TennisForum.com - View Single Post - Diskusije na srpskom jeziku

View Single Post

Old Apr 25th, 2012, 07:36 PM   #565
country flag Linguae^
Senior Member
 
Linguae^'s Avatar
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 6,118
Linguae^ has a brilliant future Linguae^ has a brilliant future Linguae^ has a brilliant future Linguae^ has a brilliant future Linguae^ has a brilliant future Linguae^ has a brilliant future Linguae^ has a brilliant future Linguae^ has a brilliant future Linguae^ has a brilliant future Linguae^ has a brilliant future Linguae^ has a brilliant future
Re: Diskusije na srpskom jeziku

I sad je izgubila od ove bubljicave male, nade zenskog tenisa, umesto da gazi te pacijentkinje po propisu i protokolu. Tipican poraz za Anu, bori se ali ne ide, uvek kada se susretne sa igracicom koje je u formi, Ana prosto izgubi samopouzdanje, lose se krece po terenu, i zabija forhende u mrezu. Katastrofalno je da je imala manje vinera od protivnice, ali isto tako i manje neiznudjenih gresaka. To je stvarno debilna cinjenica za njenu igru i njene sposobnosti.
Ovo su mecevi gde treba da pokaze da je odrasla i ocvrsla, ali ona jos uvek ocilgedno sazreva. Stvarno sam mislio da je vreme da danas oslobodi svoj potencijal do maksimuma i odigra jedan pametan mec. Steta po nju, pre svega, jer nastavice da bude samo prosecna. Izgubila je dva uska seta sa mnogo sansi - ocigledno je uvek to bio jedan veliki i samo jedan veliki problem u njenoj glavi.
Linguae^ is offline View My Blog!   Reply With Quote