Signature - TennisForum.com
Reply
 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 18 (permalink) Old Mar 2nd, 2003, 07:24 PM Thread Starter
 
Join Date: May 2002
Posts: 11,233
                     
Signature

For some reason, I keep changing my signature, but it doesn't change.

It just stay the same and it doesn't do the changes I asked, and I am clicking the save changes button. I don't understand why.
Venus Forever is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 18 (permalink) Old Mar 2nd, 2003, 07:34 PM
 
Join Date: Jan 2002
Posts: 6,915
                     
Can you please highlight the exact steps you're taking to change the signature? For example:

Step 1: click user cp
Step 2: click the signature link

And so on...
wtn_amanda is offline  
post #3 of 18 (permalink) Old Mar 2nd, 2003, 07:42 PM Thread Starter
 
Join Date: May 2002
Posts: 11,233
                     
Step 1: Click User CP
Step 2: Click Signature Link
Step 3: Changed Signature
Step 4: Click Saved Signature

And then that's it.

And I am not adding anything, I'm just moving things around.
Venus Forever is offline  
 
post #4 of 18 (permalink) Old Mar 2nd, 2003, 08:00 PM
 
Join Date: Jan 2002
Posts: 6,915
                     
Explain what you are changing? The order of that small list of names? Try adding something new and see if it makes a difference.
wtn_amanda is offline  
post #5 of 18 (permalink) Old Mar 2nd, 2003, 08:03 PM Thread Starter
 
Join Date: May 2002
Posts: 11,233
                     
I even deleted some stuff, and still nothing.
Venus Forever is offline  
post #6 of 18 (permalink) Old Mar 2nd, 2003, 08:07 PM
 
Join Date: Jan 2002
Posts: 6,915
                     
Yes but did you add some stuff? Try adding a new line as follows:

Amanda loves my signature
wtn_amanda is offline  
post #7 of 18 (permalink) Old Mar 2nd, 2003, 08:08 PM Thread Starter
 
Join Date: May 2002
Posts: 11,233
                     
Did that, and nothing.
Venus Forever is offline  
post #8 of 18 (permalink) Old Mar 2nd, 2003, 08:15 PM
 
Join Date: Jan 2002
Posts: 6,915
                     
Okay I'm probably going to need access to your account to check this myself - if you're comfortable with that. Try deleting the "Amanda added this" text from your signature. Does it work now?

Also:

1 > Try clearing all your cookies and temporary internet files from your browser. In Internet Explorer you click: Tools > Internet Options and then "Delete Cookies" and "Delete Files". Once done, restart your browser and try again.

2 > Tell me the browser and version you're using so we can check for known problems. (i.e. Internet Explorer 5.0; or 5.5; or 6.0; or Netscape 6; or 7)
wtn_amanda is offline  
post #9 of 18 (permalink) Old Mar 2nd, 2003, 08:21 PM Thread Starter
 
Join Date: May 2002
Posts: 11,233
                     
Well I did all, and I don't think it worked.

As for browser, I am pretty sure it is Internet Explorer 6.0. I'll have to check.
Venus Forever is offline  
post #10 of 18 (permalink) Old Mar 2nd, 2003, 08:26 PM
 
Join Date: Jan 2002
Posts: 6,915
                     
Click help > about and it will tell you.
wtn_amanda is offline  
post #11 of 18 (permalink) Old Mar 2nd, 2003, 08:27 PM Thread Starter
 
Join Date: May 2002
Posts: 11,233
                     
It's 6.0.
Venus Forever is offline  
post #12 of 18 (permalink) Old Mar 2nd, 2003, 08:28 PM
 
Join Date: Jan 2002
Posts: 6,915
                     
I've temp. deleted your sig. Try now. There's now a size limit and you were above it.
wtn_amanda is offline  
post #13 of 18 (permalink) Old Mar 2nd, 2003, 08:30 PM Thread Starter
 
Join Date: May 2002
Posts: 11,233
                     
Do you know how much above it I was?? Because then I'll shorten it by that much.
Venus Forever is offline  
post #14 of 18 (permalink) Old Mar 2nd, 2003, 08:31 PM
 
Join Date: Jan 2002
Posts: 6,915
                     
By about 8 or 9 characters I think. Just try posting anything as your sig first because we need to identify that as the problem.
wtn_amanda is offline  
post #15 of 18 (permalink) Old Mar 2nd, 2003, 08:32 PM Thread Starter
 
Join Date: May 2002
Posts: 11,233
                     
Now it worked. I had to delete a few names.

Thanks for you help.
Venus Forever is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the TennisForum.com forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may not post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome