TennisForum.com - Reply to Topic
Thread: Bug reports Reply to Thread
Title:
Message:
Trackback:
Send Trackbacks to (Separate multiple URLs with spaces) :
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Register Now



In order to be able to post messages on the TennisForum.com forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in









Human Verification

In order to verify that you are a human and not a spam bot, please enter the answer into the following box below based on the instructions contained in the graphic.



  Additional Options
Miscellaneous Options

  Topic Review (Newest First)
Sep 15th, 2017 03:30 AM
Cooper96
Re: Bug reports

I've been having some problems with scrolling the past few days. The pages will often jump up and down for no reason. It could just be me though.
Sep 7th, 2017 08:35 PM
Potapovushina
Re: Bug reports

Thanks
Sep 7th, 2017 08:27 PM
Meelis
Re: Bug reports

Quote:
Originally Posted by Potapovushina View Post
Same problem with Rybakina's thread now
Should be ok now.
Sep 7th, 2017 07:22 PM
Potapovushina
Re: Bug reports

Quote:
Originally Posted by HuHu View Post
1) If you post something in this thread: http://www.tennisforum.com/34-russia...ervushina.html new posts won't appear.

Current last post in that thread is from Potapovushina, Yesterday, 03:02 PM (post79504897), but in fact there are at least 3 more posts after that.



post79505539, post79505639 and post79508695. You can see them if you list posts of a particular user.
Same problem with Rybakina's thread now
Sep 6th, 2017 06:54 PM
SoulDeath
Re: Bug reports

99% of the time when I click on a Home page link, a new window opens and just freezes. It does not move on to the WTA site. I am using the latest version of Firefox. In fact I did not know these links went to the WTA site until today.
Sep 5th, 2017 01:53 PM
Meelis
Re: Bug reports

Quote:
Originally Posted by HuHu View Post
1) If you post something in this thread: http://www.tennisforum.com/34-russia...ervushina.html new posts won't appear.
You should be able to access the last page now.
Sep 5th, 2017 01:53 PM
Meelis
Re: Bug reports

Site was moved to a different platform at the end of the last week, which might have caused some (temporary) issues with the plugins.
Sep 5th, 2017 11:33 AM
HuHu
Re: Bug reports

1) If you post something in this thread: http://www.tennisforum.com/34-russia...ervushina.html new posts won't appear.

Current last post in that thread is from Potapovushina, Yesterday, 03:02 PM (post79504897), but in fact there are at least 3 more posts after that.



post79505539, post79505639 and post79508695. You can see them if you list posts of a particular user.

2) Some Unicode characters in thread titles are displayed as question marks in thread listings.


Ajmo Croats - TennisForum.com


Daria Kasatkina - TennisForum.com
Sep 2nd, 2017 03:41 AM
Invisible Fan
Re: Bug reports

Quote:
Originally Posted by Walsall View Post
I think there was an issue this afternoon. When I logged back in at approx 7PM CET, the forum was telling me I had not logged since yesterday (whilst I logged in this morning), so the "go to the first new post" button brought me to some yesterday's posts. Plus, I deleted all my private messages this morning; and now it is written that I have 8 private messages (1 of them unread) but my inbox and outbox are in fact empty.
I had a similar issue. It told me I hadn't logged in since August 31 when I had been on during September 1. But now it seems to be back to normal.
Sep 1st, 2017 08:12 PM
Mauriac
Re: Bug reports

Quote:
Originally Posted by Mike_T View Post
My sig has reverted back to my old one, which I changed 2 months ago The latest version had no list of players and a crown over Iroda's name and 4 links in the bottom line.
That happens to me a lot; I think it's a server issue. It normally rights itself eventually.
Sep 1st, 2017 07:47 PM
FreeSpiritRebell
Re: Bug reports

Some posts and likes appear to me they are deleted, I mean they are fewer than I knew they were, although from the recent ones weren't deleted so many. Some reps too. And appears it I didn't log since yesterday.
Sep 1st, 2017 07:02 PM
Walsall
Re: Bug reports

I think there was an issue this afternoon. When I logged back in at approx 7PM CET, the forum was telling me I had not logged since yesterday (whilst I logged in this morning), so the "go to the first new post" button brought me to some yesterday's posts. Plus, I deleted all my private messages this morning; and now it is written that I have 8 private messages (1 of them unread) but my inbox and outbox are in fact empty.
Sep 1st, 2017 01:08 PM
Mike_T
Re: Bug reports

My sig has reverted back to my old one, which I changed 2 months ago The latest version had no list of players and a crown over Iroda's name and 4 links in the bottom line.
Aug 31st, 2017 08:13 PM
SoulDeath
Re: Bug reports

Quote:
Originally Posted by Steve View Post
Can you clarify what the issue is, what you're experiencing, any error messages, ect.

How is the site not working for you.

Is this for the mobile view, or the desktop view?

Have you cleared your cache and cookies?

- JB
The page wont load at all, but it keeps trying, I have cleared the cache and cookies on my desktop. I have Chrome only to watch the official Eurosport player and have not used tennisforum on there before. When I am watching eurosport in chrome I cannot access tennisforum. There are no error messages, it does not even load to those.
Aug 31st, 2017 04:26 PM
Steve
Re: Bug reports

Quote:
Originally Posted by SoulDeath View Post
I can't get the forum to work with chrome. Is it not meant to?
Can you clarify what the issue is, what you're experiencing, any error messages, ect.

How is the site not working for you.

Is this for the mobile view, or the desktop view?

Have you cleared your cache and cookies?

- JB
This thread has more than 15 replies. Click here to review the whole thread.

Posting Rules  
You may not post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome