PDA

View Full Version : Is it just me or ...


Just Do It
Nov 16th, 2010, 10:25 PM
... TF is really slow lately ? Like there was a period in 2009 when the site was really slow. It's either that or my computer is full of viruses so that is the cause. Just wondering.

Michael!
Nov 16th, 2010, 10:31 PM
For me it is also pretty slow , here and there, lately I even got some database errors again :lol: :unsure:

Julian.
Nov 16th, 2010, 11:04 PM
I keep getting database errors frequently lately. :tape:

Slutati
Nov 16th, 2010, 11:10 PM
It's definitely slower for me too. A mess!

ElusiveChanteuse
Nov 17th, 2010, 02:58 AM
Well, with the abuse of gifs, this site sure becomes slower than ever.

Zamboni
Nov 17th, 2010, 05:22 PM
Yes, it's been slow this week. (which is kinda strange as it's the offseason and traffic should be low)

I have already alerted the webmaster. If you experience any more database errors (I didn't get any yet today), you can PM me the time you got them and which timezone you're in; I'll pass that on to the webmaster
(he asked me to do so when I would experience more of them)

ElusiveChanteuse
Nov 17th, 2010, 05:28 PM
I just got one 2 minutes ago in Non-Tennis/Chat Thread section.:lol:

FORZA SARITA
Nov 17th, 2010, 06:47 PM
got one 20 mins ago :p

Jorn
Nov 17th, 2010, 08:33 PM
Yesterday TF was slower, but today it take me 20-30 secs for every post...

Jorn
Nov 20th, 2010, 04:30 PM
Is it just me or is TF still slow?

When I go from Caro's Forum or Challenger Forum to Tournaments or GM its takes ages to load...

ElusiveChanteuse
Nov 20th, 2010, 05:32 PM
Got several DB errors in the past few hours now.:p

Michael!
Nov 20th, 2010, 05:35 PM
yep, I got database errors pretty regularly over the last days :lol:

Just Do It
Nov 20th, 2010, 07:37 PM
Me too, like 10 a day ^

Bismarck.
Nov 21st, 2010, 10:19 PM
It's really slowed down for me over the past couple of days.

Super Dave
Nov 23rd, 2010, 08:09 PM
:shout:

Oh...eastern (US) time zone, between 1 and 3 pm (DB errors/slow)

Jorn
Nov 23rd, 2010, 08:43 PM
at 21:15 CET DB errors and soon after the Forum/servers was down 10-15 minuts...

Zamboni
Dec 4th, 2010, 02:32 PM
How is this now for everyone?

It has improved a lot for me, but I'd like to know if the board is still slow and/or giving database errors for the rest of you.

Jorn
Dec 4th, 2010, 04:23 PM
From the day after my last post here, the Forums has been working much better :)

Just Do It
Dec 5th, 2010, 04:36 PM
Yes, it is MUCH better now.

ElusiveChanteuse
Dec 5th, 2010, 04:40 PM
Yes better.:) Thanks.:)

Direwolf
Dec 5th, 2010, 07:48 PM
I get database errorses
but what do they mean basically?

does my info get transmitted elsewhere?

Just Do It
Mar 11th, 2011, 04:42 PM
Anyone experiencing problems again ? It takes 15 seconds to open a page for me ...

ElusiveChanteuse
Mar 11th, 2011, 04:49 PM
Well an earthquake happened not too long ago. I guess that's why the internet might be slow?:scratch: The undersea cable might be interrupted.:unsure:

Break My Rapture
Mar 11th, 2011, 08:16 PM
Some pics won't appear. When I scroll up or down, the emoticons and all the rest flash like crazy and I had a pretty big database error a couple of minutes ago. I don't experience these problems with other websites. :shrug:

Kəv.
Mar 11th, 2011, 08:56 PM
^^ Yes i cant access my messages too.

Break My Rapture
Mar 11th, 2011, 09:51 PM
Yep also can't check my private messages inbox.