TennisForum.com - View Single Post - Jaqueline Adina Cristian

View Single Post

Old May 6th, 2014, 11:49 PM   #212
country flag Belle de Jour
Senior Member
 
Belle de Jour's Avatar
 
Join Date: Mar 2013
Posts: 7,607
Belle de Jour has a reputation beyond repute Belle de Jour has a reputation beyond repute Belle de Jour has a reputation beyond repute Belle de Jour has a reputation beyond repute Belle de Jour has a reputation beyond repute Belle de Jour has a reputation beyond repute Belle de Jour has a reputation beyond repute Belle de Jour has a reputation beyond repute Belle de Jour has a reputation beyond repute Belle de Jour has a reputation beyond repute Belle de Jour has a reputation beyond repute
Re: Jaqueline Adina Cristian

ROLAND GARROS. Federația Internațională de Tenis a publicat listele jucătorilor admiși direct pe tabloul principal al celui de-al doilea Grand Slam al anului la juniori, Roland Garros. Pe tabloul fetelor avem trei reprezentante care se vor murdări de zgură: Ioana Loredana Roșca (numărul 25 mondial — recenta cāștigătoare a turneului ITF de la Mediaș), Ioana Ducu (36) și Jaqueline Adina Cristian (50). Īn calificări poate evolua și o altă jucătoare de perspectivă: Gabriela Ruse (71).
Īn competiția masculină de la Paris, Nicolae Frunză (locul 44 mondial) și Bogdan Apostol (49 — recentul campion de la ITF Mediaș) sunt calificați pe tabloul principal.
__________________
last.fm
Belle de Jour is offline View My Blog!   Reply With Quote