TennisForum.com - View Single Post - Govori srpski da te ceo svet razume!

View Single Post

Old Oct 15th, 2012, 09:38 AM   #1244
country flag Cajka
Senior Member
 
Cajka's Avatar
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 16,696
Cajka has a reputation beyond repute Cajka has a reputation beyond repute Cajka has a reputation beyond repute Cajka has a reputation beyond repute Cajka has a reputation beyond repute Cajka has a reputation beyond repute Cajka has a reputation beyond repute Cajka has a reputation beyond repute Cajka has a reputation beyond repute Cajka has a reputation beyond repute Cajka has a reputation beyond repute
Re: Govori srpski da te ceo svet razume!

Quote:
Originally Posted by Just Do It View Post
He probably meant it in a "Why the hell would anyone listen Serbian music" way
I personally think there is nothing wrong with listening Serbian music, I hate people who judge you based on type of music you listen.
Po mom mišljenju, naša muzika u proteklih dve decenije je uglavnom bila izuzetno loša (ne samo naša muzika), ali se slažem sa tim da se o ljudima ne može suditi na osnovu muzičkog ukusa. Uvek su mi na živce išli ljubitelji alternativnih pravaca koji sebe smatraju intelektualnom elitom u odnosu na "paore" koji vole Cecu i Jecu.

Da bi izgradio muzički ukus, potrebno je i vreme, a i poseban interes za muziku. Druga stvar je to što je pre dvadeset godina i ta "mejnstrim" muzika bila verovatno dosta kvalitetnija.
__________________
Quote:
Originally Posted by Ana'sProcess View Post
I'm ok with Ana dating Bastian, women, Jelena Jankovic, Trump, Montgomery Burns from Simpsons...
ПАРТИЗАН ШАМПИОН!!!
Cajka is offline View My Blog!   Reply With Quote