TennisForum.com - Reply to Topic
Thread: is this happening to anyone else Reply to Thread
Title:
Message:
Trackback:
Send Trackbacks to (Separate multiple URLs with spaces) :
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Register Now



In order to be able to post messages on the TennisForum.com forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










  Additional Options
Miscellaneous Options

  Topic Review (Newest First)
Nov 25th, 2002 08:39 PM
Nimi It happend today.
Nov 24th, 2002 11:06 PM
Kiwi_Boy ya it sometimes happens,usually the first time i press the button it comes up with "this page cannot be displayed",then "the admin has limited posts to 1 per 15 seconds.... then "thank you for posting"
it hasnt happened today though
Nov 24th, 2002 10:51 PM
Hurley
Re: is this happening to anyone else

Quote:
Originally posted by Poe
this is pretty recent for me (well a couple of weeks maybe), i've suddenly been not getting the transition pages anymore when i post something.. i hit submit reply and it does post, but i don't get the "thank you for posting' blah blah.. my browser just sits there and i have to use back button or something

was wondering if anyone else has been having this problem so i know whether it's the server or my software
This happened to me thrice today...sort of annoying
Nov 21st, 2002 11:29 PM
Martian KC Actually, mine does something similar. After I reply, instead of the thank you stuff, it says things like you can't post within 30 seconds of your previous post blah blah and it sometimes even says can't find your page crap! It's not a big deal, but it can get really irritating!
Nov 21st, 2002 05:35 PM
King Aaron never happens to me
Nov 21st, 2002 11:07 AM
Josh Yes, it happens sometimes.
Nov 21st, 2002 08:33 AM
Jeff This happens to me every now and then
Nov 21st, 2002 08:00 AM
per4ever never had this Poe
Nov 21st, 2002 06:57 AM
anton ops, i forgot. maybe the name of that movie is something like "point of no return" and nikita in it is bridgett fonda. i cant remember her name.

she impersonates a wealthy woman and almost gets caught and then drops her practiced line, i never did mind...
Nov 21st, 2002 06:55 AM
anton hey your sig is from "La Femme Nikita" movie with {?}Fonda{?} I forgot her name. that is a good movie and the USA TV series was good too,
Nov 21st, 2002 05:22 AM
Poe
is this happening to anyone else

this is pretty recent for me (well a couple of weeks maybe), i've suddenly been not getting the transition pages anymore when i post something.. i hit submit reply and it does post, but i don't get the "thank you for posting' blah blah.. my browser just sits there and i have to use back button or something

was wondering if anyone else has been having this problem so i know whether it's the server or my software

Posting Rules  
You may not post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome