PDA

View Full Version : Error when posting messages.


Serenita
Sep 8th, 2011, 06:34 PM
I receive the following error when posting on this board.

The following errors occurred when this message was submitted

$config['Sphinx']['host'] = 'sportsdb02'; $config['Sphinx']['port'] = 3312; $config['Sphinx']['limit'] = 250; $config['Sphinx']['mode'] = 'SPH_MATCH_ALL'; $config['Sphinx']['threads'] = 'tennisforum_com-threadindex-main'; $config['Sphinx']['posts'] = 'tennisforum_com-postindex-main';

The bolded part is shown above the Tennisforum BANNER.
Then i refresh my page and everything seems normal.

:wavey:

ElusiveChanteuse
Sep 8th, 2011, 06:40 PM
Yeah, me too. I keep getting messages like duplicate posts, wait for few seconds etc when posting, as well as some unknown scripts above the page.

Wert.
Sep 8th, 2011, 06:48 PM
Same here :bigcry:

I tried changing browser but that happens in Chrome,Mozilla,IE :sad:

Super Dave
Sep 8th, 2011, 07:24 PM
testing...

Happening for me in Firefox too.

BARBIE
Sep 8th, 2011, 07:48 PM
Yes, I am getting these messages on top of my page and when I am trying to post a quick reply :(

And I have tried Firefox, Opera and IE :shrug:

Håkon
Sep 8th, 2011, 07:48 PM
Yup, same. Chrome on Windows 7.

Also getting unusually many database errors.

And it tells me I'm making duplicate posts every time I post.

Jorn
Sep 8th, 2011, 08:01 PM
And it tells me I'm making duplicate posts every time I post.

If I use the "post reply" I don't get that duplicate message...

IMPOSSIBLE
Sep 8th, 2011, 08:05 PM
Same.

Tweety Snape
Sep 8th, 2011, 09:44 PM
Happening to me too on Firefox and Opera!

hellas719
Sep 9th, 2011, 01:57 AM
Same! :sobbing:

it-girl
Sep 9th, 2011, 02:39 AM
I am getting the same thing here on Firefox.

it-girl
Sep 9th, 2011, 02:39 AM
I am getting the same thing here on Firefox and I have to go advance just to post. Will check my other browser.

it-girl
Sep 9th, 2011, 02:41 AM
The same thing is happening on internet explorer also.

iGOAT
Sep 9th, 2011, 03:27 AM
The same thing is happening in Safari :help:.

BlueTrees
Sep 9th, 2011, 03:34 AM
Yup, I'm using Safari and it's the exact same problem. :fiery:

it-girl
Sep 9th, 2011, 11:43 AM
Are there any updates on this situation yet?

Kəv.
Sep 9th, 2011, 12:04 PM
Okay guys, its like chillax everyone has the problem....

something
Sep 9th, 2011, 12:17 PM
You will find that the message is posted when you refresh the browser

Richie's
Sep 9th, 2011, 12:21 PM
Problem here too....

Richie's
Sep 9th, 2011, 12:22 PM
Problem here too....

iGOAT
Sep 10th, 2011, 12:14 AM
It's out of control :mad: like you can't even post without getting it :banghead:.

Kəv.
Sep 10th, 2011, 03:06 AM
I think its fixed, well the code at the top is gone.

Wert.
Sep 10th, 2011, 12:34 PM
Thank you :kiss: