TennisForum.com - View Single Post - Govori srpski da te ceo svet razume!

View Single Post

Old Aug 3rd, 2012, 10:23 PM   #1154
country flag Linguae^
Senior Member
 
Linguae^'s Avatar
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 6,118
Linguae^ has a brilliant future Linguae^ has a brilliant future Linguae^ has a brilliant future Linguae^ has a brilliant future Linguae^ has a brilliant future Linguae^ has a brilliant future Linguae^ has a brilliant future Linguae^ has a brilliant future Linguae^ has a brilliant future Linguae^ has a brilliant future Linguae^ has a brilliant future
Re: Govori srpski da te ceo svet razume!

Quote:
Originally Posted by Joana View Post
Svi ti sportisti su tada živeli i igrali u inostranstvu i zarađivali daleko više od napaćenog naroda ili koja se već floskula koristi.
Jeste, bilo je dodatnog naboja, svakako, ali daleko je bitnija činjenica da su to bili igrači koji su formirani u nekom drugom periodu, kada je sistem funkcionisao, kada su treneri bili bolji, treninzi ozbiljniji i konkurencija veća. Ostaci tog sistema su funkcionisali još nekoliko godina, dok se definitivno nije potrošio i od tada smo na ovome što imamo sada.
Zato sto su to bile generacije koje su gajene u zlatno doba osamdesetih, a cistom nesrecom nisu imale PRAVO da od starta pokazu sta znaju. Zato su izleteli iz kaveza i pokazali sta je cuvano.
Linguae^ is offline View My Blog!   Reply With Quote