TennisForum.com - Reply to Topic
Thread: Posting Question Reply to Thread
Title:
Message:
Trackback:
Send Trackbacks to (Separate multiple URLs with spaces) :
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Register Now



In order to be able to post messages on the TennisForum.com forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










  Additional Options
Miscellaneous Options

  Topic Review (Newest First)
Oct 29th, 2004 01:31 AM
Frank
Quote:
Originally Posted by Andrew.
That's actually exactly what I think has happened to me. I use Firefox and had to redownload it a few weeks ago.
We have the same problem then.

Did you redownload it because it was crashing all the time due to some "Netscape feedback manager" or something?

Anyway, maybe they left a part out in a newer version.
Oct 29th, 2004 01:25 AM
Andrew.
Quote:
Originally Posted by Frank
The things is...It used to work for me, but then I re-installed Mozilla/Firefox because I was having problems with it. So I guess it's just a matter of downloading a pluging, but it doesn't say there are any updates available.
That's actually exactly what I think has happened to me. I use Firefox and had to redownload it a few weeks ago.
Oct 29th, 2004 12:49 AM
Frank The things is...It used to work for me, but then I re-installed Mozilla/Firefox because I was having problems with it. So I guess it's just a matter of downloading a pluging, but it doesn't say there are any updates available.
Oct 29th, 2004 12:48 AM
SK Fluffy I use spy/adware and popup blocking software but it works for me. So it must be somehing to do with 3rd party browser extension settings perhaps
Oct 29th, 2004 12:33 AM
Frank Does the full editor use something like Java?
Oct 29th, 2004 12:30 AM
griffin Worked on Firefox 0.9.2 Something in the browser settings?
Oct 29th, 2004 12:25 AM
Frank I have the same problem. I use Mozilla/Firefox but I can use full editor options in Internet Explorer. Maybe Mozilla needs some sort of update?
Oct 28th, 2004 11:40 PM
griffin Are you using pop-up/adkilling software? Mine didn't work either untillI turned off my admuncher software..

(kinda cool. not cool enough to make me leave admuncher off, but kinda cool)
Oct 28th, 2004 10:59 PM
Andrew.
Posting Question

For posting text, in my person options I have chosen Enhanced Interface - Full WYSIWYG Editing. But, I can't use it in my posts. Is this service no longer functional?

Thanks.

Posting Rules  
You may not post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome