TennisForum.com - Reply to Topic
Thread: Pages loading slowly? Reply to Thread
Title:
Message:
Trackback:
Send Trackbacks to (Separate multiple URLs with spaces) :
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Register Now



In order to be able to post messages on the TennisForum.com forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



  Additional Options
Miscellaneous Options

  Topic Review (Newest First)
May 15th, 2013 12:40 PM
HowardH
Re: Pages loading slowly?

It is a bit slow. Sometimes it loads reasonably quickly.

Sometimes it starts buffering and takes a while.

If I restart my browser I think it helps at times, but not always. Sometimes it still is slow.

It seems to have to load a lot of ads or something. It seems to spend a lot of time saying "connecting to devices.svc.admeld.com" in the bottom left corner, and before that it cycles through a lot of things that seem to be ad related.

It is a certainly a bit slower compared to the average website for me.

There are times when it is pretty okay though, I don't know why.

How is it for other people in other countries?
May 14th, 2013 08:07 PM
Cajka
Re: Pages loading slowly?

Quote:
Originally Posted by Just Do It View Post
Am I the only one experiencing this problem? When I open a new page on TF it takes 30 seconds to load? It loads TF logo at the top of the page in no time but then it is stuck. I don't have any connection problem on other sites. I'm experiencing this for 2-3 days now.
Only 30 seconds? 1-3 minutes here.
May 14th, 2013 01:26 PM
Just Do It
Pages loading slowly?

Am I the only one experiencing this problem? When I open a new page on TF it takes 30 seconds to load? It loads TF logo at the top of the page in no time but then it is stuck. I don't have any connection problem on other sites. I'm experiencing this for 2-3 days now.

Posting Rules  
You may not post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome