TennisForum.com - View Single Post - Govori srpski da te ceo svet razume!

View Single Post

Old Jun 11th, 2007, 09:55 AM   #569
country flag Borislove
Senior Member
 
Borislove's Avatar
 
Join Date: Nov 2006
Location: Moscow, Russia
Posts: 286
Borislove is a name known to all Borislove is a name known to all Borislove is a name known to all Borislove is a name known to all Borislove is a name known to all Borislove is a name known to all Borislove is a name known to all Borislove is a name known to all Borislove is a name known to all Borislove is a name known to all Borislove is a name known to all
Re: Govori srpski da te ceo svet razume!

JustDoIt
Moskovski gosudarstveni institut medzurodnogo otnosenii je jedan od najpoznatih univerziteta u Rusiji. Tamo se uci dosta stranca iz razlicitih zemalja, takodje iz Srbije. Prepoznajem nekoliko srba iz tog univerziteta preko jednog sajta za sve studente Rusije. Ako hoces mogu da njima dam tvoj mail a tebi njihov pa ces ih raspitati za sve.
Sto se tice toga univerziteta. Vecina studenta tamo su deca bogatih roditelja, deca ambasadora ili treba da budu MNOGO pametni da polozu tamo ispite. Barem tako se prica. I naravno kako sam vec rekao ima tamo dosta stranca. Mislim da moras iskoristiti ovu sansu koju imas. Posle toga univerziteta imas fakticki 100%ne sanse da se dobro zaposlis.
A Moskva je divan grad!
Borislove is offline View My Blog!   Reply With Quote