TennisForum.com - View Single Post - Govori srpski da te ceo svet razume!

View Single Post

Old May 15th, 2013, 04:12 PM   #1517
Gentleman
Senior Member
 
Gentleman's Avatar
 
Join Date: Aug 2012
Posts: 8,575
Gentleman has a reputation beyond repute Gentleman has a reputation beyond repute Gentleman has a reputation beyond repute Gentleman has a reputation beyond repute Gentleman has a reputation beyond repute Gentleman has a reputation beyond repute Gentleman has a reputation beyond repute Gentleman has a reputation beyond repute Gentleman has a reputation beyond repute Gentleman has a reputation beyond repute Gentleman has a reputation beyond repute
Re: Govori srpski da te ceo svet razume!

Quote:
Originally Posted by Flying_pancake View Post
Šta očekujete od "Naših 3" na Rolan Garosu?
Unpredictable.

Šalim se, mislim da će sve tri odigrati dobar turnir, u skladu sa trenutnim rankingom u najmanju ruku. Naravno, očekujem da Ana stigne do same završnice i nadam se tome, ali hoću da kažem da ne verujem da se može desiti da ispadne pre osmine finala. To je grand slam i drugačiji je stav i odnos, a i sama Ana je rekla da su joj RG i povratak u top 10 ove godine najveći prioriteti.

Isto mislim i za Jelenu, trebala bi da stigne makar do osmine finala. Bojana je najnepredvidljivija, valjda sam dobro napisao Ako bude hrabra kao u meču sa Woz i relativno dobro odigra i bude imala malo i srece sa zrebom, može i ona barem do trećeg kola.
__________________
ANA
Gentleman is offline View My Blog!   Reply With Quote