TennisForum.com - View Single Post - Golf thread

Thread: Golf thread
View Single Post

Old Jul 17th, 2013, 07:28 PM   #778
country flag Jorn
Good Luck Caroline in 2015!
 
Jorn's Avatar
 
Join Date: May 2001
Location: Denmark
Posts: 135,622
Jorn has a reputation beyond repute Jorn has a reputation beyond repute Jorn has a reputation beyond repute Jorn has a reputation beyond repute Jorn has a reputation beyond repute Jorn has a reputation beyond repute Jorn has a reputation beyond repute Jorn has a reputation beyond repute Jorn has a reputation beyond repute Jorn has a reputation beyond repute Jorn has a reputation beyond repute
Re: Rory's golf thread

Rory has found a new Love... and it not their new dog...


RORY HAR FUNDET DEN ENESTE ENE!

... og der er ikke tale om den danske tennis-darling, Caroline Wozniacki, der ellers har været en stor del af McIlroys liv på privatfronten de sidste to år. Nej, der er i stedet tale om en pind på godt en meter, som Rory nu har kastet sin kærlighed på.

Der er dog næppe grund til bekymring hos Caroline. Det er nemlig en ny driver fra Nike, som den unge golfstjerne angiveligt har forelsket sig i.

Har været en achilleshæl
Netop driveren har været Rorys helt store problem i denne sæson, hvor det ene skuffende resultat har afløst det andet. I januar skiftede han fra Titleist til Nike, og skulle dermed også finde en ny driver, hvilket ikke var lige til. Nike lavede deres nye Covert-driver lige efter McIlroys ønsker, men alligevel fungerede samarbejdet ikke.

For fire uger siden sluttede han med en runde i +6 ved US Open, uden at have ramt en fairway med driveren, og ved forrige uges Irish Open var det ikke meget bedre. Her missede McIlroy cuttet efter endnu en usikker optræden fra tee.

Man skal kysse mange frøer
Der kom dog én god ting ud af, at misse cuttet i Irland. Det gav McIlroy chancen for at tage en tur til London, hvor han brugte et par dage på, at eksperimentere med forskellige drivere, hvilket til sidst gav pote.

- Jeg prøvede en masse forskellige indstillinger på de drivere der var, og lige så snart jeg ramte den her, så sagde jeg: "Det er den!". Det føltes fantastisk, lød det fra en optimistisk McIlroy på et pressemøde på Muirfield tidligere på ugen.

Ikke en driver-bane
Det kan dog være skønne spildte kræfter - i hvert fald i denne uge - fra McIlroys side. En Muirfield bane, der er blevet godt og grundigt brændt af i det varme sommervejr, kræver sjældent, at man tager det helt store våben i brug.

Spillere som Ernie Els og Tiger Woods, har på deres pressemøder inden turneringen, fortalt om, at den længde man kan få fra tee, er helt utrolig. Tiger fortalte, at han slog sit 3-jern 280-300 yards på de hårde fairways. Dermed tyder alt på, at det kommer til at skorte på driver-slag for McIlroy og resten af feltet.

Måske det heller ikke gør noget, at Rory lige får et par uger til at vænne sig til sin nyfundne kærlighed.
__________________
Please visit my Caroline websites!

Caroline Wozniacki Result page
Caroline Wozniacki tennis Forums
Jorn is offline View My Blog!