TennisForum.com - Reply to Topic
Thread: Ioana Ducu Reply to Thread
Title:
Message:
Trackback:
Send Trackbacks to (Separate multiple URLs with spaces) :
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Register NowIn order to be able to post messages on the TennisForum.com forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in

Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.  Additional Options
Miscellaneous Options

  Topic Review (Newest First)
Nov 29th, 2015 01:15 PM
Haihui
Re: Ioana Ducu

Ducu Ioana

Inapoi pe teren dupa inca 2 luni de absenta. Fericita sa ma pregatesc pentru sezonul urmator 🎾 🔙🔜

Back on court after another 2 months of absence. Happy to be training and excited to prepare for the next season 🎾 🔙🔜Sep 20th, 2015 10:25 AM
Haihui
Re: Ioana Ducu

Looks to be coming back strong

https://instagram.com/p/70KqPLwElZ/

ducuioana Practice, practice, practice ✔💦️🔙🔜 #grinding #comeback #stepbystep #rehab

Aug 26th, 2015 07:03 PM
Haihui
Re: Ioana Ducu

Ducu Ioana

Time to work again!! So happy to be back on court this week after 1 year of absence due to my 2 shoulder surgeries. Rehabilitation goes very well. Feels good to train again 🎾 #‎smallstepseveryday‬

Sunt fericita ca m-am intors pe teren saptamana aceasta dupa 1 an de absenta din cauza celor 2 operatii pe care le-am avut la umarul drept. Recuperarea merge foarte bine

Aug 13th, 2015 02:13 PM
Haihui
Re: Ioana Ducu

Ioana Ducu
Feels so good to train again #backoncourtsoon

Mar 25th, 2015 02:04 PM
Haihui
Re: Ioana Ducu

ducuioana
💜💪😇,,Sa trecem la lucruri mai serioase" #hihi #happykid #smallsteps #happywiththeprogress 🙊🙊 #week6

Mar 12th, 2015 10:45 PM
ioana_sk8r
Re: Ioana Ducu

Quote:
Originally Posted by Not A Fan View Post
Should we count the fact that she finds more time to study for the BAC as a positive tho?
Extra time to study would be a good silver lining. Sometimes I wish players would just take time off during the Bac instead of half assing local tournaments. Irina Bara was just -worthy on court around her exam last summer. She did get a 9.something average, so at least we know why . Hope Ioana puts the down time to good use & comes back strong!
Mar 12th, 2015 09:07 PM
Haihui
Re: Ioana Ducu

Quote:
Originally Posted by ioana_sk8r View Post
She's awfully young for this kind of heavy-duty shoulder surgery
So true
Should we count the fact that she finds more time to study for the BAC as a positive tho?

Mar 9th, 2015 08:52 PM
ioana_sk8r
Re: Ioana Ducu

She's awfully young for this kind of heavy-duty shoulder surgery
Mar 9th, 2015 07:47 PM
Haihui
Re: Ioana Ducu

Ducu Ioana

I am soo happy to announce that the recovery goes extremely well, seeing and feeling the progress every day. I have the best team and we are extremely pleased with the results 🙈 ‪#‎week4‬

Sunt fericita sa va anunt ca recuperarea merge extrem de bine, vazand si simtind progresele in fiecare zi. Am cea mai buna echipa si suntem extrem de multumiti de rezultate smile emoticon 🙈 ‪#‎saptamana4‬

Feb 13th, 2015 11:33 AM
Potapovushina Oh god, I had no idea she had a bad injury poor girl Hope she gets well asap!
Feb 13th, 2015 11:13 AM
Haihui
Re: Ioana Ducu

ducuioana
Incerc sa va trimit un zambet in ciuda durerilor pe care le am,si sa va multumesc din suflet pentru incurajari si gandurile bune Operatia a fost un succes,desi a durat 7h. Dnl. doctor mi a zis ca i am doborat toate recordurile cu umarul meu,cu durata si complexitatea operatiei 😄 Sunt fericita ca am langa mine cea mai buna echipa de specialisti, si cele mai bune conditii #dartiotusi#ziledechin 🙊

ducuioana
my tendon was 90% broke.. It was a very hard surgery, it took 7hours.. But went perfect

Jan 29th, 2015 01:13 PM
Haihui
Re: Ioana Ducu

Foto, interviu Ioana Ducu
29/01/2015Bună Ioana. Cum e umărul tău? Te lasă să începi anul cu bine? Ai pus mâna pe rachetă?
Ioana Ducu: Din păcate, încă nu. Din noiembrie mă ține departe această accidentare, dar am în spate cea mai bună echipă, care mă ajută și îmi oferă cele mai bune condiții de recuperare. Sunt sigură că vom reuși să trecem și peste această perioadă grea. De-abia aștept ziua când voi putea juca din nou!

zerofotbal.ro: Anul trecut m-am bucurat mult după ce ai câștigat turneul de la Rolland Garros, alături de Ioana Roșca, mai ales că pe teren a fost și Catherine Bellis (nr. 1 în clasamentul junioarelor). Sunt convins că și pentru tine bucuria a fost foarte mare. Povestește-ne puțin cum ai “digerat” această victorie.
Ioana Ducu: Câștigarea turneului de la Rolland Garros este una dintre cele mai frumoase amintiri pe care le am din tenis. Sentimentele au fost de nedescris! Am fost foarte fericite că am reușit să aducem României un trofeu de Grand Slam, în proba junioarelor.

zerofotbal.ro: Ai avut rezultate și după ce ai făcut trecerea la senioare, în a doua jumătate a anului trecut. Cum ai simțit acest hop?
Ioana Ducu: Din păcate, anul trecut am apucat să joc foarte puține turnee de senioare. La sfârșitul anului, am jucat două turnee în Egipt, unde din păcate m-am și accidentat. Am ajuns până în fazele finale la ambele turnee și în proba de dublu și la simplu. Mă simt încrezătoare și știu că prin multă muncă și pasiune, pot ajunge sus.

zerofotbal.ro: Fiindcă a venit vorba de ce se întâmplă sus…am auzit multă lume care să te asemene cu Simona Halep, ca prezență sau ca joc și nu i-am contrazis deloc. Aș vrea să aud și de la tine… care spui tu că sunt punctele unde vă apropiați și care sunt cele la care mai trebuie să muncești pentru a ajunge unde e Simona acum.
Ioana Ducu: Mă simt bine când aud astfel de păreri. Simona este un model pentru mine și tot timpul când am ocazia, o urmăresc și încerc să “fur” ceva de la ea. Poate că ambiția și unele lovituri, stilul de joc, le avem în comun. Punctele unde mai trebuie să mai muncesc pentru a o ajunge din urmă cred că sunt mentalul și îmbunătățirea mișcării în teren.

zerofotbal.ro: Ți-ai fixat niște obiective pentru 2015 sau, așa cum spune de multe ori și Simona, vrei să iei meciurile la rând și să scoți din fiecare tot ce se poate?

Ioana Ducu: Pentru 2015, îmi doresc în primul rând să fiu sănătoasă, să știu că umărul meu este vindecat și să o iau treptat, pentru că atunci când ești sănătoasă poți face orice.

zerofotbal.ro: Chris Evert spunea că pentru a fi o campioană adevărată trebuie să fii inflexibilă, încăpățânată, arogantă și egoistă. Să te intereseze strict persoana ta. Are dreptate? Nu e un preț putin prea mare?
Ioana Ducu: Chris Evert vorbea pentru ea…în conformitate cu propria ei persoană. Fiecare are propria personalitate. Într-adevăr, ar trebui mai întâi să te intereseze strict persoana ta, să nu te intereseze părerea celorlalți, mai ales dacă îți sunt apropiați. În același timp însă trebuie să accepți anumite informații și să vezi dacă ți se potrivesc. Încăpățânarea poate veni doar de la firi puternice, dar să nu uităm că avem de învățat cu toții. Este un preț mare, e adevărat. Unii îl pot plăti, alții nu.

zerofotbal.ro: Încearcă să nu fii modestă și spune-mi ce vezi tu, ce vede prietenul tău, ce văd prietenii tăi apropiați, că este de apreciat la tine, ca om, la principiile și gândurile tale.
Ioana Ducu: Las la aprecierea celorlalți să vadă ce este de apreciat la mine, ca om. Eu mă consider o fire copilăroasă dar în același timp matură, prietenoasă și haioasă, în unele momente. Ce-i drept, nu multă lume îmi cunoaște latura asta. Dar în același timp și faptul că sunt o perfecționistă, o luptătoare, și mă ambiționez până îmi iese un anumit lucru. Mai multe cred că pot spune prietenii mei!

zerofotbal.ro: Te-ai îmbrăcat de multe ori în roșu, galben și albastru. Altfel…cum îți place să te îmbraci? După ce îți fug ochii când ieși la “shopping”?
Ioana Ducu: Majoritatea timpului mi-l petrec în haine sport și mai mereu când am ocazia, da, merg la “shopping” și caut lucruri care simt că mă reprezintă.

zerofotbal.ro: Fustă sau pantalon? Aur sau argint? Bronzată sau nu?

Ioana Ducu: Cred că mă regăsesc între ele. Depinde de starea mea interioară din momentul respectiv.

zerofotbal.ro: Mulțumesc Ioana! Sper să fie un an bun pentru tine.

Ioana Ducu: Mulțumesc și eu, asemenea!http://www.zerofotbal.ro/foto-interviu-ioana-ducu/
Jan 8th, 2015 11:00 AM
Haihui
Re: Ioana Ducu

Ducu Ioana

Wishing all Happy New Year!!! Going home soon,and going to start again my schoulder treatments...I've got an injury that keeps me off the tennis court for 3 months.

Va urez tuturor un an nou fericit!! Merg acasa curand,si voi incepe din nou tratamentele pentru umarul meu...Accidentare care ma tine in afara terenului de tenis de 3 luni.

Dec 28th, 2014 10:57 PM
Haihui
Re: Ioana Ducu

"Simona este o fata modesta, imi place de ea"...

Ducu Ioana
Interview for ProTv

http://www.sport.ro/tenis/are-18-ani...n-tenisul.html
Nov 25th, 2014 08:03 PM
Haihui
Re: Ioana Ducu

Ducu Ioana
Good morning ❄️❄️ #day6 #socold
Buna dimineata ❄️❄️ #ziua6 #foartefrig — feeling cold at Poiana Brasov.

This thread has more than 15 replies. Click here to review the whole thread.

Posting Rules  
You may not post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome