TennisForum.com - View Single Post - Vesna Dolonc

Thread: Vesna Dolonc
View Single Post

Old May 8th, 2012, 09:53 PM   #233
country flag Tenis Srbija
Senior Member
 
Tenis Srbija's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: Belgrade/Zemun
Posts: 13,968
Tenis Srbija has a reputation beyond repute Tenis Srbija has a reputation beyond repute Tenis Srbija has a reputation beyond repute Tenis Srbija has a reputation beyond repute Tenis Srbija has a reputation beyond repute Tenis Srbija has a reputation beyond repute Tenis Srbija has a reputation beyond repute Tenis Srbija has a reputation beyond repute Tenis Srbija has a reputation beyond repute Tenis Srbija has a reputation beyond repute Tenis Srbija has a reputation beyond repute
Vesna Dolonc - New addition

http://tenissrbija.blogspot.com/2012...za-srbiju.html"Potpuno neočekivano i bez ikakvih indicija da bi se to moglo dogoditi, ruska teniserka Vesna Dolonts (23) odlučila je da zaigra pod zastavom Srbije!

Ona je odlučila i da promeni prezime iz "DolonTS" u DolonC, a ozbiljniji teniskih fanovi se ove devojke najverovatnije sećaju po devojačkom prezimenu - Manasijeva.

Dolonceva se prvi put ove nedelje pojavila kao predstavnica Srbije i to na prestižnom ITF čelendžer turniru u Kan-Sur-Meru (100 hiljada dolara). Ona je prvo prošla kvalifikacije, a onda upisala hvale vrednu pobedu u prvom kolu nad 75. teniserkom sveta En Keotavong i to sa ubedljivih 6-2 6-0.

Najbolji plasman karijere Vesne Dolonc je 86. pozicija na WTA listi, a trenutno zauzima 168. mesto. To znači da je ona preuzela poziciju četvrte teniserke Srbije na WTA listi i to od sugrađanke Aleksandre Krunić, koja je, podsetimo, kao i Dolonceva rođena u Moskvi...."


Anyhow, former Russian player Vesna Dolonts (ex Manasieva) decided to play for Serbia

Last edited by Tenis Srbija : May 8th, 2012 at 10:01 PM.
Tenis Srbija is offline View My Blog!   Reply With Quote