TennisForum.com - View Single Post - Govori srpski da te ceo svet razume!

View Single Post

Old Aug 12th, 2012, 08:29 AM   #1164
country flag Cajka
Senior Member
 
Cajka's Avatar
 
Join Date: Apr 2011
Posts: 15,439
Cajka has a reputation beyond repute Cajka has a reputation beyond repute Cajka has a reputation beyond repute Cajka has a reputation beyond repute Cajka has a reputation beyond repute Cajka has a reputation beyond repute Cajka has a reputation beyond repute Cajka has a reputation beyond repute Cajka has a reputation beyond repute Cajka has a reputation beyond repute Cajka has a reputation beyond repute
Re: Govori srpski da te ceo svet razume!

Zlatna Milica... Ona je među poslednjima stigla u London, na nju sam skroz zaboravila. Kad sam se setila da ona tek pred kraj nastupa, palo mi je na pamet da bi mogla da iznenadi i osvoji bronzu, ali zlato je baš prijatno iznenađenje.

Quote:
Originally Posted by angus podgorny View Post
A i ta raspodela finansijskih sredstava deluje jednako nebulozno kao one busplus kartice - ništa u zemlji ne funkcioniše, a ispade da nam je najveći problem što ne ulazimo da odgovraajuća vrata u autobusu. Autobusi se možda zapale s vremena na vreme koliki su krš, ali ztao imjau hi-tech aparate za očitavanje kartica. Itd, itd. Sve po sistemu - samo da deluje da se nešto popravlja, a u stvari je sve seci uši, krpi dupe. E tako izgleda da je i sa slanjem na Olimpijadu - u treniranje sportista se ne ulaže ništa, ali se zato daju silne pare da se njih 200 hiljda pošalje na Olimpijadu da bi mogli da kažu ''naša delegacija je najbrojnija u regionu''. A kako da ti neutrenirani mučenici išta onda osvoje?
Napomena: moguće da lupam.
Moguće je da lupaš, ali i meni je to uvek baš tako delovalo kao što ti opisuješ. Naravno, neće oni moći da naprave olimpijski bazen ako pošalju deset sportista manje na OI, ali može se, ipak, u nešto drugo uložiti (oprema, neplaćeni računi itd.)

Jasno je da na OI iz svake zemlje ide mnogo turista. Čavić se žalio da je u Selu tokom noći dreka kao na Ibici, bilo je i onih izveštaja o tome kako nije obezbeđeno dovoljno kondoma itd. Znači, dosta sportista ide tamo radi zabave. Među njima ima i naših sportista, naravno, ali ne samo sportista, mi tamo šaljemo i neke potpuno leve likove, koji su nekakav deo tima, Komiteta... Ne možeš im pohvatati imena i funkcije. Za nas ti je fora da se samo ugura što više ljudi, pa makar i naglavačke.

To me je podsetilo na moje putovanje do Crne Gore vozom. Bilo nas je desetoro u kupeu.
__________________
ПАРТИЗАН ШАМПИОН!!!
Cajka is offline View My Blog!   Reply With Quote