TennisForum.com - Reply to Topic
Thread: Bug reports Reply to Thread
Title:
Message:
Trackback:
Send Trackbacks to (Separate multiple URLs with spaces) :
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Register Now



In order to be able to post messages on the TennisForum.com forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



  Additional Options
Miscellaneous Options

  Topic Review (Newest First)
Today 06:50 AM
ServiceGagnant
Re: Bug reports

I disable both and it worked. But of course the ads and the banners are all there, and I notice the page loads so much slower. Isnt there anything else that I can do?
Yesterday 06:18 PM
ServiceGagnant
Re: Bug reports

I'll give it a try. Thanks a lot
Yesterday 05:41 PM
Hele.
Re: Bug reports

Quote:
Originally Posted by ServiceGagnant View Post
I disable my Adblock (on chrome) for this site without any success. Does Ghostery make it more complicated? I have it installed as well.

God, this is frustating...
Then problem is with Ghostery. @Mauriac pointed it out:
Quote:
I've got it to work now. I had not just to disable Ad Block Plus for Tennis Forum but put Tennisforum.com on the 'whitelist' and also do the same with Ghostery. Only then would it work.
Yesterday 03:51 PM
ServiceGagnant
Re: Bug reports

I disable my Adblock (on chrome) for this site without any success. Does Ghostery make it more complicated? I have it installed as well.

God, this is frustating...
Yesterday 03:00 PM
Mauriac
Re: Bug reports

Quote:
Originally Posted by Hele. View Post
As you see that I liked that's
So the site is now working fine for you?
Yesterday 02:58 PM
Hele.
Re: Bug reports

Quote:
Originally Posted by Mauriac View Post
For me it's 'Options' then click on the tab that says 'Whitelist Domains' and add Tennis Forum in the top box and click on 'Add Domain'. Then refresh your browser. It worked for me. I hope you get it sorted soon as it's incredibly annoying not to be able to do so many things on here.
As you see that I liked that's
Yesterday 02:42 PM
Mauriac
Re: Bug reports

Quote:
Originally Posted by Hele. View Post
You mean going to: AdBlock Options, then Customize, then Show ads on a webpage or domain and then adding TF here?
I did this. And I just realized one thing. Shortly, I disabled AdBlock Plus while let enabled AdBlock and TF worked normally. So, for me, it is problem with AdBlock Plus.
For me it's 'Options' then click on the tab that says 'Whitelist Domains' and add Tennis Forum in the top box and click on 'Add Domain'. Then refresh your browser. It worked for me. I hope you get it sorted soon as it's incredibly annoying not to be able to do so many things on here.
Yesterday 02:41 PM
Hele.
Re: Bug reports

I think I figured out it for AdBluck also. All the time when I was adding TF or MTF on whitelist there, I was copying https link, and it was added to my "own filters" and not white list. It is necessary just to copy-paste www.tennisforum.com link on whitelist at AdBlock Plus as well and it is going to work.
Yesterday 02:37 PM
Hele.
Re: Bug reports

Quote:
Originally Posted by Mauriac View Post
OK, did you put Tennis forum on the Ad Block Whitelist rather than just clicking on the Disable button from the Ad Block icon in your toolbar? I found I had to do this to make it work.
You mean going to: AdBlock Options, then Customize, then Show ads on a webpage or domain and then adding TF here?
I did this. And I just realized one thing. Shortly, I disabled AdBlock Plus while let enabled AdBlock and TF worked normally. So, for me, it is problem with AdBlock Plus.
Yesterday 02:24 PM
Mauriac
Re: Bug reports

Quote:
Originally Posted by Hele. View Post
Thank you for your help. But no, I do not use Ghostery. Only extension of such kind that are still enabled for me is Avast Online Security.
OK, did you put Tennis forum on the Ad Block Whitelist rather than just clicking on the Disable button from the Ad Block icon in your toolbar? I found I had to do this to make it work.
Yesterday 01:55 PM
Hele.
Re: Bug reports

Quote:
Originally Posted by Mauriac View Post
Do you use Ghostery too Hele? As you will see form my post above, that was also an issue for me.
Thank you for your help. But no, I do not use Ghostery. Only extension of such kind that are still enabled for me is Avast Online Security.
Yesterday 12:35 PM
Mauriac
Re: Bug reports

Quote:
Originally Posted by Hele. View Post
I use Chrome, but Adblock and Ablock plus. I did cc cleaner cleaning but it didn't help with sorting out this problem.
Do you use Ghostery too Hele? As you will see form my post above, that was also an issue for me.
Yesterday 12:01 PM
Hele.
Re: Bug reports

Quote:
Originally Posted by ServiceGagnant View Post
Can you please let me know if it works? I use Chrome and Adblock as well
Computer is not my biggest strength so any step by step simple would be appreciated
I use Chrome, but Adblock and Ablock plus. I did cc cleaner cleaning but it didn't help with sorting out this problem.
Yesterday 08:48 AM
Mauriac
Re: Bug reports

I've got it to work now. I had not just to disable Ad Block Plus for Tennis Forum but put Tennisforum.com on the 'whitelist' and also do the same with Ghostery. Only then would it work.
Yesterday 05:45 AM
ServiceGagnant
Re: Bug reports

Quote:
Originally Posted by Hele. View Post
I use Chrome. Ok, will do CC cleaner and see if it helps.
Can you please let me know if it works? I use Chrome and Adblock as well
Computer is not my biggest strength so any step by step simple would be appreciated
This thread has more than 15 replies. Click here to review the whole thread.

Posting Rules  
You may not post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome