PDA

View Full Version : Vlamingen: wat vonden jullie van de Kanaal 2 commentaar?


The Crow
Nov 12th, 2001, 12:32 PM
Ik vond die Chris Croone (of zoiets) dus helemaal niet goed. Hij leek mij veel te weinig van tennis te kennen. B.v. na de match Justine-Conchita zei hij dat Conchita afgegaan was voor eigen publiek (hallo?) en dat de gok van de Spaanse coach faliekant was afgelopen. Gezien de match vond ik het een schitterende keuze van de Spaanse bondscoach. Wie van de andere 2 Spaanse meisjes zou Justine zo veel weerwerk geboden hebben? Geen enkele!<br />En, zou iemand hem willen uitleggen wanneer je "punt" en wanneer je "spel" moet zeggen? Voor ons tennisfreaks maakt dat nu niet, maar ik denk dat het voor de gemiddelde kijker vrij verwarrend moet geweest zijn. En als je het hem dat dan toch aan het uitleggen bent, zou je hem dan kunnen zeggen dat hij de punten van de serveerder altijd eerst moet zeggen? Thanks <img src="wink.gif" border="0">

Carl Maes daarentegen was schitterend! Heel goeie inside commentaar. En heel goeie, droge humor. Liked it!

The Crow
Nov 12th, 2001, 12:32 PM
Hum, als mijn commentaar een beetje hard was, 't is voor mij ook maandag eh <img src="wink.gif" border="0">

Justinator
Nov 12th, 2001, 02:59 PM
Uwen commentaar is helemaal niet te hard, die Croone stak mij ook ferm tegen. Hij kent inderdaad niks van tennis. Gelukkig zat er toch nog een kenner naast hem. Ik vond het best wel grappig wanneer Carl hem telkens verbeterde. Naar het einde toe durfde die Croone niet te veel meer zeggen.

per4ever
Nov 12th, 2001, 03:21 PM
Volledig gelijk, Joris. Het is trouwens niet alleen in tennis dat ze gebrekkig commentaar geven. VTM en Kanaal 2 kopen alsmaar toernooien en wedstrijden over van TV1, maar bij TV1 zitten toch de goeie commentators als je het mij vraagt. Het voetbalcommentaar trekt op niet veel, en als ze veldrijden willen uitzenden zouden ze beter ook eens iemand commentaar laten geven die er iets van kent.<br />Kanaal 2 zendt dan wel de F1 uit, waar ik heel dankbaar voor ben, maar het commentaar is af en toe echt wel zielig. Dan zitten ze de een domme vraag na de ander aan mekaar te stellen..

Brαm
Nov 12th, 2001, 04:01 PM
Al bij al viel 't nog mee vind ik. Het canvas-commentaar irriteert me ook vaak! Die Russische namen worden vaak heel dom uitgesproken! 'k Ondervond niet echt last van 't Kanaal2-commentaar. Leuk trouwens dat Carl mee aan tafel zat! Goed idee van Kanaal 2 om een super-kenner commentaar te laten geven.<br />'k Miste de lieve stem van Sabine wel, maar Carl viel ook mee <img src="wink.gif" border="0">

[ November 12, 2001: Message edited by: bram_born84 ]</p>

carot
Nov 12th, 2001, 04:48 PM
toch liever Carl die commentaar geeft dan Sabine zenne <img src="wink.gif" border="0">

ceetje
Nov 12th, 2001, 05:30 PM
De commentaar bij Vtm was nie echt goed maar het had erger kunnen zijn ,en ik heb niets tegen Sabine maar ik vond Carl zijn commentaar heel goed.

Josh
Nov 12th, 2001, 05:47 PM
Pff ik vind dat Sabine een heel goeie commentator is en ze geeft ons bovendien de laatste roddels op het circuit. <img src="wink.gif" border="0">

Alhoewel Carl d'er ook wa van kent. Toen Chris zei dat Gala Leon Garcia blijkbaar een oogje had op iemand in het publiek zei hij dat het wel geen jongen zal geweest zijn! <img src="redface.gif" border="0"> lol

Josh
Nov 12th, 2001, 05:48 PM
De commentaar van diene Chris trok op nie veel maar 't was toch 10 keer beter dan da amateuristisch gedoe op La Deux. Amaai, zijn da 2 klojos zeg.

BelgianGirl
Nov 12th, 2001, 07:58 PM
Ik vond ook dat die precies niet echt veel van tennis wist! Dat hij bij de punten bijna nooit die van de serveerder, maar meestal die van de Belgen eerst zei, irriteerde mij.<br />Carl viel mee. Op Canvas vertellen Sabine, Karl Vannieuwkerke en Steven Martens toch altijd meer 'inside stories' en da vind ik wel tof! Op Kanaal 2 was het commentaar meestal beperkt tot wat er gebeurde op het terrein.

Hagar
Nov 14th, 2001, 10:31 AM
Leve Carl (Vannieuwkerke) en Carl (Maes). <br />To be shooted: Chris Croone en Frank Raes.

billybizar
Nov 14th, 2001, 03:42 PM
Het verschil in kwaliteit tussen de twee commentatoren was inderdaad frappant. Zelfs qua intonatie, timbre, woordkeuze, ... kwam Carl Maes veel beter beslagen op het ijs. Als Kim Clijsters ooit eens mocht sukkelen met een langdurig kwetsuur en Carl dringend op zoek moet naar een interim job, zou ik als TV maker niet lang twijfelen en deze multi getalenteerde man stante pede aanwerven.

<br />Gala lesbisch?? My world collapse! <img src="smile.gif" border="0">