TennisForum.com - Reply to Topic
Thread: Bug reports Reply to Thread
Title:
Message:
Trackback:
Send Trackbacks to (Separate multiple URLs with spaces) :
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Register Now



In order to be able to post messages on the TennisForum.com forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in









Image Verification
Please enter the six letters or digits that appear in the image opposite.

Registration Image

  Additional Options
Miscellaneous Options

  Topic Review (Newest First)
Today 01:59 AM
CrossCourt~Rally
Re: Bug reports

Quote:
Originally Posted by Steve View Post
Thank you for reporting the issue to us. Yesterday Tapatalk provided us with a required system update that was deployed on all our sites to allow the app to continue to function with the forum. The installation of this update resulted in the following issues on the forum:

Double posts
Attachments not showing
Like function not working
Encoding errors
Edit function not working

We have received a patch from Tapatalk that should address these issues and have deployed it onto the forum. If you have encountered issues with the site in the past 24 hours please clear your browser cookies and cache and see if the issue persists. If it does please let us know what browser you’re using and any errors you receive.

Thank you,

Lee
Thanks so much
Yesterday 05:24 PM
wolf79
Re: Bug reports

it's working again. thxn!
Yesterday 04:15 PM
Steve
Re: Bug reports

Thank you for reporting the issue to us. Yesterday Tapatalk provided us with a required system update that was deployed on all our sites to allow the app to continue to function with the forum. The installation of this update resulted in the following issues on the forum:

Double posts
Attachments not showing
Like function not working
Encoding errors
Edit function not working

We have received a patch from Tapatalk that should address these issues and have deployed it onto the forum. If you have encountered issues with the site in the past 24 hours please clear your browser cookies and cache and see if the issue persists. If it does please let us know what browser you’re using and any errors you receive.

Thank you,

Lee
Yesterday 09:31 AM
Marlene
Re: Bug reports

Ads cover the Recent Discussion panel on the right side. Not always, sometimes.

Apr 27th, 2016 11:44 PM
CrossCourt~Rally
Re: Bug reports

Quote:
Originally Posted by klr View Post
Well, obviously the "like" function is working for some people but still not for me.
I was just wondering if you had the same problem as me But I guess you have an entirely different issue with the like button
Apr 27th, 2016 11:27 PM
klr
Re: Bug reports

Well, obviously the "like" function is working for some people but still not for me.
Apr 27th, 2016 11:26 PM
wolf79
Re: Bug reports

Quote:
Originally Posted by Shvedbarilescu View Post
The like button does work but one has to refresh the page to witness that the like has taken, so to speak.
it doesn't work for me tho. mailfunction for the like button despite hitting it numerous times and even refresh the page, for me at least...
Apr 27th, 2016 11:23 PM
CrossCourt~Rally
Re: Bug reports

It works for me, but in an odd way.

I clicked LIKE on your post, but it froze and did not post the normal "You like this" a heart on the left. However, when I left this thread and came back in it showed I liked your post as normal.

Try that with my post and see what happens
Apr 27th, 2016 11:23 PM
Shvedbarilescu
Re: Bug reports

Quote:
Originally Posted by wolf79 View Post
same here, sort of. i have to click the edit button twice to succeed...

edit: the like button wouldn't work all of a sudden. dafuq? @Steve ? are you hearing us in our agony and utter despair?
The like button does work but one has to refresh the page to witness that the like has taken, so to speak.
Apr 27th, 2016 11:15 PM
klr
Re: Bug reports

The "like" function isn't working for me. I click on the "like" link in a post, and nothing happens.
Apr 27th, 2016 11:14 PM
CrossCourt~Rally
Re: Bug reports

Quote:
Originally Posted by happydayhk View Post
Same so I guess everyone's got affected

Needed to refresh so that the like appears and the edit button doesn't work. Thanks for Shvedbarilescu's tip though, it does help
Yes, I can edit if I hit the button 2 or 3 times

Some people are also not able to see or post attachments.
Apr 27th, 2016 11:03 PM
happydayhk
Re: Bug reports

Same so I guess everyone's got affected

Needed to refresh so that the like appears and the edit button doesn't work. Thanks for Shvedbarilescu's tip though, it does help
Apr 27th, 2016 10:52 PM
CrossCourt~Rally
Re: Bug reports

I'm having a problem with the EDIT button as well
Apr 27th, 2016 10:27 PM
wolf79
Re: Bug reports

Quote:
Originally Posted by Shvedbarilescu View Post
In the last hour I have become unable to edit or delete my posts. I am not sure if anyone else is having this problem or not...

EDIT: I have just found a way around this editing issue. If I click on the edit button not once but 6 or 7 times in very quick succession it seems to work. Yeah, that's hardly ideal, but it is better than nothing....
same here, sort of. i have to click the edit button twice to succeed...

edit: the like button wouldn't work all of a sudden. dafuq? @Steve ? are you hearing us in our agony and utter despair?
Apr 27th, 2016 09:17 PM
Shvedbarilescu
Re: Bug reports

In the last hour I have become unable to edit or delete my posts. I am not sure if anyone else is having this problem or not...

EDIT: I have just found a way around this editing issue. If I click on the edit button not once but 6 or 7 times in very quick succession it seems to work. Yeah, that's hardly ideal, but it is better than nothing....
This thread has more than 15 replies. Click here to review the whole thread.

Posting Rules  
You may not post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome