PDA

View Full Version : Why is the scoreboard page still saying for all courts "No matches in progress"???


Berlin_Calling
Jan 12th, 2003, 10:09 PM
Is there something wrong or am I just too impatient. Has anyone had problems with it also?? :confused:

Yak
Jan 12th, 2003, 10:10 PM
they are warming up so I think no match are in progress

apidhan
Jan 12th, 2003, 10:10 PM
yes, i am. it still show qual match.

Iconoclast
Jan 12th, 2003, 10:11 PM
Melbourne, Victoria, Australia

Current time Monday, January 13, 2003, at 10:09:07 AM

rated_next
Jan 12th, 2003, 10:11 PM
because there are no matches in progress ... yet

~RedRose~
Jan 12th, 2003, 10:16 PM
Sugyiama 1-0

Berlin_Calling
Jan 12th, 2003, 10:20 PM
my live one works but not the regular one

Berlin_Calling
Jan 12th, 2003, 10:29 PM
ok my scoreboard page says the page doesnt exist :fiery::sad:

Mags
Jan 12th, 2003, 10:32 PM
Yep, I can't get the live scores either:confused: - any ideas anyone?

Jakub
Jan 12th, 2003, 10:34 PM
My scoreboars isn`t working :(
But i have downloaded a program IBM Toolbar and it is working :)

Mags
Jan 12th, 2003, 10:37 PM
I too am now downloading the toolbar Jakub, but shame about the live scoreboard though!:fiery:

Wimanna
Jan 12th, 2003, 10:44 PM
My live scoreboard pop-up works...but the scores only change when you stay @ one match....

zampi
Jan 12th, 2003, 10:45 PM
Originally posted by wimanna
My live scoreboard pop-up works...but the scores only change when you stay @ one match....

Everything works fine here !

Berlin_Calling
Jan 12th, 2003, 10:47 PM
ok the live one works but the scorepage still says no matches in progress. such junk :mad:

Jakub
Jan 12th, 2003, 10:49 PM
Originally posted by Mags
I too am now downloading the toolbar Jakub, but shame about the live scoreboard though!:fiery:

That toolbar gives live scoring;), only statistics are unavailable.:(

Seles1
Jan 12th, 2003, 10:53 PM
Doesn't the toolbar cost money?
It says something about charges in the agreement.

Jakub
Jan 12th, 2003, 10:56 PM
I don`t think so, they don`t even aks to register.

the most important thing it that it is working :angel:

Hurley
Jan 12th, 2003, 10:59 PM
Why doesn't it work for me? :(

This has never happened before. What should I do? I go to the real-time scoreboard and I get a plain white screen. Anyone computer-literate that knows what's up? Do I have to adjust my Internet Options??

:sad: :sad: :sad: if I have two whole weeks before school starts and am not going to be able to roll around in live scoring.

And :mad: :fiery: :mad: to the pathetic ausopen.org.

tenn_ace
Jan 12th, 2003, 11:56 PM
yeaaahhhh HTML version is up and running!!!! :)

Tennisfan-Mtl
Jan 13th, 2003, 12:31 AM
The toolbar works fine but it keeps disconnecting every 8-10 minutes...The scoreboard works only if you stay at one court...If you change court, you get the scores that were valid the last time you visited that particular court...It takes about 30 seconds to update the scores to what it actually is NOW....I'm pissed :(

Hurley
Jan 13th, 2003, 12:43 AM
The toolbar is working great for me...thank god :)