Anyone smart with Computers, Please Help! - TennisForum.com
TennisForum.com   Wagerline.com MensTennisForums.com TennisUniverse.com
TennisForum.com is the premier Women's Tennis forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.Please Register - It's Free!
Reply

Old Jun 27th, 2006, 01:56 AM   #1
country flag stevos
Open the Light
 
stevos's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 12,376
stevos has a reputation beyond repute stevos has a reputation beyond repute stevos has a reputation beyond repute stevos has a reputation beyond repute stevos has a reputation beyond repute stevos has a reputation beyond repute stevos has a reputation beyond repute stevos has a reputation beyond repute stevos has a reputation beyond repute stevos has a reputation beyond repute stevos has a reputation beyond repute
Anyone smart with Computers, Please Help!

I am trying to get my wimbledon live to work, but anytime I want to watch any match I get this message from my Windows Media Player

"Windows Media Player cannot play, synchronize, or burn a protected file because an error occurred while verifying the license."

I have turned off my firewall, and changed my internet options. I am lost and really frustrated, any help would be very appreciated!
__________________
gone
stevos is offline View My Blog!   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 

Old Jun 27th, 2006, 02:15 AM   #2
country flag stevos
Open the Light
 
stevos's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 12,376
stevos has a reputation beyond repute stevos has a reputation beyond repute stevos has a reputation beyond repute stevos has a reputation beyond repute stevos has a reputation beyond repute stevos has a reputation beyond repute stevos has a reputation beyond repute stevos has a reputation beyond repute stevos has a reputation beyond repute stevos has a reputation beyond repute stevos has a reputation beyond repute
I went on live chat, are those real people on there or bots? Seriously, it seemed so automated. Any help would be great thanks!
__________________
gone
stevos is offline View My Blog!   Reply With Quote
Old Jun 27th, 2006, 02:41 AM   #3
country flag Fingon
Senior Member
 
Join Date: Jun 2001
Location: Hitlum
Posts: 8,058
Fingon has a reputation beyond repute Fingon has a reputation beyond repute Fingon has a reputation beyond repute Fingon has a reputation beyond repute Fingon has a reputation beyond repute Fingon has a reputation beyond repute Fingon has a reputation beyond repute Fingon has a reputation beyond repute Fingon has a reputation beyond repute Fingon has a reputation beyond repute Fingon has a reputation beyond repute
http://support.microsoft.com/?kbid=916249
Fingon is offline View My Blog!   Reply With Quote
Old Jun 27th, 2006, 02:42 AM   #4
country flag marmite1
Senior Member
 
marmite1's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 4,504
marmite1 has a reputation beyond repute marmite1 has a reputation beyond repute marmite1 has a reputation beyond repute marmite1 has a reputation beyond repute marmite1 has a reputation beyond repute marmite1 has a reputation beyond repute marmite1 has a reputation beyond repute marmite1 has a reputation beyond repute marmite1 has a reputation beyond repute marmite1 has a reputation beyond repute marmite1 has a reputation beyond repute
Maybe u didnt type ur password in properly. It should ask you for verification.
__________________
Amelie Mauresmo - Aus Open and Wimbledon Champion 06
marmite1 is offline View My Blog!   Reply With Quote
Old Jun 27th, 2006, 02:56 AM   #5
country flag stevos
Open the Light
 
stevos's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 12,376
stevos has a reputation beyond repute stevos has a reputation beyond repute stevos has a reputation beyond repute stevos has a reputation beyond repute stevos has a reputation beyond repute stevos has a reputation beyond repute stevos has a reputation beyond repute stevos has a reputation beyond repute stevos has a reputation beyond repute stevos has a reputation beyond repute stevos has a reputation beyond repute
No, its not that, I was logged in, but it was the WMP that had the problem. Anyone familiar with it?
__________________
gone
stevos is offline View My Blog!   Reply With Quote
Old Jun 27th, 2006, 02:59 AM   #6
country flag stevos
Open the Light
 
stevos's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 12,376
stevos has a reputation beyond repute stevos has a reputation beyond repute stevos has a reputation beyond repute stevos has a reputation beyond repute stevos has a reputation beyond repute stevos has a reputation beyond repute stevos has a reputation beyond repute stevos has a reputation beyond repute stevos has a reputation beyond repute stevos has a reputation beyond repute stevos has a reputation beyond repute
Quote:
Originally Posted by Fingon
Thanks for this page , but the page it tells me to go to wont work! My god it seems my computer really doesnt want me to watch this. Any tips?
__________________
gone
stevos is offline View My Blog!   Reply With Quote
Old Jun 27th, 2006, 03:49 AM   #7
country flag crazyroberto6767
Registered 1
 
crazyroberto6767's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 2,076
crazyroberto6767 has a reputation beyond repute crazyroberto6767 has a reputation beyond repute crazyroberto6767 has a reputation beyond repute crazyroberto6767 has a reputation beyond repute crazyroberto6767 has a reputation beyond repute crazyroberto6767 has a reputation beyond repute crazyroberto6767 has a reputation beyond repute crazyroberto6767 has a reputation beyond repute crazyroberto6767 has a reputation beyond repute crazyroberto6767 has a reputation beyond repute crazyroberto6767 has a reputation beyond repute
I think I had a similar issue. Try showing the person you're working with a screenshot of the problem. That worked with me (after 5 people didn't know what to do.) The way to solve my problem which was with the DRM too, I had to: go to "my computer", click tools, click "Folder options", then "View", click "show hidden files and folders", unclick "Hide protected operating system files", click C:, click "documents and settings", click "all users", click "DRM", and delete all those files. Then I clicked a link that was provided by the help people to reformat the "DRM". Not sure if I helped since I can't provide the link (sorry ).

Edit: I would try showing the help guy a screenshot though. Following my advice could lead to trouble
__________________
Martina/Serena/Venus/Monica

Lindsay*ElenaD*Milagros*Mary*Svetlana*Nuria*
Mashona*Dinara*Laura*Chrissie*VeraD*JelenaD*Lucie*

Ana*Sania*Shuai*Katarina*Nadia*Chanda*Ai*
crazyroberto6767 is offline View My Blog!   Reply With Quote
Old Jun 27th, 2006, 03:57 AM   #8
country flag stevos
Open the Light
 
stevos's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 12,376
stevos has a reputation beyond repute stevos has a reputation beyond repute stevos has a reputation beyond repute stevos has a reputation beyond repute stevos has a reputation beyond repute stevos has a reputation beyond repute stevos has a reputation beyond repute stevos has a reputation beyond repute stevos has a reputation beyond repute stevos has a reputation beyond repute stevos has a reputation beyond repute
Thanks crazyroberto, I went and deleted the DRM files, do you have the link in your history folder? That would be amazing, thanks!
__________________
gone
stevos is offline View My Blog!   Reply With Quote
Old Jun 27th, 2006, 04:02 AM   #9
country flag Fingon
Senior Member
 
Join Date: Jun 2001
Location: Hitlum
Posts: 8,058
Fingon has a reputation beyond repute Fingon has a reputation beyond repute Fingon has a reputation beyond repute Fingon has a reputation beyond repute Fingon has a reputation beyond repute Fingon has a reputation beyond repute Fingon has a reputation beyond repute Fingon has a reputation beyond repute Fingon has a reputation beyond repute Fingon has a reputation beyond repute Fingon has a reputation beyond repute
the link is to Napster, not Microsoft, and yes, it does not work.

try this, it's more complicated but

http://support.microsoft.com/kb/810422/
Fingon is offline View My Blog!   Reply With Quote
Old Jun 27th, 2006, 04:16 AM   #10
country flag stevos
Open the Light
 
stevos's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 12,376
stevos has a reputation beyond repute stevos has a reputation beyond repute stevos has a reputation beyond repute stevos has a reputation beyond repute stevos has a reputation beyond repute stevos has a reputation beyond repute stevos has a reputation beyond repute stevos has a reputation beyond repute stevos has a reputation beyond repute stevos has a reputation beyond repute stevos has a reputation beyond repute
Quote:
Originally Posted by Fingon
the link is to Napster, not Microsoft, and yes, it does not work.

try this, it's more complicated but

http://support.microsoft.com/kb/810422/
Thanks so much, working on it now!
__________________
gone
stevos is offline View My Blog!   Reply With Quote
Old Jun 27th, 2006, 04:32 AM   #11
country flag stevos
Open the Light
 
stevos's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 12,376
stevos has a reputation beyond repute stevos has a reputation beyond repute stevos has a reputation beyond repute stevos has a reputation beyond repute stevos has a reputation beyond repute stevos has a reputation beyond repute stevos has a reputation beyond repute stevos has a reputation beyond repute stevos has a reputation beyond repute stevos has a reputation beyond repute stevos has a reputation beyond repute
"C00D274C" Anyone know where I can interpret this code, I need some information on what is wrong with my computer!
__________________
gone
stevos is offline View My Blog!   Reply With Quote
Old Jun 27th, 2006, 05:24 AM   #12
Kenny
Team WTAworld
 
Kenny's Avatar
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 17,627
Kenny has a reputation beyond repute Kenny has a reputation beyond repute Kenny has a reputation beyond repute Kenny has a reputation beyond repute Kenny has a reputation beyond repute Kenny has a reputation beyond repute Kenny has a reputation beyond repute Kenny has a reputation beyond repute Kenny has a reputation beyond repute Kenny has a reputation beyond repute Kenny has a reputation beyond repute
Maybe you could install the very newest Windows Media Player? If you have it.. I dunno then. lol
Kenny is offline View My Blog!   Reply With Quote
Old Jun 27th, 2006, 06:01 AM   #13
country flag stevos
Open the Light
 
stevos's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 12,376
stevos has a reputation beyond repute stevos has a reputation beyond repute stevos has a reputation beyond repute stevos has a reputation beyond repute stevos has a reputation beyond repute stevos has a reputation beyond repute stevos has a reputation beyond repute stevos has a reputation beyond repute stevos has a reputation beyond repute stevos has a reputation beyond repute stevos has a reputation beyond repute
Thanks everyone, I reinstalled WMP 10 again, and it worked! Im so happy my 20$ doesnt go down the drain ! Thank you Flingon so much for your help!
__________________
gone
stevos is offline View My Blog!   Reply With Quote
Old Jun 27th, 2006, 06:49 AM   #14
Kenny
Team WTAworld
 
Kenny's Avatar
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 17,627
Kenny has a reputation beyond repute Kenny has a reputation beyond repute Kenny has a reputation beyond repute Kenny has a reputation beyond repute Kenny has a reputation beyond repute Kenny has a reputation beyond repute Kenny has a reputation beyond repute Kenny has a reputation beyond repute Kenny has a reputation beyond repute Kenny has a reputation beyond repute Kenny has a reputation beyond repute
lol good to know you didn't lose 20 bux.
Kenny is offline View My Blog!   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


Copyright (C) Verticalscope Inc
Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBCredits v1.4 Copyright ©2007, PixelFX Studios