TennisForum.com - View Single Post - Fed Cup team?

Thread: Fed Cup team?
View Single Post

Old Jan 24th, 2007, 07:57 PM   #13
country flag Tenis Srbija
Senior Member
 
Tenis Srbija's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: Belgrade/Zemun
Posts: 13,968
Tenis Srbija has a reputation beyond repute Tenis Srbija has a reputation beyond repute Tenis Srbija has a reputation beyond repute Tenis Srbija has a reputation beyond repute Tenis Srbija has a reputation beyond repute Tenis Srbija has a reputation beyond repute Tenis Srbija has a reputation beyond repute Tenis Srbija has a reputation beyond repute Tenis Srbija has a reputation beyond repute Tenis Srbija has a reputation beyond repute Tenis Srbija has a reputation beyond repute
Re: Fed Cup team?

Pa šta čovek drugo da ti kaže kad pričaš gluposti Čim ti kažeš da bi u dublu stavio Jelenu i Vojislavu "zato" očigledno je koliko znaš Šta sam ja sad tu kriv.

Nataša kao prvo nije neiskusna, jer u konkurenciji parova ima par osvojenih profesionalnih turnira kao i jedan od najjačih na svetu "Yucatan Cup". Što se tiče Vojislave njena dubl igra je prosečna, čak i manje od toga.

Onda opet koliko ne znaš, a ja pak znam - Vojislava je igračica sa OSNOVNE LINIJE, ukoliko nisi primetio i Jelena je igračica sa OSNOVNE LINIJE! Dve igračice sa osnovne linije u dublu - TO NE IDE! Nataša Zorić igra fantastično na mreži, što je preporučuje za taj dubl.

E a na kraju krajeva tužno je to što ti nisi u životu ni gledao Vojislavu i Natašu da trkeljišeš ovde A garant ni Jelenu u dublu... Dobro možda na Wimbledon-u kada je igrala protiv Ane i Makiri... Zato sigurno znaš bolje od mene Tako da što se tiče stručne rasprave sa tobom sam završio Hvala bogu pa tebe neće pitati za mišljenje
__________________
NEW SERBIAN SISTERHOOD
KRUNIĆ & JAKŠIĆ

Instagram
Tenis Srbija is offline View My Blog!   Reply With Quote