Novosti 30 Okt - TennisForum.com
TennisForum.com   Wagerline.com MensTennisForums.com TennisUniverse.com
TennisForum.com is the premier Women's Tennis forum on the internet. Registered Users do not see the above ads.Please Register - It's Free!
Reply

Old Oct 31st, 2005, 09:50 AM   #1
country flag Leopold Stotch
Senior Member
 
Leopold Stotch's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 361
Leopold Stotch is a splendid one to behold Leopold Stotch is a splendid one to behold Leopold Stotch is a splendid one to behold Leopold Stotch is a splendid one to behold Leopold Stotch is a splendid one to behold Leopold Stotch is a splendid one to behold Leopold Stotch is a splendid one to behold Leopold Stotch is a splendid one to behold Leopold Stotch is a splendid one to behold Leopold Stotch is a splendid one to behold Leopold Stotch is a splendid one to behold
Novosti 30 Okt

Traži se Jelena Dokić!?
A. PALIĆ 30.10.2005, 19:15:00

JELENA Dokić napušta "beli sport"!? Prema informacijama iz teniskih krugova u Zagrebu, nekada najbolja evropska igračica je posle višegodišnjeg propadanja okačila reket o klin. Dokićeva već mesecima ne trenira, na mnogim turnirima ove jeseni se bez objašnjenja nije ni pojavila, a što je najgore, niko ne zna gde se naša teniserka trenutno nalazi!
- Verujem da je vest o kraju Jelenine karijere tačna, iako je ona majci izjavila da će već od Nove godine zaigrati na nekoliko turnira u Australiji, pa i samom Australijen openu. Ja bih želeo da tako i bude, ali plašim se da je Jelena slagala i da je njena karijera završena. Januar je koliko sutra i tada će sve biti poznato. Ako se opet ne pojavi na turniru, to je kraj - kaže Jelenin otac, Damir Dokić.
Propast nekada planetarne sportske zvezde, prema rečima Dokića, dugo je planirana, a ogorčeni otac zna i krivce.
- Pre nego što kažem ko su, hteo bih da se svaki čovek zapita da li je moguće da devojka koja je bila na vrhu, imala bolje sponzorske ugovore od Serene Vilijams, preko noći toliko psihološki popusti, da padne na dno. Da niko ne zna gde je, niti može da joj priđe? Verujte, to je nemoguće i svaki psihijatar to može da potvrdi - objašnjava Dokić. - Jelenu već godinama sistematski uništavaju. Ko? Pre svega, agencija američkih Jevreja "Oktagon", koja bukvalno upravlja VTA organizacijom. Problem je što smo s njima još ranije zaratili, "Oktagon" je ostao bez određenih finansija i onda su rešili da mi se osvete, baš kao i ustaški lobi, koji dobro zna ko je Damir Dokić.
Postavlja se pitanje: "Kako je moguće da niko ne može da odredi gde se nalazi Jelena!?
- To niko ne zna! Ona se s vremena na vreme majci javi telefonom, ali nikada ne kaže odakle. Ipak, tvrdim da je i dalje u Zagrebu i da je tamo drže pod prisilom! Kako je moguće da ona provede tolike godine u Hrvatskoj, a da je nikada niko ne uslika, da zagrebačke novine ne napišu ni jedan tekst o Jeleni. Verujte, za to je zaslužna hrvatska obaveštajna služba - zaključio je Damir Dokić.

PRIJAVLjUJEM NESTANAK

OTAC naše najbolje teniserke uskoro će da prijavi i Jelenin nestanak u beogradskoj opštini Savski venac. Uz to, zahtevaće od Ministarstva inostranih poslova da odmah ustanovi gde se nalazi srpska teniserka.
- Neka se Ministarstvo raspita kod našeg ambasadora u Zagrebu ili u bilo kojoj drugoj zemlji i sazna gde je moja kćerka! Kada bi tako nestala neka američka teniserka, Vlada SAD bi zbog nje prevrnula "nebo i zemlju".

BIO SAM U PRAVU

DAMIR Dokić ne može da oprosti ni "dušebržnicima" iz domaćeg Teniskog saveza, koji su pritiskali Jelenu da se osamostali.
- Pričali su: "Pusti ti ludog Damira", ali sada je nažalost jasno da je "ludi Damir" sve vreme bio pravu. Voleo bih da grešim, da još ima nade za moju kćerku, ali, plašim se da je kasno. Dok je bila uz mene, Jelena je bila bezbedna. Pitam vas: "Šta će se dogoditi s mojom kćerkom kada je Hrvati potpuno unište i izvuku joj poslednju paru iz džepa"? Šta bi trebalo ja njima posle da uradim... - ogorčen je otac.

izvor: http://www.novosti.co.yu/vest.php?ve...&rubrika=Sport
Leopold Stotch is offline View My Blog!   Reply With Quote
Sponsored Links
Advertisement
 

Old Oct 31st, 2005, 02:25 PM   #2
country flag vutt
Team WTAworld
Senior Member
 
Join Date: May 2002
Posts: 4,007
vutt has disabled reputation
jd_fan can you help us out with short english summary once again.

Last edited by vutt : Oct 31st, 2005 at 03:39 PM.
vutt is offline View My Blog!   Reply With Quote
Old Oct 31st, 2005, 03:16 PM   #3
country flag Belco
TennisHaven
 
Belco's Avatar
 
Join Date: May 2005
Posts: 24,107
Belco has a reputation beyond repute Belco has a reputation beyond repute Belco has a reputation beyond repute Belco has a reputation beyond repute Belco has a reputation beyond repute Belco has a reputation beyond repute Belco has a reputation beyond repute Belco has a reputation beyond repute Belco has a reputation beyond repute Belco has a reputation beyond repute Belco has a reputation beyond repute
interesting read
__________________
Belco is offline View My Blog!   Reply With Quote
Old Oct 31st, 2005, 03:41 PM   #4
Sash1
Senior Member
 
Join Date: May 2002
Location: UK
Posts: 556
Sash1 is a name known to all Sash1 is a name known to all Sash1 is a name known to all Sash1 is a name known to all Sash1 is a name known to all Sash1 is a name known to all Sash1 is a name known to all Sash1 is a name known to all Sash1 is a name known to all Sash1 is a name known to all Sash1 is a name known to all
There you go, as posted in previous thread...

Damir says he'll soon go to police to officially report Jelena's disappearance and demand from ministry of foreign affairs to help him out in locating her.

He suspects though that she is in Zagreb (against her will...)

(And he sounds loony as he's always been... )
__________________
JelenaD.... I still believe....!!!!
Go Jelena J, Ana I, Venus, Kim, Maria...ahh so many ...
Sash1 is offline View My Blog!   Reply With Quote
Old Oct 31st, 2005, 03:44 PM   #5
country flag MilanDokic
Senior Member
 
MilanDokic's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: Futog
Posts: 1,057
MilanDokic is a splendid one to behold MilanDokic is a splendid one to behold MilanDokic is a splendid one to behold MilanDokic is a splendid one to behold MilanDokic is a splendid one to behold MilanDokic is a splendid one to behold MilanDokic is a splendid one to behold MilanDokic is a splendid one to behold MilanDokic is a splendid one to behold MilanDokic is a splendid one to behold MilanDokic is a splendid one to behold
Jelena leaves the "white sport"!? According to the information from Zagreb (Croatia) Jelena is ending her professional tennis career. "She didn't train for months", said Croatian sources. But, the worst information is it that nobody knows where is Jelena!

- I believe the news about ending of Jelena's career is true, although she told her mother she will play on a few tournaments in Australia, and at Australian Open, too. I would like she plays there, but I'm afraid she lied and that her career is finished. If Jelena doesn't appear on tours again, it's the end.

How it's possible that nobody knows where she is?

- It nobody knows. She calls her mother sometimes, but she doesn't tell her where she is. But, I think Jelena is in Zagreb. I will report to our ministry about her disappearance.
MilanDokic is offline View My Blog!   Reply With Quote
Old Oct 31st, 2005, 03:47 PM   #6
country flag vutt
Team WTAworld
Senior Member
 
Join Date: May 2002
Posts: 4,007
vutt has disabled reputation
thanks!
vutt is offline View My Blog!   Reply With Quote
Old Oct 31st, 2005, 04:35 PM   #7
country flag daniela86
Senior Member
 
daniela86's Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Location: Svilajnac
Posts: 18,505
daniela86 has a reputation beyond repute daniela86 has a reputation beyond repute daniela86 has a reputation beyond repute daniela86 has a reputation beyond repute daniela86 has a reputation beyond repute daniela86 has a reputation beyond repute daniela86 has a reputation beyond repute daniela86 has a reputation beyond repute daniela86 has a reputation beyond repute daniela86 has a reputation beyond repute daniela86 has a reputation beyond repute
Damir also blames "Octagon".According to him,"Octagon"wanted Jelena to collapse for a long time.
__________________
Maria Sharapova
Krunic~~ Ivanovic ~~ Jovanovski ~~ Stojanovic~Jorovic
Putintseva~~Robson ~~Hingis~~ Svitolina ~~ Pavlyuchenkova~~ Rybarikova~~ Halep~~Pervak~~Kulichkova~~Kirilenko~~Mladenovic
Bencic~~Voegele~~Jankovic~~Zvonareva~~Karolina Pliskova ~~Krystina Pliskova
daniela86 is offline View My Blog!   Reply With Quote
Old Oct 31st, 2005, 07:01 PM   #8
country flag ©@®eLess
Senior Member
 
©@®eLess's Avatar
 
Join Date: Sep 2003
Location: Belgrade
Posts: 7,326
©@®eLess has a reputation beyond repute ©@®eLess has a reputation beyond repute ©@®eLess has a reputation beyond repute ©@®eLess has a reputation beyond repute ©@®eLess has a reputation beyond repute ©@®eLess has a reputation beyond repute ©@®eLess has a reputation beyond repute ©@®eLess has a reputation beyond repute ©@®eLess has a reputation beyond repute ©@®eLess has a reputation beyond repute ©@®eLess has a reputation beyond repute
ok it's starting to worry now. I had a conference on friday "Human-trafficking" and every time i read "she's gone" or something i get paranoid!
__________________
NO


Jankovic suffers from severe Chinese syndrome! Only God can help her!
©@®eLess is offline View My Blog!   Reply With Quote
Old Nov 1st, 2005, 04:12 AM   #9
country flag shannonannafan
Senior Member
 
Join Date: Jul 2002
Posts: 642
shannonannafan is a splendid one to behold shannonannafan is a splendid one to behold shannonannafan is a splendid one to behold shannonannafan is a splendid one to behold shannonannafan is a splendid one to behold shannonannafan is a splendid one to behold shannonannafan is a splendid one to behold shannonannafan is a splendid one to behold shannonannafan is a splendid one to behold shannonannafan is a splendid one to behold shannonannafan is a splendid one to behold
[img]http://smileys.******************/cat/36/36_2_58.gif[/img]Words can't express how sad I am!!!
__________________
Jelena Dokic, Daniela Hantuchova, Marion Bartoli, Elena Dementieva
shannonannafan is offline View My Blog!   Reply With Quote
Old Nov 1st, 2005, 04:27 PM   #10
country flag King Aaron
Team WTAworld
Mr. Try Too Hard
 
King Aaron's Avatar
 
Join Date: Nov 2001
Location: Maleisië
Posts: 52,130
King Aaron has disabled reputation
Thanks.

This is beginning to be disturbing.
__________________
tumblr.
King Aaron is offline View My Blog!   Reply With Quote
Reply


Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


Copyright (C) Verticalscope Inc
Powered by vBulletin® Version 3.6.8
Copyright ©2000 - 2015, Jelsoft Enterprises Ltd.
vBCredits v1.4 Copyright ©2007, PixelFX Studios