TennisForum.com - View Single Post - Diskusije na srpskom jeziku

View Single Post

Old Feb 12th, 2012, 12:01 PM   #481
country flag JAS_
Senior Member
 
JAS_'s Avatar
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 2,424
JAS_ has a reputation beyond repute JAS_ has a reputation beyond repute JAS_ has a reputation beyond repute JAS_ has a reputation beyond repute JAS_ has a reputation beyond repute JAS_ has a reputation beyond repute JAS_ has a reputation beyond repute JAS_ has a reputation beyond repute JAS_ has a reputation beyond repute JAS_ has a reputation beyond repute JAS_ has a reputation beyond repute
Re: Diskusije na srpskom jeziku

Quote:
Originally Posted by Cajka View Post
Ako je Vraneš rekao da razume njene razloge, a izjavio je nešto slično, mislim da je to dovoljno.
E ako ti mislis, onda nema sta da se raspravlja i nema sta Ana da se oseca neugodno kad se mesecima provlaci kroz medijsko blato, sto kroz novine, sto kroz komentare anonimnih citalaca, sto kroz aluzije komentatora, kad se u oficijelnim izjavama Ana sturo podrzi.

Quote:
Meni u ovoj raspravi najviše smeta što je opet došlo do svađe između fanova kad je objavljeno da Ana neće igrati protiv Belgije.
Izvini, ali ti si zamajac te svadje - najvise je tvojih komentara ovde; osim tebe (i Glorije) svi Anini fanovi se u ovome manje vise slazu. Ah da, i Linguae (navijac obe). But, essentially you keep it going, tako da je ova izjava u najmanju ruku nekredibilna da ne kazem nesto ostrije.
Pritom, ovde su samo srpski fanovi, jer smo stranim fanovima zabranili da se izjasnjavaju. Posto su oni, jel' te manje objektivni od navijaca obe.

Kad malo bolje razmislim da li ima neko ko nije navijac obe osim Glorije na toj strani svadje?
Evo ja sam navijac obe, ali kontam da sa mnom nesto definitivno nije u redu, posto svi ostali navijaci obe za koje znam nekako uvek imaju vise razumevanja za Jeleninu stranu price, nego za Aninu.

Quote:
Verovatno treba da se i klonim ovih rasprava, pošto uvek ispadnem kolateralna šteta.
Ah, preterujes, odlicno se snalazis

Quote:
Oni koji se izjašnjavaju kao navijači i jedne i druge uvek najviše najebu pošto ih i jedna i druga strana označi kao izdajnike, lažne navijače itd.
Ts ts, nije tebi lako, nije lako.

Quote:
Jbg, to će uvek biti problem. Žao mi je, ali ne mogu da poverujem u argumente ni s jedne ni s druge strane, kad se u tim komentarima ide u potpune krajnosti, mislim da je osobi koja posmatra sve sa strane jasno da ni jedni ni drugi ne mogu biti u pravu. Jbg, navijači su pristrasni.
A tek navijaci obe...duplo

Last edited by JAS_ : Feb 12th, 2012 at 12:07 PM.
JAS_ is offline View My Blog!   Reply With Quote