TennisForum.com - View Single Post - Govori srpski da te ceo svet razume!

View Single Post

Old May 9th, 2013, 09:51 PM   #1480
country flag Cajka
Senior Member
 
Cajka's Avatar
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 15,254
Cajka has a reputation beyond repute Cajka has a reputation beyond repute Cajka has a reputation beyond repute Cajka has a reputation beyond repute Cajka has a reputation beyond repute Cajka has a reputation beyond repute Cajka has a reputation beyond repute Cajka has a reputation beyond repute Cajka has a reputation beyond repute Cajka has a reputation beyond repute Cajka has a reputation beyond repute
Re: Govori srpski da te ceo svet razume!

Quote:
Originally Posted by Leon Daniel View Post
Mene najviše nervira to što je B92 uzeo prava samo za ATP Masterse i tako već godinama, samo Novak se prati i računa. Zašto se zanemaruju uspesi devojaka? Pa Ana je bila prva na svetu pre svih ostalih pa i Novaka. Nadam se da će uskoro, kada Ana bude počela često da niže plasmane u završnice turnira i mediji promeniti odnos prema WTA i ženskom tenisu uopšte.
Ma, pusti ih. Pre nekoliko godina devojke igraju jedna protiv druge polufinale Indijan Velsa, a gamad ne prenosi. Kasnije se izvinjavali, kao ES ponudio nerazumnu cifru za otkup prava. Ana je prva od naših tenisera stigla do četvrtfinala GS-a, Jelena je prva stigla do polufinala, pa je onda Ana prva stigla do finala. Nisu za to dobile ni deo pažnje i priznanja koje je Novak dobio kad je počeo da ostvaruje slične rezultate. Jelena je čak rekla da se političari nisu udostojili da joj čestitaju na polufinalu USO-a. Jbt, najveći uspeh našeg tenisa posle Monike Seleš, a oni se nisu udostojili da joj čestitaju. S druge strane, Novaka snimaju i kad ide da glasa, svi se brinu za koga će Novak glasati, da li će podržati Smorisa ili Diplomislava. Neće se to nikad promeniti. Možda i hoće, ako jednog dana budemo imali fantastičnu žensku fudbalsku reprezentaciju, sposobnu da nešto osvoji. To bi bio fin šamar.
__________________
ПАРТИЗАН ШАМПИОН!!!
Cajka is offline View My Blog!   Reply With Quote