TennisForum.com - View Single Post - Govori srpski da te ceo svet razume!

View Single Post

Old Oct 15th, 2012, 09:53 PM   #1255
country flag Cajka
Senior Member
 
Cajka's Avatar
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 16,200
Cajka has a reputation beyond repute Cajka has a reputation beyond repute Cajka has a reputation beyond repute Cajka has a reputation beyond repute Cajka has a reputation beyond repute Cajka has a reputation beyond repute Cajka has a reputation beyond repute Cajka has a reputation beyond repute Cajka has a reputation beyond repute Cajka has a reputation beyond repute Cajka has a reputation beyond repute
Re: Govori srpski da te ceo svet razume!

Quote:
Originally Posted by Just Do It View Post
U tatabradi ide samo YU ROCK i nista drugo a imas i onaj klub isto u podrumu pored kaktusa. Kaktus i Tele uvek imaju jako glasnu muziku, mada, i tamo zna da se zalomi neko latino vece ili svirka sa domacom muzikom. Andjeli imaju od narodnjaka do tehno muzike, njima je svaki dan kao tematsko vece. Ima u LT svega ali ipak mislim da narodnjaka ima najmanje. Za Tapas sam cuo ali ne znam gde je, nikada nisam bio.
Tapas je na kraju ulice. Ja sam nekoliko puta naručivala hranu odatle. Zar nije taj podrum pored Kaktusa izuzetno mali? Ja se sećam da sam jednom ušla i da me je spapala klaustrofobija. Ja uglavnom idem ili u London ili u Tatabradu, ranije sam išla u Hedonist i u one Mućke, mislim da je to sad zatvoreno. Odem ponekad i u Dva psa, ali retko.
__________________
Quote:
Originally Posted by Ana'sProcess View Post
I'm ok with Ana dating Bastian, women, Jelena Jankovic, Trump, Montgomery Burns from Simpsons...
ПАРТИЗАН ШАМПИОН!!!
Cajka is offline View My Blog!   Reply With Quote