TennisForum.com - View Single Post - Govori srpski da te ceo svet razume!

View Single Post

Old Oct 15th, 2012, 09:38 AM   #1244
country flag Cajka
Senior Member
 
Cajka's Avatar
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 15,440
Cajka has a reputation beyond repute Cajka has a reputation beyond repute Cajka has a reputation beyond repute Cajka has a reputation beyond repute Cajka has a reputation beyond repute Cajka has a reputation beyond repute Cajka has a reputation beyond repute Cajka has a reputation beyond repute Cajka has a reputation beyond repute Cajka has a reputation beyond repute Cajka has a reputation beyond repute
Re: Govori srpski da te ceo svet razume!

Quote:
Originally Posted by Just Do It View Post
He probably meant it in a "Why the hell would anyone listen Serbian music" way
I personally think there is nothing wrong with listening Serbian music, I hate people who judge you based on type of music you listen.
Po mom mišljenju, naša muzika u proteklih dve decenije je uglavnom bila izuzetno loša (ne samo naša muzika), ali se slažem sa tim da se o ljudima ne može suditi na osnovu muzičkog ukusa. Uvek su mi na živce išli ljubitelji alternativnih pravaca koji sebe smatraju intelektualnom elitom u odnosu na "paore" koji vole Cecu i Jecu.

Da bi izgradio muzički ukus, potrebno je i vreme, a i poseban interes za muziku. Druga stvar je to što je pre dvadeset godina i ta "mejnstrim" muzika bila verovatno dosta kvalitetnija.
__________________
ПАРТИЗАН ШАМПИОН!!!
Cajka is offline View My Blog!   Reply With Quote