'Search' function isn't working - TennisForum.com
 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 7 (permalink) Old Sep 13th, 2016, 05:15 PM Thread Starter
Senior Member
 
Join Date: Aug 2015
Posts: 7,655
 
'Search' function isn't working

A message:
Code:
expected searchd protocol version 1+, got version '0'
appears when I use the search function.

I've tried different forums/sections or even different ways of 'search' (Advanced search, or 'Find more posts by user' thing) and the same thing happens. Nothing appears apart from that message. Is that my problem or something's wrong? Thanks
happydayhk is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 7 (permalink) Old Sep 13th, 2016, 05:23 PM
Senior Member
 
Wintermute's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: UK
Posts: 15,063
                     
Re: 'Search' function isn't working

Yes this is happening to me. Just tried to search a thread in GM and got that message.
Wintermute is offline  
post #3 of 7 (permalink) Old Sep 13th, 2016, 05:59 PM
Senior Member
 
FreeSpiritRebell's Avatar
 
Join Date: May 2014
Posts: 19,470
                     
Re: 'Search' function isn't working

The same
FreeSpiritRebell is offline  
 
post #4 of 7 (permalink) Old Sep 14th, 2016, 08:15 PM
Webmaster
 
Steve's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 1,901
                     
Re: 'Search' function isn't working

I just tested this using the vB search (Regular and Advanced) with some specific search options, and it worked.

Are you still dealing with this?

Which browser / device are you using?

When the error message comes up, is it an error message on the site, or a blank white screen with it on there?

What words were you searching? Any screenshot of the options you chose?

Can you provide me a screenshot of the error message?

Thanks,
- JB
Steve is offline  
post #5 of 7 (permalink) Old Sep 14th, 2016, 08:17 PM
Senior Member
 
Super Dave's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 45,932
                     
Re: 'Search' function isn't working

It happened yesterday, but not today for me.
Super Dave is offline  
post #6 of 7 (permalink) Old Sep 15th, 2016, 12:59 PM Thread Starter
Senior Member
 
Join Date: Aug 2015
Posts: 7,655
 
Re: 'Search' function isn't working

Quote:
Originally Posted by Steve View Post
I just tested this using the vB search (Regular and Advanced) with some specific search options, and it worked.

Are you still dealing with this?

Which browser / device are you using?

When the error message comes up, is it an error message on the site, or a blank white screen with it on there?

What words were you searching? Any screenshot of the options you chose?

Can you provide me a screenshot of the error message?

Thanks,
- JB
It's working again right now. Thanks
happydayhk is offline  
post #7 of 7 (permalink) Old Sep 15th, 2016, 06:58 PM
Webmaster
 
Steve's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 1,901
                     
Re: 'Search' function isn't working

Glad to hear all is well now.

Thanks,
- JB
Steve is offline  
Reply

Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the TennisForum.com forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may not post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome