is this happening to anyone else - TennisForum.com
 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 11 (permalink) Old Nov 21st, 2002, 04:22 AM Thread Starter
country flag Poe
Webmaster
 
Join Date: Apr 2001
Posts: 2,107
                     
is this happening to anyone else

this is pretty recent for me (well a couple of weeks maybe), i've suddenly been not getting the transition pages anymore when i post something.. i hit submit reply and it does post, but i don't get the "thank you for posting' blah blah.. my browser just sits there and i have to use back button or something

was wondering if anyone else has been having this problem so i know whether it's the server or my software
Poe is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 11 (permalink) Old Nov 21st, 2002, 05:55 AM
Senior Member
 
Join Date: Jan 2002
Posts: 7,804
                     
hey your sig is from "La Femme Nikita" movie with {?}Fonda{?} I forgot her name. that is a good movie and the USA TV series was good too,
anton is offline  
post #3 of 11 (permalink) Old Nov 21st, 2002, 05:57 AM
Senior Member
 
Join Date: Jan 2002
Posts: 7,804
                     
ops, i forgot. maybe the name of that movie is something like "point of no return" and nikita in it is bridgett fonda. i cant remember her name.

she impersonates a wealthy woman and almost gets caught and then drops her practiced line, i never did mind...
anton is offline  
 
post #4 of 11 (permalink) Old Nov 21st, 2002, 07:00 AM
Team WTAworld
Senior Member
 
per4ever's Avatar
 
Join Date: Sep 2001
Location: Belgium
Posts: 41,228
                     
never had this Poe
per4ever is offline  
post #5 of 11 (permalink) Old Nov 21st, 2002, 07:33 AM
Senior Member
 
Jeff's Avatar
 
Join Date: Oct 2001
Location: California
Posts: 6,881
                     
This happens to me every now and then







Jeff is offline  
post #6 of 11 (permalink) Old Nov 21st, 2002, 10:07 AM
Team WTAworld
Administrator
aka Nibbler
 
Josh's Avatar
 
Join Date: Apr 2001
Location: Atlantis
Posts: 5,919
 
Yes, it happens sometimes.
Josh is offline  
post #7 of 11 (permalink) Old Nov 21st, 2002, 04:35 PM
Team WTAworld
Mr. Try Too Hard
 
King Aaron's Avatar
 
Join Date: Nov 2001
Location: MaleisiŽ
Posts: 52,159
 
never happens to me
King Aaron is offline  
post #8 of 11 (permalink) Old Nov 21st, 2002, 10:29 PM
Senior Member
 
Martian KC's Avatar
 
Join Date: May 2001
Location: Upside down
Posts: 21,059
                     
Actually, mine does something similar. After I reply, instead of the thank you stuff, it says things like you can't post within 30 seconds of your previous post blah blah and it sometimes even says can't find your page crap! It's not a big deal, but it can get really irritating!

Good Luck In 2005:
[Martina Hingis] [Justine Henin-Hardenne]
[Cara Black] [Nadia Petrova] [Eugenia Linetskaya] [Patty Schnyder]
[Svetlana Kuznetsova] [Ai Sugiyama] [Su-Wei Hsieh] [Gisela Dulko]

[Maja Matezvic] [Karolina Sprem] [Eleni Daniilidou] [Maria Kirilenko] [Jelena Jankovic]
[Tathiana Garbin] [Timea Bacsinszky] [Kaia Kanepi] [Na Li] [Vera Douchevina]

The Pompous Member Of The Justine Philistines' Societyô
Martian 4 Life
Martian KC is offline  
post #9 of 11 (permalink) Old Nov 24th, 2002, 09:51 PM
Enemy of Art
 
Hurley's Avatar
 
Join Date: Sep 2001
Posts: 14,039
                     
Re: is this happening to anyone else

Quote:
Originally posted by Poe
this is pretty recent for me (well a couple of weeks maybe), i've suddenly been not getting the transition pages anymore when i post something.. i hit submit reply and it does post, but i don't get the "thank you for posting' blah blah.. my browser just sits there and i have to use back button or something

was wondering if anyone else has been having this problem so i know whether it's the server or my software
This happened to me thrice today...sort of annoying
Hurley is offline  
post #10 of 11 (permalink) Old Nov 24th, 2002, 10:06 PM
 
Join Date: Sep 2002
Posts: 2,139
                     
ya it sometimes happens,usually the first time i press the button it comes up with "this page cannot be displayed",then "the admin has limited posts to 1 per 15 seconds.... then "thank you for posting"
it hasnt happened today though
Kiwi_Boy is offline  
post #11 of 11 (permalink) Old Nov 25th, 2002, 07:39 PM
 
Join Date: Dec 2001
Posts: 7,824
                     
It happend today.
Nimi is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the TennisForum.com forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may not post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome