Amerika 2009, kao sto je ova sadasnja Evropska Unija (iako prosirena) ciji je ministar spoljnih poslova Solana, u principu ista ona EU od pre deset godina kada je on bio generalni sekretar NATO. Jedino je pitanje da li je ova danasnja Srbija ona ista od pre deset godina? Ako nije, vec je ovo neka nova Srbija koja ne zeli da se bori protiv celog sveta, vec da se sa njim takmici po vazecim i opsteprihvacenim pravilima - onda nam nema trenutno boljih promotera od nasih tenisera. Pa uostalom i sam Slobodan Milosevic koji je zajedno sa svojom cuvenom Sluzbom i majka i otac ovih nasih dezurnih novokomponovanih velikopatriota i Srbendi, kada je konacno prelomio da se preracunao u Bosni (pretio potpuni krah kao u Krajini) i prihvatio predlog Dejtonskog mirovnog sporazuma, bez ikakvog blama je pohitao na noge tom istom "srbomrzcu" Klintonu, i naravno slikao se sa njim i caskao danima. A istu takvu srdacnost i ljubaznost to je zauzvrat dobio od svog domacina, i pored cinjenice da je americka javnost vecinski dozivljavala politiku koju je Milosevic vodio kao pojedinacno glavni uzrocnik za sva sra*ja na ex-YU prostorima, a njega licno kao "balkanskog kasapina". Prosto postoje neke prihvacene norme ponasanja kada nekoga primas u goste ili mu ides u goste, pogotovo na neke svecarske proslave koje blage veze nemaju sa visokom svetskom politikom, kao sto je bio ovaj hepening u cast Bili Dzin King - a ako mi opet pocnemo da proglasavamo izdajnicima one koji se bez problema u te civilizacijske norme uklapaju, pa zelimo da budemo opet mimo sveta (na zadovoljstvo raznih Zarkovica) to je nasa stvar i odluka (duboko pogresna po meni), ali ne proklinjimo onda Anu ili Jelenu (ili Novaka) ako nama za ljubav sirom sveta ne zele da prave verbalne skandale ala Damir Dokic (a moze i gadjanje cipelom, to je sad najpopularnije) stagod o tome trabunjao citirani pametnjakovic Zarkovic i njemu slicni.
Србија, ово шта је Јелена и Ана урадиле јест велика срамота. Јер Америка и они земаља ко су бомбардовали Српски народ владају сам себи на демократски систем.

У демократију глас народ је газда. То значи медије можу да формирају перцепције њихов народ. Било који Србин у свет ко је доживијо и проживијо анти-Српство знали да има нешто ако тога што зapada имају интерес у Јелени и Ани. Американци знају за њихове велике грешке због Клинтона. Толико је било њихова и западна грешка и призњање те грешке, Канадска министарка страњи послова је прва ко је рекла, да Бјела Кућа дали право да 100% Србин, ко је рођен и одрасто у Канади, право да поставља поруке о Српста на Бјелог Кућа АОЛ интернет таблу (као форум за изабрани чланова) у 1996 године.

А сада за 1999 бомбардовање, јел је то било грешка у tvoj мисљење? Ако јест онда бил ти дао праву Јелену и Ани да покрију ту Клинтонску грешку као да је он бијо у праву слом прекршај интернацијални закун?

Сада, немој заборавити шта сам реко за перцепције и демократије. Ако Клинтон мого да вара нешколовани народ да уради шта јест против и према Срба, онда шта ти мислиш он и његова жена могли урадити са ову слику? Јелена и Ана абсолутно немају медија силу у Америци. Незнам ако сјећаш или ако знаш неки дан у Фебруари нека Вашингтонска организације рекли да можда нова администрације ће поново на Клинтонску вид и понашање према Србију. Такве Вашингтон лоби групе и "групе студирање" су ти ко су превали Клинтон у 1991 годину.

Бил Клинтон је хипокрит. Он слаго његов генорацији ко су служили Америци у Виетнам да је он избего рат у Вијетнам зато што он је бијо против Вијетнам рат, а ућинијо још горе у Европи са толико могућство да разумије ситувацију и интелигенцију. Председник Џорџ Буш, четердесетprvi Aмерички, разумијо интелигенцију, па што нијо Клинтон, четерсесетдруги Америћки, мого разумијети? Можда зато што има исти памет као данасњи председник Федерални Тенис Савет Србије?

Мења га одмах, СрБија!
 

·
Registered
Joined
·
13,686 Posts
Србија, ово шта је Јелена и Ана урадиле јест велика срамота. Јер Америка и они земаља ко су бомбардовали Српски народ владају сам себи на демократски систем...
Ovo u Njujorku je bila svecanost u cast Bili Dzin King, zene najzasluznije sto je danas zenski tenis jedini zenski sport koji drzi ravnopravno korak sa najpopularnijim "muskim" sportovima. U centralnom 5-casovnom takmicarsko/egzibicionom delu glavne zvezde su bile nase dve teniserke i americke sestre Vilijams koje su po ranije utvrdjenim pravilima odigrale par meceva. U onom mnogo kracem, svecarskom delu glavni gost je bio bivsi americki predsednik Bil Klinton koji je odrzao prigodan govor u cast BJK jer je ista osim u zenskom tenisu svojim drustvenim angazmanom (ako sam dobro shvatio pre svega u vezi sa ravnopravnoscu polova), ostavila dubok trag i u americkom drustvu, pa joj je eto bivsi americki predsednik licno odavao pocast i zahvalnost. U nekom trenutku nasli su se zajedno Ana, Jelena i Klinton i kako uvek prilici glavnim gostima neke svecanosti napravili i jednu zajednicku fotografiju, a saznali smo da je Klinton sa Anom Ivanovic i razmenio par recenica (o tenisu). I sada ispada da je skandal zato sto nisu izazvale nikakav skandal? Ovo me podseca na onu cuvenu "aferu" kada su se zbog magle u istoj VIP cekaonici na skopskom aerodromu na par minuta jedan do drugog nasli Boris Tadic i Agim Ceku i tom prilikom su razmenili par recenica. Od toga je ovde na silu pravljen nekakav slucaj i silan skandal, mada mi ni do danas nije najjasnije sta su te mega-patriote ustvari ocekivale od predsednika Tadica - da se potuce sa Cekuom, ili da izigrava klovna tako sto ce zapusiti usta, nos i usi i zatvoriti oci sve dok "opasnost" ne prodje?!?

Stvarno ne vidim kako to dve devojke koje svojim profesionalnim uspesima, licnom harizmom i pozitivnim imidzom kojim plene svugde gde se pojave, pa na planetarnom nivou uzivaju izuzetnu popularnost (obe su trenutno bar medju 20 najpopularnijih svetskih sportistkinja) mogu biti "sramota" za bilo koji narod. Pogotovo mi je nejasno kako mogu biti "bruka" za nas koji smo zahvaljujuci ljudima i rezimu koji nas je (predugo) predstavljao na jako los nacin u onoj prethodnoj deceniji i koji je bio u zavadi sa celim svetom (pa smo tom prilikom kao narod bas pali na veoma los glas) tako da nasi mladi, lepi i uspesni sunarodnici kao sto su Ana i Jelena (ili Novak), koji su pravi hit u celom svetu, mogu samo da nam sluze na cast. Inace ne razumem ni zasto si predsednika TSS Zivojinovica na kraju uvukao u sve ovo. Ne svidja mi se mnogo toga vezano za nas teniski savez, ali sa ovom manifestacijom i Aninom i JJ nastupu tamo oni nemaju blage veze - Ana je pozvana kao jedna od gren slem pobednica u 2008, a JJ kao teniserka koja je tu sezonu zavrsila na prvom mestu. To su bile njihove pozivnice, a ne da ih je TSS tamo poslao ili jos gore da su navodno "prodale veru za veceru" kako bi nastupile.
 

·
Banned
Joined
·
354 Posts
Discussion Starter #19
Ovo u Njujorku je bila


Ја знам да то у Њу Јорк нема везе са Тенис Федерације, али када сам ја игро хаки кад сам бијо млад и кад мој отац нијо мого ич на турнир он ми je дао паре и реко ''буди добар''. Он није мислијо на игру по лед него понашање у публици. Ако неко око мене је будала или неко пробо да прави будала од мене онда ја нисам крив. Неко мора дисиплинувати тенисери.

Ако отац Новака има слободу да даја боброволни савет млади тенисери онда требало и федерација тенис, иначе мењај га. Ако је цил зарадити паре на деф куп онда постави прве класе стриперке на улаз и излаз у арени и види ћеш колико, као што Цеца каже, ''мушкарћине'' пун новћаник паре ће доћи на турнир.

Де ми реци, што медија у Србију више не кажу ''бели спорт''? Која тенисерка jе крива за то? Тешко бит њихоб навијаћ ако ниси плачен.

Ја сам ти пустијо са лош склапљање како се ово све догодило у Њу Јорк, то је све намјештено. У напред безбедност морају знати када ће бивши председник стићи и одлазити и ским ће бити. То није било слућајно. А један свтар нећу ти пролазити без критикување је то што ти прићаш или мешаш да жртви су патриоти.

А то за њихов имиђ, да они имају позитивни имиђ између посетијласи стрип тиза и ко год друго жели да те тенисерке улазу у такви бизнис који упрља бели спорт. Колико непунољетне година је Ана имала када је скинула се за камеру? Јел је то срамота у твој вид или федерације? Аko nije срамота onda ви незнате шта је бели спорт. То није нормално.

То шта је урађено јест брука, а нећу рећи што, јер од сада ја чу наплачивати, јер они су Србијанске бизнис тенисерке а не Српске тенисерке.

Али, као Србин јаћу дати безплатни савет Србију. Ако Тенис Савез је савез онда дај Јелени и Ани савет у име председник тенис савез.

Колико децетени година ја морам са добровољном рад саветуам ви у Европи.
 

·
Registered
Joined
·
43 Posts
Na jednom našem sajtu su, verovatno povodom desetogodišnjice od bombardovanja,postavljeni neki od komentara Aninih i Jeleninih bivših fanova koje su oni davali posle onog slikanja sa Klintonom.
Nema mržnje i zlobe već samo razočaranost i tuga.


Ovo je samar srpskom narodu koji vas je voleo i podrzavao. Klintonov tim na ovaj nacin prkosi Srbiji, znaju koliko ce ovo zaboleti. A vasi timovi su trebali biti isto tako inteligentni pa ovo izbeci u startu. stvarno tuzno i steta ako nije fotomontaza..

-Mi smo UVEK mislili da su ANA i JELENA Srpski ponos,ali ispadose nazalost sasvim suprotno.Kakav SAMAR su udarile
Beogradu,drzavi Srbiji i celom Srbskom Narodu!!!P.S.ANA cesto si govorila,dok si Biciklom isla na trening,da su se svakodnevno oglasavale sirene koje su upozoravale da predstoji bombardovanje tvog rodnog grada!!!

- Did the secret service hold Ana and Jelana hostatage? Did you see guns to their heads? They are two adults who could have refused the photo op, but they rose above pettiness.
I think many Serbs might feel that Ana and JJ sold their souls for the money they have got from sponsors that might include Clinton as well.


-Zamolio bi nase dve mlade teniserke da po povratku u Srbiju obidju grob i poloze cvece na spomenik male Milice Rakic, a takodje i na grob one devojcice sto je bila prvak Evrope u metamatici, a koja je takodje stradala od ovog "Milosrdnog andjela" sa kojim su se slikale!
Ova njihova nepromisljenost boli bise od bombi...
Razocarale su i rastuzile i duboko povredile, a samim tim i izgubile citavu armiju navijaca koja je ustajala u 3 da ih bodri, a koja bar sto se mene tice to vise nikad ubuduce nece raditi!
Sramotna!


-Клинтон нема везе са политиком?? Па по чему је познат Бил Клинтон?? По тенису?? Он је политичар, а да није, он би био обични човек кога те две неби ни погледале. Кроз своју политику, Клинтон је постао ратни злочинац, убица, и општесветски гад. Само сликање је мешање политике и спорта, на најгори начин.

-Pi Ar" tim pokusava da izvadi fleke, i to veoma nemusto. Sta znaci recenica da "Ana ne vidi nista lose u tome sto se slikala"? Katastrofa. Nece "Pi Ar" tim platiti ovu brljotinu, vec sama Ana padom popularnosti. Nije nas udostojila ni da nam se licno obrati, ta nasmejana "boginja". Licno mi je od juce svejedno da li je prva ili poslednja na listi teniserki, vise je necu gledati


-these 2 smiling crazies must appologize to Serbian people, god knows we can't do it to our enemies but at least serbs should not insult each other. This is horrible the way it looks-Ana, Jelena ... sramota je biti bez svoje licnosti i stava, biti bezkicmenjak, sto bi rekao moj tata, bez obzira na sve vase uspehe i slavu koju donosite Srbiju....
Kao krava kad da sto litara mleka, pa sutne nogom kantu i sve prospe, tako ste i vas dve
ali ove dve to nisu smele da urade, ne zbog nas, vec zbog SEBE....-Nasa Ana, ovaj put nije u pravu. Niko iz Srbije nije imao namere da politiku mesa u sport. Upravo je obrnuto. Gospodin Klinton, dokazani ZLOCINAC, protiv Srbije i srpskog naroda, iskoristio je sport odnosno dve srpske sportistkinje da ispegla i procisti svoju prljavu proslost kao i da opere svoje krvave ruke. Ovim svojim cinicnim potezom , svim Srbima je poslao poruku sledece sadrzine: RASTURIO SAM VAM DRZAVU, BOMBARDOVAO VAS, DAVIO, ZATVARAO, TROVAO RADIOAKTIVNIM BOMBAMA, a sada se slikam sa vase dve dive ?! U njegovim ocima se jos uvek vide lesevi zena, dece, neduznih ljudi, izbezumljenih majki nad telima svoje dece, kosturi porusenih mostova, jos kuljaju crni dimovi iz spaljenih rafinerija i bolnica. Znamo da Ana nije imala vremena da nesto nauci iz istorije, znamo i da ima kucu na Floridi i u Spaniji ali je mogla, ovom odrtavelom gospodinu, koga se secam sa Biblijom u ruci, kako izmedju dva bombardovanja, blazen, sa svojom porodicom odlazi u Crkvu, mogla je da mu zahvali na "casti" i da ga opomene KAKO BI SLIKANJE SA NJIM, U NJENOJ DRZAVI, PREDSTAVLJALO AKT KRAJNJE NEPRISTOJNOSTI. Ana je to mogla. Mogla je i Jelena. Uspesne su, nezavisne i bogate. Nazalost, propustile su priliku da udju u "istoriju". Jedan anonimni novinar, koji nije imao reket, poruku da je slobodan i da se ne boji Amerike, poslao je cipelom. Ali, on nije sa ovih prostora.


-Ana and Jelena aren't the brightest girls in the world but they and their marketing team should have known better.-Slikale su se sa ubicom srpskog naroda. Mozda ce se uskoro slikati sa Tacijem i Haradinajem ako vole tenis i tako su "zabavni i sarmantni" kao njihov prijatelj Klinton. Sramota!!!-Postoji mnogo nacina da se na lep, kulturan nacin izbegne ne zeljeni susret.E, sada pitanje je da li je taj susret uopste, ne zeljen. Drage moje , ne bas inteligentne devojke, pitajte roditelje ubijene dece, da li ne treba mesati sport i masovno ubistvo civila?! Pitajte bliznje, tesko obolelih od kancera Klintonovih bombi, i buduce majke dece u Srbiji, sta misle o vasem postupku. Mogu da razumem, da ste mlade, naivne, ili ne previse pametne, ali zato imate timove koji treba neke stvari da rade, za vas. Jedina stvar koju oni ne mogu da urade umesto vas jeste, osecaj samopostovanja i casti.


-You’re right, they shouldn’t have to do any political work or have pictures taken with Clinton. For two reasons:
1. They are tennis players;
2. They are ethnic Serb women.
-Mržnja jeste kad te bombarduju. Ali izbeci slikanje sa zločincem nije mržnja već dostojanstvo!-Ana i Jelena imaju toliki kredibilitet i snagu u svetu tenisa da su mogle kurtoazno i elegantno da odbiju ovaj sastanak sa osobom koja je inicirala i sprovela bombardovanje nase zemlje. Ovako, jedna velika mrlja u njihovom profilu

-Svaka cast Klintone opet si nas popljuvao... Bas je iskreno pozeleo da se slika sa njima...Hahaha...Iskoristio je njihovu naivnost i prostodusnost i ovim cinom dokazao svima na svetu kako on nas ustvari ne mrzi nego nas je bombardovao za nase
dobro..

-Osama Bin Laden is a huge Arsenal fan. Do you think Arsene Wenger would pose with him because, gee whizz, you shouldn't mix sport with politics.
don't think so, and Bin Laden killed far less civilians than the Clinton-Albright-Holbrooke mass murdering regime.
No doubt this was arranged by the Clinton-Albright-Holbrooke CIA goons as a "we're back" message to Serbia on the tenth anniversary of the NATO Pact atrocities.
-Tuzno_Opijene slavom.Uspele su u zivotu,imaju nezavisnost,ali nazalost jos nemaju cvrst karakter.Upoznati se,rukovati,popricati ako ima o cemu OK,ali ovi snishodljivi osmesi daju im za pravo sve sto su radili nama,bez obzira na Milosevica, i po svetu.Tuzno.Nije zlato sve sto sija.
Zvala se Milica.....imala je 3 godine.....geler ju je pogodio dok je na noši sedela.......Ana, Jelena neka vam je na čast.....

-a ja konj,gledam ih i tresem se kad igraju, SRAMOTA, ne mogu da verujem, mislio sam da su one nesto najbolje sto nam se desilo u skorije vreme ali... zbogom srbijo zbogom zdravom razumu, sad sam i definitivno siguran da nam nema spasa
Klasican medijski harakiri na srpski nacin. Bar sto se tice nas koji smo bombardovani. Ne bih se sa njim slikao i po cenu skandala. A tenis se igra svud po svetu, ne samo u SAD.
-Sto se nisu slikale sa majkama tragicno nastradalih ljudi u bombardovanju vec sa njihovim ubicom!!!-Иначе њен ПР тим ће јој сада вероватно предложити да посети неколико избегличких породица, да им преда неке поклоне и свој "топли" осмех, да се слика за медије, да хиљаду изјава и ето, опроштено јој је све. Тако те ствари функционишу.

-ako ne treba mesati sport i politiku,skini sliku sa svog sajta i naravno komentar...CAST MI JE...sta ce onda jedan politicar(ubica,manijak) na tvom sajtu koji se bavi sportskim desavanjima!!!ti bre prva mesas politiku i sport! da li do njene glave dolazi cinjenica da je on U-B-I-C-A????????????

-Ana je dokaz da Bog ne moze da podari sve jednoj osobi! Negde mora da te zakine, radi ravnoteze medju zvezdama! Njoj je
dao izgled i snagu da mlati reketom, ali je zato ZAKINUO SA MOZGOM I MORALOM!!!

-Americans wouldn't understand what it means to Serbs unless they see a smiling picture of Blake and Roddick with Osama Bin Laden-Draga Ana,meni se čini da je ovdje veoma jasno ko je politički manipulant i ko je u ovom slučaju uveo politiku u sport.Vi i Jelena ste žrtve jednog prepredenjaka koji vas je iskoristio za svoju političku promociju .Ujedno je pokušao da ,''prijateljskim'' slikanjem sa dvije popularne srpkinje ,prikaže da zločinačko bombardovanje Srbije i Crne Gore prije deset godina nije bilo ''ništa lično''! Žao mi je što ste nesmotreno upale u zamku ovog barona zločina i nemorala

-If I kill somebody's mother, I expect them to call me a murderer. At least. And if my neighbors turn around and say their honored to meet him, I'm gonna be upset. And of course, there are twenty-five sides to this. But for the average apolitical Serbian janitor who lost half his family in the bombing, the other twenty-four sides are bullshit.-Presuda je pala. U ime sve poginule dece koja nikada neće imati mogućnost da se bave sportom ili nasmeju. Sad su vam samo pare ostale.


-Био сам на том мечу, било је доста Срба. У питању је био кратки турнир. Ко први добије сет, побеђује и иде у у финале где се играло два сета. Први меч су играле Јелена и Серена. Јелена је направила доста грешака и изгубила брзо. Други меч је био бољи али је Венус прегазила Ану. У финалу су требале да играју сестре Вилијамс. Сви смо остали иако су наше девојке изгубиле. А онда као гром из ведра неба, пред сам почетак меча, водитељ најављује да ће да нам се обрати бил клинтон?!?!?!?! Какве он везе има са тенисом, не знам. Настаје опште звиждање. Америма он не представља ништа нарочито, али су сви Срби почели да звижде и демонстративно смо напустили салу. Тек тада сам видео да је преко 60 посто гледалаца било наше. Нико није остао. То су морале да виде и Јелена и Ана, јел су седеле доле. Слика ми никако не иде у главу. Нарочито што је Ана исту слику ставила на свој сајт, а притом је и исекла Јелену?! Потом је написала слика са Председником Клинтоном???? Не знам само чији је он председник и од кад се реч председник пише великим словом. Реч го*но се на свим језицима пише малим словом. Тако треба и име била клинтона и његове жене да се пише. Шта год да је радио у прошлости не смемо да заборавимо, али још мање шта ради сада. Од када је хилари постала државни секретар, њему је наменила функцију да лобира друге државекоје још увек нису признале косову. И за то је плаћен од државних пара! Срамота од Јелене и Ане! Ово треба да се објави и да се јавно покају.
-Ни Дунав ни Сава
 
1 - 20 of 22 Posts
Top