TennisForum.com - View Single Post - Diskusije na srpskom jeziku

View Single Post

Old Apr 26th, 2012, 05:43 PM   #571
country flag Linguae^
Senior Member
 
Linguae^'s Avatar
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 6,118
Linguae^ has a brilliant future Linguae^ has a brilliant future Linguae^ has a brilliant future Linguae^ has a brilliant future Linguae^ has a brilliant future Linguae^ has a brilliant future Linguae^ has a brilliant future Linguae^ has a brilliant future Linguae^ has a brilliant future Linguae^ has a brilliant future Linguae^ has a brilliant future
Re: Diskusije na srpskom jeziku

Quote:
Originally Posted by Милан_СРБ View Post
Tipicno bi bilo da se raspadne u drugom setu posle neizvesnog prvog seta i propustenih prilika koje je imala... To se nije desilo iako je Mona servirala kao luda, tako da je mozda to jedan mali napredak u odnosu na raniiji period!
Mogao bi da imas malo pozitivniji stav! Kada sam dosao ovde, ti si bio jedan od optimisticnijih forumasa iako je mesta za optimizam tada bilo veoma malo... Dosadasnji deo sezone je mnogo bolji nego sto su to bile prethodne, konacno ima trenera kome moze da veruje i konstatno napreduje, doduse pomalo, ali i to je nesto... Ovo je prvi turnir na sljaci ako izuzmemo FC gde se po meni potrosila od zelje da pobedi i razbije maler koji ima kada igra za repku! Naporni treninzi na sljaci joj tek predstoje, kao i dva velika turnira pred RG i ja sam ubedjen da ce biti bolja nego prosle godine... Ako nista drugo pozicija na listi (koju moze jos da popravi) joj je takva da nece imati teske protivnice u prvim kolima kao prethodne sezone... Sem toga Mona je nada zenskog tenisa (pobedjivala Jelenu, Kerber, zamalo i Azarenku), a Ana je je jos uvek igracica koja ponekad moze da izgubi od takvih - realno slabijih od sebe!
Samo sam realan.
Linguae^ is online now View My Blog!   Reply With Quote