|
|
Jan 27th, 2013, 10:06 PM
|
|
|
Senior Member
|
Re: Diskusije na srpskom jeziku
Quote:
Originally Posted by Cajka
Pre sledeće godine ne može nikako. Ali mora ove godine da se trgne, da udje u top 8, da osvoji nešto što vredi. Super je Bali, super je Linc, ali osvoji Dohu, Štutgart, Moskvu... nešto od tih turnira koje obično osvajaju Kerber, Radvanska i sl. Nema ni turnir na travi, mogla bi da osvoji Birmingem. Lepo je imati po turnir na svakoj podlozi. Ali, Anin raspored, kondicioni režim i logika su izvan razuma.
|
Slažem se da je Ana već trebala i mogla biti na 10. mestu liste samo da je imala bolji raspored turnira prošle godine, da je igrala na primer još u Pattayi i New Heavenu, verovatno bi uspela na oba da stigne minimum do poufinala, možda jedan i da osvoji i bila bi top 10. Wozniacki je igrajući international turnire održavala sebe na mestu broj 1 duže nego što je bilo ko od nas to očekivao. Ana je igrala samo najveće turnire, rame uz rame sa Serenom, Sharapovom i Clijsters, a njen ranking zahteva više tenisa. Ipak, dok ovo pišem uvek se setim njenog novog TV intervjua koji je dala za Miru Adanju Polak gde kaže "Ja sam prva koja želi da sve uvek ide kako treba i da pobeđujem, ali niko ne zna da to nije tako lako i niko ne zna šta se dešava iza scene." Tako nešto je rekla, nisam verovatno najtačnije citirao. Kada na to pomislim, shvatim da ona i njen tim sigurno bolje znaju od mene zbog čega mora biti tako  Bitno je da je Ana znatno popravila igru. Slažem se da mentalna snaga mora biti još jača, zato sam ti i rekao pre par dana da mislim da će Ana imati jedan novi nalet velikog uspeha u narednim godinama. Svi bismo mi voleli da je u ovim godinama bila najjača, ali dobro, nije bilo tako. Sve se dešava sa razlogom. Ne bi me čudilo i da Ana osvoji GS titulu u recimo 28. ili 29. godini. 
|
|
|
|
Sponsored Links
|
Advertisement
|
|
Jan 27th, 2013, 10:18 PM
|
|
|
Senior Member
|
Nije da sumnjam u znanje njenog tima, ali kad pogledaš raspored ostalih teniserki, moraš se zapitati zašto je Anin tim pametniji od timova ostalih teniserki. A ta kilaža... Skoro sve teniserke u top 20 su se raskrupnjale tokom prethodnih godina, samo se Ana prepolovila. Zbog čega nema pravi tim? Meni prosto drago što ima tog momka, sve se nadam da će putovati s njom i da će imati veći tim uz sebe, više podrške. Meni se čini da je njoj značilo i da ima Kirsteu tamo u loži, odmah je ušla u četvrtfinale.
|
|
|
Jan 27th, 2013, 10:30 PM
|
|
|
Senior Member
|
Quote:
Nije da sumnjam u znanje njenog tima, ali kad pogledaš raspored ostalih teniserki, moraš se zapitati zašto je Anin tim pametniji od timova ostalih teniserki. A ta kilaža... Skoro sve teniserke u top 20 su se raskrupnjale tokom prethodnih godina, samo se Ana prepolovila. Zbog čega nema pravi tim? Meni prosto drago što ima tog momka, sve se nadam da će putovati s njom i da će imati veći tim uz sebe, više podrške. Meni se čini da je njoj značilo i da ima Kirsteu tamo u loži, odmah je ušla u četvrtfinale.
|
Jeste pa ona je malo srculence koje je jako emotivno, pa to se vidi po načinu na koji govori, kako se ponaša... Njena sreća i uspeh, raspoloženje, velikim delom zavise od ljudi koji je okružuju. Ako je npr njena mama danas nešto nervozna, Ana je verovatno još nervoznija zbog toga i ni ne razmišlja toliko o tenisu tog dana i možda zbog toga i izgubi meč. Ani je potrebna ogromna podrška i nasmejana lica koja veruju u nju. Zato se nadam da ću jednom imati mogućnosti da putujem po touru i pratim njene mečeve uživo, biću joj najglasnija podrška.   Mislim da je, nažalost, u mnogome na Anu uticalo i to što su mediji, pa i ljudi, prestali da veruju u nju i često bili prestrogi prema njenoj karijeri nakon pada forme koji je imala u 2009. godini i od tada više ništa nije bilo isto. Ona je krhka nežna priroda, takav se rodiš i to je to. Kako god da bude, ja samo želim da ona bude srećna. Njena karijera je već sjajna, šta god ljudi pričali. 
|
|
|
Jan 27th, 2013, 11:36 PM
|
|
|
Senior Member
|
Ja se nadam da će Ana osvojiti 1-3 titule, 1 premier i 1 international i možda Sofije(ex Bali to joj je uvek išlo od ruke  ), i da će ući u QF Wimbledon-a i US Opena i SF RG 
TT career
S: 193 (CH: 193)
D: 147 (CH: 147)
Titles: ITF Edgbaston 2013, ITF Prague 2013 (all w/Alycia)
|
|
|
Jan 27th, 2013, 11:40 PM
|
|
|
Senior Member
|
Quote:
Originally Posted by Leon Daniel
Jeste pa ona je malo srculence koje je jako emotivno, pa to se vidi po načinu na koji govori, kako se ponaša... Njena sreća i uspeh, raspoloženje, velikim delom zavise od ljudi koji je okružuju.
|
Svima znači podrška, pogledaj samo koliko ljudi bude u Novakovoj loži, oni mu pomažu i da vreme van terena provede na pravi način, da se opusti, a koliko su naloženi i vatreni tokom mečeva... Ani treba malo vatrene podrške, Lojanica je bila super.
Quote:
Originally Posted by Flying_pancake
Ja se nadam da će Ana osvojiti 1-3 titule, 1 premier i 1 international i možda Sofije(ex Bali to joj je uvek išlo od ruke  ), i da će ući u QF Wimbledon-a i US Opena i SF RG 
|
Ove godine?
|
|
|
Jan 28th, 2013, 03:20 PM
|
|
|
Senior Member
|
Quote:
Ove godine?
|
Ne, nego sledeće zaboravio sam da napišem 
TT career
|
|
|
Jan 28th, 2013, 03:32 PM
|
|
|
Senior Member
|
R1: Ana Ivanovic vs Ayumi Morita on Court 1 (January 29th on 6pm local Pattaya city time)
Tomorrow, 12 pm in Serbia 
|
|
|
Jan 28th, 2013, 04:02 PM
|
|
|
Senior Member
|
Sreća pa nije kasno, stići ću da je gledam 
TT career
|
|
|
Jan 28th, 2013, 06:39 PM
|
|
|
Senior Member
|
Quote:
Sreća pa nije kasno, stići ću da je gledam 
|
Da li ima live streama? Čini mi se da sam negde čuo da će Sport klub prenositi Pattaya open ali samo od polufinala.
|
|
|
Jan 28th, 2013, 07:35 PM
|
|
|
Senior Member
|
Quote:
Da li ima live streama? Čini mi se da sam negde čuo da će Sport klub prenositi Pattaya open ali samo od polufinala.
|
Uvek se nađe neki live stream kad Ana igra, mislim da španski SuperTennis prenosi 
TT career
|
|
|
Jan 31st, 2013, 11:10 AM
|
|
|
Junior Member
|
Lepo je sto je zaljubljena i treba, ali ovaj Novakov potrcko joj je najgori izbor do sada (ne mislim fizicki).
|
|
|
Feb 4th, 2013, 01:34 PM
|
|
|
Senior Member
|
Jel će neko od vas biti na Čairu? 
TT career
|
|
|
Feb 4th, 2013, 03:41 PM
|
|
|
Senior Member
|
Quote:
Jel će neko od vas biti na Čairu? 
|
Tako se nadam da će se polufinale igrati u Novom Sadu. Biće to praznik za mene, ako i Ana dođe. 
|
|
|
Feb 4th, 2013, 04:00 PM
|
|
|
Senior Member
|
Quote:
Tako se nadam da će se polufinale igrati u Novom Sadu. Biće to praznik za mene, ako i Ana dođe. 
|
To se i ja nadam do sada bilo sve daleko, ja mislim da bih išao da je u NS 
TT career
|
|
|
 |
|
Posting Rules
|