PDA

View Full Version : Katalin Marosi cheering thread!


Pages : [1] 2

hellas719
Feb 14th, 2009, 04:47 AM
I can't believe there's no thread for Katalin :o. She has been a solid player for years now ;). Here's some biographical information about her:
Date of Birth: November 12, 1979
Birthplace: Gheorgheni, Romania
Residence: Budapest, Hungary
Current Singles Rank: 181
Career-High Singles Rank: 101 (May 8, 2000)
Current Singles Race Rank: 96
Current Doubles Rank: 255
Career-High Doubles Rank: 71 (April 10, 2000)
Year-to-date Prize Money: $8,200
Career Prize Money: $449,116

hellas719
Feb 14th, 2009, 05:35 AM
Some pictures of her:
http://www.gazdefrancegrandprix.com/images/stories/DSC01417(1).jpg
http://cache.daylife.com/imageserve/08rzcYZ9n75DT/340x.jpg
http://katowiceopen.pl/2008w/images/stories/4TG/032.jpg
http://katowiceopen.pl/2008w/images/stories/3TG/037.jpg

hellas719
Feb 15th, 2009, 07:39 PM
WTA Copa Colsanitas 2009:
QR1- (8)Katalin Marosi HUN d. (WC)Karen Ramirez Rivera COL 6-0 6-2
QR2- (8)Katalin Marosi HUN d. Silvia Soler Espinosa ESP 6-3 6-0
QR3- (8)Katalin Marosi HUN vs. (3)Soledad Esperon ARG

hellas719
Feb 16th, 2009, 03:58 AM
Doubles Main Draw:
(1)Llagostera Vives/Martinez Sanchez (ESP) v Larsson/Smith (SWE/GBR)
Ani/Olaru (EST/ROU) v Cetkovska/Johansson (CZE/FRA)

(4)Dominguez Lino/Parra Santonja (ESP) v Piedade/Szatmari (POR/ROU)
Esperon/Hendler (ARG/BEL) v Marosi/Tavares (HUN/BRA)

Savchuk/Senoglu (UKR/TUR) v Muller/Yakimova (GER/BLR)
(3)Gallovits/Zahlavova Strycova (ROU/CZE) v (wc)Duque Marino/Suarez Navarro (COL/ESP)

Castano/Oprandi (COL/ITA) v Cabeza Candela/Del Barrio Aragon (ESP)
(2)Dulko/Pennetta (ARG/ITA) v Mayr/Zec-Peskiric (AUT/SLO)

hellas719
Feb 16th, 2009, 03:59 AM
Monday OOP:
COURT 2:
Starting at 10:00 AM

Soledad Esperon (ARG) vs Katalin Marosi (HUN)

Romina Oprandi (ITA) vs Klara Zakopalova (CZE)

Maria Emilia Salerni (ARG) vs Maret Ani (EST)

hellas719
Feb 16th, 2009, 03:00 PM
Katalin leads Soledad 6-4 0-1 :)

Petkorazzi
Feb 16th, 2009, 03:01 PM
Go Katalin :hearts:

I really want her to break top 100 one day, having 101 as your CHR is sooooo bad. :tape:

hellas719
Feb 16th, 2009, 03:08 PM
6-4 3-1 in favor of Katalin :woohoo:

hellas719
Feb 16th, 2009, 03:29 PM
Katalin won 6-4 6-2:woohoo:
Now off to the MD :bounce::bounce::bounce:

Katalin had 6 aces:hearts:

Petkorazzi
Feb 16th, 2009, 06:28 PM
:banana: Good job.

hellas719
Feb 16th, 2009, 11:34 PM
Katalin drew Greta Arn, also from Hungary, in the first round.
Tuesday OOP:
COURT 4:
Starting at 10:00 AM

Maria Emilia Salerni (ARG) vs Maret Ani (EST)

Katalin Marosi (HUN) vs Greta Arn (HUN)

Dominguez/Parra (ESP) vs Piedade (POR)/Szatmari (ROU)

Go Katalin!

Petkorazzi
Feb 17th, 2009, 10:36 AM
Best draw she could get IMO. :D

A Magicman
Feb 17th, 2009, 11:22 AM
Best draw she could get IMO. :D

... for getting her ass whipped :devil:

Hakapeszi
Feb 17th, 2009, 04:31 PM
http://www.mtsztenisz.hu/_Images/000004505_dsc02808.jpg.jpg

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/rgQkijmlXHQ&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/rgQkijmlXHQ&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

Hakapeszi
Feb 17th, 2009, 05:06 PM
Marosi Katalin
2001. Február 2.


Exkluzív interjú

Marosi Katalin 1995-ben, 16 évesen kezdte el profi teniszpályafutását, és azóta minden esztendőben nyert versenyt. Az olimpián a legjobb nyolc közé került párosban Mandula Petrával. Múlt héten Martina Hingistől ugyan kikapott az Australian Openen, de 168 km/órás adogatása a 17. leggyorsabb volt a női mezőnyben.


Sportweb: Milyen élménnyel jöttél haza az Ausztrál Openről?

Marosi Katalin: Erről kb. három órát tudnék mesélni. Életem egyik legnagyobb élménye volt, ez egyértelmű. Ugyanis ha belegondolunk, nagyon sok olyan játékos van, aki úgy hagyja abba a karrierjét, hogy nem mondhatja el magáról, a világelsővel játszhatott. Remélem, azért nem ez lesz a legdicsekvésreméltóbb élményem a pályafutásom során, de úgy gondolom, hogy ez egy nagyon-nagyon fontos lépcsőfok volt. Fontos, hogy a centerpályára lépéskor hogy érzi magát az ember. Ha az van bennem, hogy „nem akarok itt lenni”, „most ezer ember lát engem”, „inkább raknának be az utolsó pályára”, akkor szerintem igazából az ember nem akar jó játékos lenni. Ez tudat alatt így bennem volt, de azért kíváncsi voltam rá, hogy valóban hogyan fogok erre reagálni. Igaz, játszottam az olimpián már hasonló helyzetben, de az első alkalom teljesen más. Akkor minden új volt, remegve mentem fel a pályára, azt sem tudtam, hogy most mi lesz, hogy lesz, szóval nem is léteztem ott. A testem az ott volt, az próbált játszani, ütögettem, de mindenhol voltam lelkiekben, csak ott a pályán nem. Ahhoz viszonyítva ez a meccs teljesen más volt. Most olyan jó érzés volt. Iszonyú motiváló hatása volt, hogy itt lehetek millió ember előtt a centerpályán, a világelső ellen. Átérezhetem azt, hogy milyen érzés az, amiért küzdök, harcolok nap mint nap. Nagyon jó érzés volt, úgyhogy azt hiszem, érdemes tovább folytatnom.

SW: Milyen volt Martina? Mondott-e esetleg valamit meccs előtt vagy után?

MK: Még ifi versenyekről ismerem őt. Soha nem beszélgettünk, soha nem váltottunk két szót se, talán még köszönni sem köszöntünk egymásnak, de szerintem ő az egyik legszimpatikusabb a top játékosok közül. Annak ellenére, hogy a pályán néha olyan arrogánsan és flegmán viselkedik, szerintem ő az egyik legközvetlenebb játékos. A meccs előtt, meccs után azonban nem beszélgettünk.

SW: És ezzel szemben Mónikával? Úgy tudom, vele közvetlenebb a viszonyotok.

MK: Nem, én valahogy soha nem kerültem olyan helyzetbe vele. Azt hiszem, hogy Rita beszélget Mónikával. Pákai Edittel nagy barátságban volt, de mi nem váltottunk szót. Ismer, tudja, hogy magyar vagyok, de egyébként vele sem beszélgetek.

SW: Az olimpia tehát rossz élményként maradt meg?

MK: Nem. Egyáltalán nem volt rossz élmény. Ha nincs az olimpiai Szeles elleni meccs, akkor talán ugyanez lett volna most Hingis ellen is. Az is egy kis lépcsőfok volt. És hát, persze hogy nem volt rossz élmény, hiszen párosban nagyon jól játszottunk Petrával. Ez a múlt évem egyik legnagyobb sikere volt, mert a világ első nyolc párjában benne voltunk, és ez nagy dolog.

SW: Ki az, aki nagyon ellenszenves a top játékosok közül?

MK: Úú, Smashnova! Ő legeslegellenszenvesebb, de nemcsak nekem, hanem a játékosok 99%-nak. Tőle kaptam ki Wimbledon második kanyarban, csúnya módon, mert az első szettet elveszítettem, a másodikban 5:3-ra vezetett őt, de aztán megnyertem a második szettet 7:5-re. A második szett utolsó labdamenete után mérgében fogta a labdát, és nekivágta a nézőknek. A palánknak szánta, de végül is eltalált egy nézőt. Ugyan nincs szabályhoz kötve, mert mindig a versenybíró dönti el, de az esetek nagy részében ilyenkor leléptetés szokott következni. Szándékosan, dühből és egyből eltalálta a nézőt. Láttam már és hallottam kb. 8-10 ilyen esetet, és minden egyes alkalommal leléptették a játékost. Én is gondoltam, vége. Nem jó így nyerni, de vége, már elkönyveltem. Nem olyan rossz azért Wimbledon harmadik fordulójába kerüli, egye fene, jó ez így is. Ő is közben kiment a mosdóba, visszajött, már berakta az ütőjét a táskájába, zokogott. Ekkor kihívták a WTA egyik versenyigazgatóját, utána a versenybírót is. Lényeg az, hogy a játék állt kb. 25 percig, majd úgy döntött a versenybíró, hogy folytassuk a meccset. A lány azt mondta, hogy ezt azért tette, mert a férjem az egész meccs alatt provokálta őt. Valójában Andrés ˙(Kata edzője és férje - szerk.) a Smashnova által sérelmesnek talált szavakat nem is ismeri angolul. Ez az a lány, aki nagyon-nagyon ellenszenves.

SW: És a Williams-nővérek?

MK: Őszintén bevallom, korábban nagyon ellenszenvesek voltak. A túlzott magabiztosságuk, és hogy állandóan csak dicsérik magukat, tényleg ellenszenves volt. De belegondoltam, az utóbbi időben egyre szimpatikusabbak, mert ők azok, akik végül is kimondják azt, amit gondolnak. A lányok 80%-a ugyanazt gondolja, vagy esetleg még rosszabbakat is annál, de ők nem mondják ki. A Williams-nővérek nagyon közvetlenek mindenkivel, a szüleik is. Szimpatikus, ahogy együttvannak öten-hatan, és drukkolnak, mint most a Hingis-Serena meccsen is, ami szerintem a verseny legjobb meccse volt.

SW: És a papa sem ellenszenves?

MK: Ő nagyon nem. Ő olyan, hogy az öltőben a takarítónőkkel leáll beszélgetni, szóval nagyon szimpatikusak. Csinálják a dolgukat, nem bántanak ezzel senkit.

SW: Az első százban illetve tízben lévő játékosoknak milyen privilégiumaik vannak a Grand Slam tornákon? Érezhető, hogy őket másképp kezelik?

MK: Persze. Végig, nemcsak a Grand Slam tornákon, hanem minden egyes versenyen, ahol elindulnak. Ennek van egy érthető része. Nem is vagyok az ellen, hogy a jobb játékosokat érjék ilyenfajta előnyök, hogy esetleg ők mondják meg, hogy mikor szeretnének edzeni, vagy mikor szeretnének játszani. Mi akkor tudunk edzeni, amikor van hely, lehet hogy reggel 8-kor vagy esetleg 7-kor, de lehet, hogy csak késő este. Ők meg odamennek, és azt mondják, hogy 11-13-ig akarok edzeni, és hétfőn nem szeretnék játszani, hanem csak szerdán… Szóval ezek olyan dolgok, hogy kiérdemelték, hogy ilyen előnyeik legyenek. Sajnos vannak viszont olyan előnyök is, amelyek szerintem nem fairek a többi játékossal szemben.

SW: Például?

MK: Például a US Openen történt, hogy első kanyart játszottam. Sérült volt picit a lábam, és játék előtt mindig be kellett köttetni, különben nagyon fájt. Nem beszéltem senkivel, nem tudtam, mikor vannak ott az orvosok. Megérkeztem reggel a meccsre történő beütés előtt, és gondoltam, beköttetem a lábam. Benyitottam. Azt mondták, csak 10-kor nyitnak, és most csak azért vannak itt, mert valamilyen meetingjük van. Közben láttam, hogy az egyik ágyon Sancheznek kötik a bokáját. Nem állhattam meg szó nélkül, odamentem a WTA egyik tour-igazgatójához, akivel jó a kapcsolatunk. Neki elmondtam a gondomat, és persze, mint minden egyes alkalommal, kimagyarázta a helyzetet. Ha mondjuk Hingis ment volna oda, persze hogy nem küldték volna el. Ebből a szempontból egyelően kellene kezelni minden egyes játékost. Persze az sem fair, hogy az egyik játékosnak adnak három órát az edzésre, a másiknak pedig csak egyet. Hingis ellen a centerpályán játszottam, ahol ugye teljesen más a hangja a labdának, a stadion szinte fedett, csak a felső része van nyitva. Általában az a szabály, hogy ha valaki a centerpályán játssza a meccsét, mindig kap egy bizonyos időt, hogy ott edzhessen. Nekünk viszont mit össze kellett könyörögnünk és veszekednünk, hogy végre feljuthassak a pályára és edzhessek! Ez olyan dolog, hogy Hingisnek és a jó játékosoknak annyira mindegy lenne, hogy a centerpályán vagy egy kicsit kisebb pályán edzenek, mivel minden egyes nap ott játszanak. Nekünk viszont nagyon nagy a különbség.

SW: Ha elmész egy versenyre meg szoktad nézni, hogy milyen ágra sorsoltak és kik azok, akikkel a továbbiakban összekerülhetsz?

MK: Volt egy időszak, amikor soha sem néztem meg, mindig csak az első kanyart. Emlékszem, még junior koromban szokásunk volt, hogy nem néztük meg, ki lesz a következő, mindig csak az első kanyart. Ha azt megnyertem, megkértem az edzőmet, hogy menjen, nézze meg, hogy ki a következő. Mostanában is voltak olyan versenyek, amikor próbáltam ezt betartani. Amikor eljutottam a négy közé, akkor már nagyjából ki tudtam találni, hogy kivel fogok játszani. Amikor csak a következő kanyarra figyeltem, akkor általában szerencsés versenyem volt. Lehet, hogy van összefüggés a kettő között.

SW: Az nem motivál, hogy tudod előre, kivel fogsz játszani?

MK: Nem tudnám megmondani. Lehet, hogy jó, ha megnézed a táblát és látod, hogy könnyű ágad van, mert az talán motivál, hogy eljuthatsz a döntőig. De ha tudod, hogy a második kanyarban egy nagyon erős ellenféllel kerülhetsz össze, az lehúzhat. Ha viszont egy Kurnyikova vagy egy Hingis vár a második kanyarban, az motiválhat is. Nem tudom, hogy végül is melyik a jobb. Én talán jobban szeretem nem tudni, mert tisztában vagyok vele, hogy nagyon sok külső tényező hat rám.

SW: Tényleg az első meccs a legnehezebb egy tornán?

MK: Nekem igen.

SW: Mi az oka ennek? Az önbizalom vagy esetleg lámpaláz?

MK: Nem, a lámpalázon már túlvagyok, szerencsére. Részben talán önbizalom kérdése. Én azt szeretem, ha 3-4 versenyt játszom egymás után. A sok mérkőzés mindig segít abban, hogy belejöjjek a ritmusba, mert a verseny játékritmusa teljesen más, mint az edzésé. Van olyan, hogy mondjuk fél évet kihagy egy játékos, és bár keményebben edz, mint azok, akik egyfolytában versenyeznek, de a pontjátékban mégis alulmarad, mert nincsen benne abban a játékritmusban. Az nekem mindig segített, ha jó sok meccset tudtam egymás után játszani.

SW: Jelenleg mit tartasz az általad elérhető legmagasabb világranglista helyezésnek?

MK: Hogy legmagasabbnak mit tartok? Álmodozom mindenfélét, de hát minden játékos álmodozik. Azt tudom, hogy mondjuk két éve sokkal alább becsültem magam, mint ahogy most látom a dolgot. Lehet, hogy egy év múlva még feljebb kerül ez a mérce. Most azt érzem, hogyha minden terv szerint megy, és sikerül úgy edzenem és felépítenünk mindent, hogy az tényleg működjön, akkor szerintem 20 közé be tudok kerülni.

SW: Mit kell még tenned ezért?

MK: Nagyon sokat kell edzenem, és rengeteg tapasztalatra van még szükségem. Már eddig is sok tapasztalat áll mögöttem, de száz körül már nagyon apró dolgokon múlik a siker. Jelen pillanatban a legnagyobb különbség az első hetven játékos és az utána következők között a gyorsaság. Ezek a játékosok nagyon gyorsak, nagyon jól tudnak védekezni. Lehet, hogy egy századik erősebben üt, mint egy harminc-negyvenedik, de ők azt, amit csinálnak egész meccsen tudják, nagyon stabilak. Tudják, hogy mit akarnak. Van néhány olyan játékos, aki a 80-100. helyről már évek óta nem tud előrelépni, és látni rajta, hogy az édesapjáért játszik. A szülei küldték a pályára, és most már nincs lehetősége arra, hogy változtasson az életén. Látni, hogy nem igazán szeret teniszezni, és nincsenek komoly céljai. Vagy olyan is van, aki azért játszik, mert a 80-90 körül jó kis pénzt keres. Nem túl sokat, de annyit, amiből azért jól megél. Nagyon fontos, hogy a játékos igazán akarjon valamit, és felmérje az értékeket. Az edzője pedig, vagy a külső szemek, akik azért reálisabban látják a dolgot kívülről, megmondják, hogy a tenisze alapján meddig juthat el. Ha valaki mindent megtesz a céljáért, és nagyon akarja, akkor el is éri azt.

SW: Mi az oka annak, hogy junior és felnőtt korodban is különösen sikeres voltál Dél-Amerikában?

MK: Ez nagyon jó kérdés. Egyrészt nagyon szeretek ott játszani. A levegőben van valami. Ahogy odaérek, jól érzem magam. Az energia, az emberek… Nem tudom. Tizennégy évesen voltam ott először, és már az első pillanattól kezdve, ahogy odaérkeztem, azt érzetem, ez az én világom! Ennek nagyon sok köze van a sikerekhez is. Másrészt pedig az ifi versenyeken rengeteg dél-amerikai játékos volt. Nekem, mint európainak nagyon kellemes volt ellenük játszanom, mert én beiskolázott, sokat edzett teniszező voltam, ők pedig játékosak. Tudtam azt, hogy fognak egy-két szép, okos dolgot csinálni, de nem kitartóak és nem stabilak. Ők játszanak. Nincs bennük az a kitartás, az a komolyság a munkával kapcsolatban.

SW: Főként a Grand Slam tornákon vannak együtt a lányok a fiúkkal. Érezhető ez a lányokon, például csinosabban öltöznek, akarnak tetszelegni a fiúknak?

MK: Lehet, hogy tudatalatti ez a lányokban, de én is észrevettem, hogy ez valóban így van, és szerintem ez nagyon jó mind a lányoknak, mind a fiúknak, de főleg a lányoknak. A különbség ugyanis az, hogy a fiúk teljesen másképp fogják fel az állandó vándorlást, mint a lányok. Nekik ez az egész buli, szórakozás, a legjobb dolog utazni a világon. Minden tornán találnak olyan lányokat, akik csak azért mennek ki a versenyre, hogy a játékosok válogassanak közülük. Nekik tehát ez az élvezet, ez a móka, összejönnek egy-kettővel, és mennek tovább a következő versenyre. A lányoknál más a helyzet. Mi lányok sokkal érzelmesebbek vagyunk, hiányzik a család, hiányoznak a barátok, és mi nem csinálunk ilyen dolgokat. Ha beszélgetnél teniszező lányokkal, akkor látnád, hogy a többségük nagyon magányos. Az viszont, hogy egy versenyen együtt vannak a lányok a fiúkkal, feldob mindenkit. Próbálnak egyre több ilyet szervezni, tavaly is beraktak kettőt, idén is lesz talán három ilyen pluszban, szóval egész évben összesen talán tíz ilyen verseny van.

SW: A lányoknak talán ez a magányossága alakítja ki azt, ami köztudott, hogy elég sok leszbikus van közöttük?

MK: A 80%-nál szerintem ez váltja ki. Vannak olyan alanyok, akik tipikusak, akik már úgy születtek, például Navratilova vagy Novotna. A többieknél viszont a magányosságból adódik, szerintem.

SW: Próbált már téged is megkörnyékezni valaki?

MK: Nem, nem, ezt ők érzik, tudják, hogy ki az, akihez közeledhetnek. És általában ők nagyon hűségesek.

SW: Tényleg két bugyiban játszanak a teniszező lányok?

MK: Igen, van egy normális, ami sportos, kényelmes, nem csúszik be a fenékbe. Erre rájön az úgynevezett teniszbugyi, ami még szélesebb, inkább nagymama bugyira hasonlít, azért, hogy kényelemes legyen. Mostanában behozták ezeket a rövid kis sortokat, amiket a szoknya alá vesznek, nagyon sok lány azt használja. Én mondjuk nem szeretem ezeket. Szerintem nem nőiesek. A teniszt úgy találták ki, hogy rövid kis szoknyába és teniszbugyiba játsszunk, akkor minek rövidnadrágot venni szoknya alá?

SW: Milyen tanácsokat adnál a teniszező gyerekeknek, miért érdemes küzdeni, és miért érdemes a lemondásokat, amik a tenisszel együtt járnak megtenni?

MK: Ezt nagyon nehéz elmagyarázni, mert ezt szerintem, minden egyes játékosnak át kell élnie. Érzéseket nehéz elmagyarázni. Nehéz megmondani azt a gyereknek, hogy azért küzdjél, hogy átérezd azt, hogy például milyen egy versenyen egymillió ember előtt felemelni a kupát, vagy megnyerni a meccslabdát. Ezt egy kisgyerek még nem értené meg. Ezeket át kell élni, és ugyanúgy át tudja élni egy kisgyerek is. Ezt nem lehet belenevelni valakibe, ez belülről kell, hogy jöjjön mindenkinek.

SW: Tudjuk, hogy a férjed az edződ. Sokszor van ez a teniszezőknél, szinte már automatikus?

MK: Elég gyakori. Sokszor láttam, hallottam, hogy elkezdett az edző utazni a játékossal, utazgattak éveken át, és szép lassan ez így kialakult, feltéve, hogy megvolt a kölcsönös szimpátia kettőjük között. Nálunk nem teljesen ez volt a helyzet, nálunk kicsit másképp volt. Ha nem utaztunk volna együtt, akkor is meg lett volna ez. Bár lehet, hogy akkor meg sem ismertük volna egymást. Ilyen szempontból mindenképpen szükség volt arra, hogy én teniszező legyek, ő pedig edző. Én például nem bírnám ki azt, hogy van egy barátom vagy egy férjem, és én utazgatok egész évben körbe a világban, és ő kétszer-háromszor tud csak elkísérni, az év maradék részében pedig nem látom. Ezt én nem bírnám ki. Ráadásul ez így a legjobb üzlet, mert edzőt sem kell fizetnem. Csak ezért mentem hozzá feleségül. :)

SW: Melyik a kedvenc Grand Slam tornád?

MK: Ausztráliát nagyon szeretem. Amikor ifiben végigjátszottam mindegyiket, akkor Ausztrália volt a kedvencem. Itt nagyon kedvesek a játékosokhoz, és a körülmények is kitűnőek. Itt látszik, hogy fontos a szervezők számára a játékos, és tényleg mindent megtesznek azért, hogy jól érezzük magunkat. Amerika pont az ellenkezője. Ott mindenhol csak az üzlet, meg a pénz számít. A játékos pedig csak a része ennek, egy bábu, aki miatt végül is ez az egész van. Ott nagyon nem érzem jól magam. Roland Garros és Wimbledon pedig történelem. Ott érzem úgy, hogy azok az igazi Grand Slamek. Ott tényleg a tenisz folyik mindenhol, érzed a kultúráját a tenisznek. Emlékszem, bementünk Wimbledonba az első napokban, amikor még nem volt ott senki és semmi. Bementünk a centerpályára és olyan félelmetes volt. Senki nem volt ott, senki nem játszott ott, de átérezted, hogy hány jó játékos játszott már ott, és hányan emelték már fel ott azt a kupát. Beérsz a centerbe és kiráz a hideg, libabőrös leszel! Az a legkisebb, oda fér be a legkevesebb ember, de akkor is az a legcsodálatosabb. Szeretnék ott játszani egy meccset a közeljövőben.

SW: Mit tartasz életed legnagyobb sikerének?

MK: Eredmény szempontjából, hogy negyeddöntős voltam egy WTA-versenyen Budapesten. Tenisz szempontjából ez volt a legnagyobb. Ezen a versenyen megvertem a világranglista 29. játékosát. Ezután a verseny után nem is léteztem, pár hónapig nem tudtam meccset nyerni. Úgy éreztem, lehet, hogy előrébb tudok kerülni, mint ahogy korábban képzeltem. Utána annyira beindultam, hogy év végére hatvanadik akarok lenni, hogy csak erre gondoltam, csak ez volt előttem. Minden más, ami fontosabb lett volna, hogy ezt hogyan csináljam és mint csináljam, az eltörpült, és ezért hónapokig nem nyertem meccset sem.

SW: Mennyi időt töltesz el itthon, és mennyit külföldön?

MK: Tavaly kb. két hónapot töltöttem itthon, tíz hónapot utaztam. De talán még a két hónap sem jön össze, ha pontosan összeszámolom.

SW: Most hová mész legközelebb?

MK: Holnap Párizsba egy félmillió dolláros versenyre. Ha onnan visszajövünk, megyünk Dél-Amerikába, ismét haza. A másik hazába.

SW: Ott mennyi időt fogtok tölteni?

MK: Egy verseny van Dél-Amerikában, Bogotában, egy pedig Mexikóban, Acapulcóban.

SW: Sok sikert kívánunk és köszönjük.


Bérces Judit

hellas719
Feb 17th, 2009, 05:32 PM
^I don't know Hungarian:help:
btw Katalin leads Greta 5-1 in the first set :)

Hakapeszi
Feb 17th, 2009, 05:46 PM
5-5 now

Hakapeszi
Feb 17th, 2009, 06:22 PM
^I don't know Hungarian:help:


It's an interesting 8 year-old interview.
But I haven't got time to translate it now, sorry.

hellas719
Feb 17th, 2009, 06:32 PM
^It's okay ;)
I understand how you feel, since I sometimes am asked to translate Greek tennis stuff:o

Petkorazzi
Feb 17th, 2009, 06:41 PM
Could you tell us the most important parts of the interview, hakapeszi? :)

hellas719
Feb 17th, 2009, 07:01 PM
Unfortunately, Katalin lost the second set 6-3:(
But she's up 2-1 in the third:)

Hakapeszi
Feb 17th, 2009, 07:52 PM
7-5 3-6 7-5

http://www.tennisforum.com/attachment.php?attachmentid=53401&stc=1&d=1234904254

hellas719
Feb 17th, 2009, 07:56 PM
Katalin:banana:

hellas719
Feb 19th, 2009, 12:43 AM
Thrusday OOP:
Court 2 (from 10.30hrs)
1. Marosi vs. Johansson
2. Müller/Yakimova vs. Gallovits/Zahlavova Strycova
3. Domínguez Lino/Parra Santonja vs. Esperón/Hendler (after suitable rest)
Let's go, Katalin:bounce:

hellas719
Feb 19th, 2009, 04:01 PM
Johansson won:( 6-4 6-1.
Katalin:hug:

Petkorazzi
Feb 20th, 2009, 08:56 AM
:awww: Good tourney!

Hakapeszi
Feb 21st, 2009, 10:29 AM
Johansson won:( 6-4 6-1.
Katalin:hug:

She had waist pain in the second set.

She withdrew from Monterrey therefore.

hellas719
Feb 23rd, 2009, 01:48 AM
Katalin's rank rose this week from 181 to 163:D

hellas719
Mar 16th, 2009, 07:34 PM
$25,000 Cairo, Egypt:
R32- (3)Katalin Marosi HUN vs. Eva Fernandez-Brugues ESP

R16- Kapros HUN/Marosi HUN vs. (WC)Aziz EGY/Tarek-Saleh EGY

Go Kata!

hellas719
Mar 18th, 2009, 07:31 PM
Katalin won 7-6 6-4 and will play against Laura Siegemund in R2;)
In doubles, her and Aniko Kapros beat the Egyptian pair 6-1 6-1:D, and then a Romanian pair 6-0 6-2:D
Their semifinal opponents are unkonwn yet.

Petkorazzi
Mar 19th, 2009, 08:33 AM
She has a site:)

http://katalinmarosi.com/

hellas719
Mar 19th, 2009, 07:10 PM
6-1 4-6 0-6:bigcry:

I guess choking is a Hungarian thing:shrug:

hellas719
Mar 20th, 2009, 07:19 PM
In doubles, Aniko and Katalin will face the top seeds, Moulton-Levy and Siegemund in the finals

Go Kaprosi!!!!!
Or Maros!!!!!!

Petkorazzi
Mar 21st, 2009, 07:25 AM
:(

Hakapeszi
Mar 24th, 2009, 07:52 AM
$25,000 Cairo 2009

Final

KAPROS (HUN) / MAROSI (HUN) defeated MOULTON-LEVY (USA) / SIEGEMUND (GER) (1) 7-5 6-3

http://www.tennishungary.hu/kapros2009egyptdoublestrophy.jpg

hellas719
Mar 30th, 2009, 07:33 PM
50K Latina, Italy:
R32: (6)Ekaterina Ivanova RUS vs. Katalin Marosi HUN
R16: (4)Chieppa/Kustova ITA/BLR vs. Marosi/Tavares HUN/BRA

Go Kata!:rocker2:

hellas719
Apr 2nd, 2009, 09:27 PM
Katalin won 57 63 61:woohoo:
She then lost 67 46 to Floris:(

She is in the doubles SF's though:D

hellas719
Apr 10th, 2009, 11:28 PM
Katalin's Quarter in WTA Barcelona Qualies:
(3)BACSINSZKY, Timea SUI vs VORACOVA, Renata CZE
MARTIC, Petra CRO vs MALEK, Tatjana GER
COMPOSTIZODE ANDRES, Eloisa ESP vs SOLER ESPINOSA, Silvia ESP
MAROSI, Katalin HUN vs (8)KERBER, Angelique GER

Go Katalin!!!:bounce:

hellas719
Apr 11th, 2009, 03:01 PM
2-6 7-5 2-6:sad:
Kata:hug:

Hakapeszi
Apr 11th, 2009, 04:14 PM
2-6 7-5 2-6:sad:


it was

2-6 2-5

and

2-6 7-5 2-0

and :sad:

hellas719
Apr 21st, 2009, 12:20 AM
$25,000 Bari, ITA:
R32-(5)Katalin Marosi HUN vs. (LL)Eva Fernandez-Brugues ESP

Doubles:
R16-Klemeschits/Meusburger AUT d. Marosi/Tavares HUN/BRA 6-1 6-0:tape:

hellas719
Apr 21st, 2009, 09:05 PM
Kata won 6-3 6-4:woohoo:
R2 vs. (Q)Di Sarra ITA;)

Go Kata!!!:bounce:

hellas719
May 2nd, 2009, 06:17 PM
Katalin is playing NOW against Yulia Beyglzimmer in QR1 of WTA Estoril:bounce:
Kata lost the first set 6-0:o
But now it's 6-6 in the second, so we're goin 2 a TB:bounce:
Hajra!:rocker2:

mralas
May 8th, 2009, 06:48 PM
Fichman/Marosi (CAN/HUN) defeat Diatchenko/Dzehalevich (RUS/BLR) 64 46 107

and they went to the FINAL

Congratulation for great WIN

hellas719
May 8th, 2009, 08:24 PM
:)

Hakapeszi
May 9th, 2009, 05:18 PM
Estoril Open
Estoril, Portugal
May 4-10, 2009
$220,000/International
Red Clay/Outdoors

Doubles - Final
(3) Kops-Jones/Spears (USA/USA) d. Fichman/Marosi (CAN/HUN) 26 63 105

hellas719
May 9th, 2009, 07:29 PM
50K Saint-Gaudens:
R1-Marosi vs. Manasieva
Go Kata!

hellas719
May 13th, 2009, 07:02 PM
Katalin won in 3:woohoo:
R2 vs. Ivanova;)

hellas719
May 19th, 2009, 09:37 PM
RG Qualifying R1:
Katalin Marosi vs. Julia Schruff

Go Kata:rocker:

Hakapeszi
May 24th, 2009, 08:19 AM
http://sporthirado.hu/videok.php?videoid=982

hellas719
Jun 16th, 2009, 10:25 PM
Katalin lost Wimbledon QR1 to Begu, 46 46:(
Katalin:hug:
Doubles Qualies:
R1- (6)Gallovits/Marosi vs. Dubois/Voegele :bounce:

hellas719
Jun 16th, 2009, 10:29 PM
3rd (last) match tomorrow on Roehmapton Court 1, which starts at 11:00 AM:cool::bounce:

hellas719
Jun 18th, 2009, 01:17 AM
6-4 6-4 win in doubles :woohoo:

hellas719
Jun 18th, 2009, 02:45 AM
Doubles FQR tomorrow 3rd on C19:bounce:

hellas719
Jun 18th, 2009, 07:47 PM
They qualified:D

hellas719
Jun 25th, 2009, 03:26 AM
They lost today in R1 to Camerin and Chakvetadze 75 67 46 :sad:
So close:hug:

hellas719
Jun 27th, 2009, 04:11 AM
WTA Budapest MD WC:woohoo:

Hakapeszi
Jun 27th, 2009, 08:00 PM
$25,000 Stuttgart 2009

Entry list

Main Draw - Last Modified 26 Jun 2009

1 WOERLE, Kathrin GER 152
2 MAROSI, Katalin HUN 158

hellas719
Jun 29th, 2009, 05:39 AM
GL Katalin!

hellas719
Jun 29th, 2009, 09:44 PM
R1: (2)Katalin Marosi HUN vs. Leonie Mekel NED
R1: (1)Marosi HUN/Siegemund GER vs. BYE

hellas719
Jul 1st, 2009, 08:51 PM
61 63:woohoo:
R2 vs. Ana Vrljic ;)

hellas719
Jul 2nd, 2009, 11:29 PM
Off to QF'S :drive::woohoo:

hellas719
Jul 5th, 2009, 06:23 PM
Very disappointing:(
Katalin plays Agi in Budapest R1:sad:
And Katalin/Fichman play Daniilidou/Cornet:tears:
I won't root for her:sad:
Sorry Katalin:awww::hug:

hellas719
Jul 5th, 2009, 06:31 PM
Good news:
Katalin reached the final of 25K Stuttgart:)
And she won the doubles:D:banana:

Sexysova
Jul 7th, 2009, 05:50 PM
Budapest R1: Agnes Szavay vs Katalin Marosi

http://www.sonyericssonwtatour.com/namedImage/12781/player_311872.jpg vs. http://www.sonyericssonwtatour.com/namedImage/12781/player_130497.jpg

MATCH: http://forum.vaidisova-nicole.com/viewtopic.php?f=79&t=6236&p=11289#p11289

hellas719
Jul 7th, 2009, 06:36 PM
Katalin lost 6-1 6-1
Katalin:hug:
She plays doubles tomorrow;)

hellas719
Jul 8th, 2009, 05:32 PM
Katalin and Sharon Fichman from Canada destroyed Daniilidou and Cornet 6-2 6-2 and play (3)Safarova/Voskoboeva in the quarterfinals;)

hellas719
Jul 8th, 2009, 05:38 PM
Katalin in Budapest:

http://www.gazdefrancegrandprix.com/foto/cache/2009-07-07-1/DSC04343.jpg_560.jpg

http://www.gazdefrancegrandprix.com/foto/cache/2009-07-07-1/DSC04342.jpg_560.jpg

http://www.gazdefrancegrandprix.com/foto/cache/2009-07-07-1/DSC04318.jpg_560.jpg

http://www.gazdefrancegrandprix.com/foto/cache/2009-07-07-1/DSC04388.jpg_560.jpg

http://www.gazdefrancegrandprix.com/foto/cache/2009-07-07-1/DSC04395.jpg_560.jpg

hellas719
Jul 8th, 2009, 05:39 PM
1 more:

http://www.gazdefrancegrandprix.com/foto/cache/2009-07-07-1/DSC04308.jpg_560.jpg

hellas719
Jul 9th, 2009, 08:02 PM
Doubles semi for the duo:D

hellas719
Jul 10th, 2009, 02:54 AM
http://www.gazdefrancegrandprix.com/images/stories/marosi2009bpwtadoublesR1(1).jpg

hellas719
Jul 10th, 2009, 11:40 PM
16 16:tears:

hellas719
Jul 21st, 2009, 03:12 AM
75K Petange:
R1-Katalin vs. Olga Savchuk
R1-(1)Marosi/Vedy vs. Jovanovski/Moore

Hajra!

hellas719
Jul 22nd, 2009, 08:46 PM
75K Petange:
R1-Katalin vs. Olga Savchuk
R1-(1)Marosi/Vedy vs. Jovanovski/Moore

Hajra!

6/4 6/1 win in singles :aparty:
R2 vs. (5)Arantxa Parra Santoja :scared:

6/3 6/2 win in doubles :D
QF vs. Jensen/Larsson :bounce:

2/2 so far for Kata in Petange :cool::worship:

hellas719
Jul 24th, 2009, 04:08 AM
26 16 :help:

hellas719
Jul 28th, 2009, 05:55 PM
25K Bad Salgau, GER:
R1- (5) Katalin Marosi HUN d. Anne Schaefer GER 6-0 6-2 :banana:

hellas719
Aug 18th, 2009, 04:11 AM
182 (167) :sad:

hellas719
Aug 25th, 2009, 04:21 AM
USO QR1 vs. (WC) Gibbs :bounce:

hellas719
Aug 27th, 2009, 01:47 AM
7-5 6-3 :banana:

hellas719
Aug 28th, 2009, 03:13 AM
(23) Pin d. Marosi 76 62 :sad:
I was there, and Katalin looked really disappointed after the loss :awww:
There were a lot of bad line calls in the match, for both players. Katalin had a lot of UE's too, so I'm sure she's upset about that :(
I will post pics from today either later or next week as I won't be around this weekend ;)

hellas719
Aug 31st, 2009, 07:50 PM
25K Maribor:
(1)Katalin Marosi (HUN) v (wc)Jasmina Kajtazovic (SLO)
(LL)Indire Akiki (CRO) v (Q)Kaja Rajh (SLO)

Tadeja Majeric (SLO) v (wc)Dunja Sunkic (SRB)
(7)Eleni Daniilidou (GRE) v Sandra Soler-Sola (ESP)

(3)Ana Jovanovic (SRB) v (Q)Dia Evtimova (BUL)
Valeria Savinykh (RUS) v (wc)Nastja Kolar (SLO)

(Q)Ani Mijacika (CRO) v (SE)Maria Abramoivc (CRO)
(6)Irina Buryachok (UKR) v Irena Pavlovic (FRA)

(8)Simona Halep (ROU) v (Q)Diana Enache (ROU)
Ana Vrljic (CRO) v (Q)Alexandra Damaschin (ROU)

Lenka Jurikova (SVK) v (Q)Stephanie Vogt (LIE)
(4)Natalia Orlova (RUS) v (wc)Aleksandra Lukic (SLO)

(5)Margalita Chakhnashvili (GEO) v Reka-Luca Jani (HUN)
(Q)Ingrid-Alexandra Radu (ROU) v (Q)Simona-Iulia Matei (ROU)

Michaela Pochabova (SVK) v (JE)Ana Bogdan (ROU)
(2)Ivana Lisjak (CRO) v Liana-Gabriela Ungur (ROU)

hellas719
Sep 2nd, 2009, 09:09 PM
63 62:)

hellas719
Sep 3rd, 2009, 08:58 PM
61 50 ret. over (LL) Akiki :woohoo:
QF vs. Majeric :bounce:

hellas719
Sep 6th, 2009, 03:09 PM
She is in the final :woohoo:

hellas719
Sep 6th, 2009, 03:40 PM
She lost:hug:

hellas719
Sep 8th, 2009, 03:07 PM
http://i29.tinypic.com/2wh1215.jpg

http://i26.tinypic.com/rw1loz.jpg

hellas719
Sep 9th, 2009, 10:43 PM
My USO Q Pics (bad quality, I know)-

http://i652.photobucket.com/albums/uu244/tennisace719/US%20Open%202009%20Q/031.jpg?t=1252536034

http://i652.photobucket.com/albums/uu244/tennisace719/US%20Open%202009%20Q/041.jpg?t=1252536142

http://i652.photobucket.com/albums/uu244/tennisace719/US%20Open%202009%20Q/030.jpg?t=1252536169

http://i652.photobucket.com/albums/uu244/tennisace719/US%20Open%202009%20Q/019.jpg?t=1252536197

http://i652.photobucket.com/albums/uu244/tennisace719/US%20Open%202009%20Q/002-1.jpg?t=1252536217

hellas719
Sep 9th, 2009, 10:45 PM
1 more:p

http://i652.photobucket.com/albums/uu244/tennisace719/US%20Open%202009%20Q/052.jpg?t=1252536277

Hakapeszi
Sep 12th, 2009, 12:05 PM
http://www.szavayagi.hu/art/101257_P1010062.JPG

hellas719
Sep 12th, 2009, 05:32 PM
:hearts:
Where is this from?

Hakapeszi
Sep 12th, 2009, 05:38 PM
:hearts:
Where is this from?

http://www.szavayagi.hu/agivilaga/

Kati & Agi trained together in the last days.

hellas719
Sep 12th, 2009, 05:43 PM
Good to hear :)

hellas719
Sep 16th, 2009, 01:14 AM
Ranking:
166 (184) :woohoo:

hellas719
Sep 24th, 2009, 03:26 AM
#179 :rolleyes:

hellas719
Sep 25th, 2009, 10:05 PM
100K+H Athens:
QR1: (8) Katalin Marosi HUN vs. (WC) Chloe Babet FRA :bounce:

hellas719
Sep 25th, 2009, 10:07 PM
5th on CC, not before 17:30 ;)

hellas719
Sep 25th, 2009, 10:08 PM
I can't believe Katalin will play on this court tomorrow:
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/e/e7/TennisAt2004SummerOlympics-1.jpg

:hearts:

hellas719
Sep 27th, 2009, 05:32 PM
62 62 in R1 :D

hellas719
Sep 27th, 2009, 05:35 PM
QR2 vs. Kondratieva ;)

Hakapeszi
Sep 27th, 2009, 07:28 PM
Marosi def Kondratieva 6-2 7-5

next is Sesil

hellas719
Sep 27th, 2009, 07:35 PM
:woohoo:
And 100 posts :hearts:

hellas719
Sep 28th, 2009, 08:08 PM
60 61 over Karatancheva in QR1 :hearts:
R1 vs. (Q) Domachowska :bounce:

hellas719
Sep 28th, 2009, 08:09 PM
R1: Marosi HUN/Woerle GER d. Hercog SLO/Martic CRO 7-5 6-3 :aparty:

hellas719
Sep 30th, 2009, 12:54 AM
67 57 :hug:

hellas719
Sep 30th, 2009, 11:57 PM
Lost in doubles QF :hug:

hellas719
Oct 5th, 2009, 04:28 PM
50K Barnstaple:
R1: (8) Katalin Marosi HUN vs. Lina Stancuite LTU :bounce:

hellas719
Oct 5th, 2009, 04:29 PM
Doubles with Gerasimou;)
R1 vs. Elliott/Thomas (GBR):bounce:

hellas719
Oct 6th, 2009, 09:04 PM
26 06 in singles :tape:

hellas719
Oct 6th, 2009, 09:05 PM
Oh, and they won by w/o in doubles :)

hellas719
Oct 9th, 2009, 09:28 PM
They won their QF over Robson/Watson and now play (4) Anderson RSA/Laine FIN in the semis :)

hellas719
Oct 10th, 2009, 06:42 PM
62 46 5-10 :(

hellas719
Oct 12th, 2009, 03:56 AM
50K Joue-Les-Tours R1 vs. Q/LL ;)

hellas719
Oct 13th, 2009, 02:11 AM
She got (Q) Sfar ;)

handballboy
Oct 13th, 2009, 01:34 PM
Kati win 61 64

hellas719
Oct 13th, 2009, 11:07 PM
:banana:

hellas719
Oct 16th, 2009, 02:28 AM
Kati lost R2 to (4) Cohen-Aloro in 3 sets :(

hellas719
Oct 16th, 2009, 09:57 PM
WTA Luxmebourg QR1 vs. (8) Camerin ;)

Hakapeszi
Oct 17th, 2009, 06:18 PM
WTA Luxmebourg QR1 vs. (8) Camerin ;)

Last meeting

1999 SOFIA

hellas719
Oct 18th, 2009, 04:54 AM
:eek:
Well Kati lost in 3 today :(
And 10 double faults :help:

hellas719
Oct 20th, 2009, 02:31 AM
Doubles R1:
(3)Jans/Rosolska v Fedak/Marosi

Bad draw:(
GL anyways!

hellas719
Oct 22nd, 2009, 03:00 AM
5/7 7/6 4/10 :sad:

hellas719
Oct 26th, 2009, 04:14 AM
100K+H Ortisei R1 vs. Karatancheva :bounce:

hellas719
Oct 27th, 2009, 04:26 AM
76 75 :eek::woohoo:

hellas719
Oct 28th, 2009, 03:47 AM
R2 vs. (2) Garbin :bounce:
Real test here ;)

hellas719
Oct 29th, 2009, 02:48 AM
7-6 2-6 5-7 :sad:
Kati :hug:
Great fighting :yeah:

smokovec
Oct 29th, 2009, 11:03 AM
Here 2 photos I made yesterday in Ortisei.

http://img215.imageshack.us/img215/3055/marosi1.jpg

http://img442.imageshack.us/img442/7241/marosi2.jpg

hellas719
Oct 30th, 2009, 02:28 AM
Thanks :hearts:

omgezani
Oct 30th, 2009, 11:30 PM
Katiiii :rocker2:

hellas719
Nov 2nd, 2009, 03:21 AM
100K+H Taipei R1 vs. Kremer :scared:
Doubles w/Kapros R1 vs. Sema/Sema :bounce:

handballboy
Nov 2nd, 2009, 10:32 AM
Marosi vs Kremer 6-4,6-3

hellas719
Nov 3rd, 2009, 01:52 AM
:woohoo:

hellas719
Nov 5th, 2009, 03:41 AM
26 26 to (1) Morita :hug:

hellas719
Nov 5th, 2009, 03:41 AM
Out of doubles too :(

hellas719
Nov 16th, 2009, 02:52 AM
50K Bratislava R1 vs. (4) Woerle :bounce:

hellas719
Nov 19th, 2009, 02:39 AM
64 57 36 :(

omgezani
Nov 19th, 2009, 10:11 AM
64 57 36 :(

:confused:

Hakapeszi
Nov 25th, 2009, 07:11 AM
Happy Nameday Katalin!


http://www.screenshotdumpster.com/img/g4kS63689/happy_name_day.jpg

omgezani
Nov 25th, 2009, 09:35 AM
Happy Nameday Kati! :bounce:

hellas719
Nov 25th, 2009, 07:45 PM
Happy nameday! :aparty:
Mine is on Monday :p

hellas719
Dec 2nd, 2009, 01:37 AM
25K Prerov:
R1: (2) Katalin Marosi HUN vs. Natalia Orlova RUS :cheer:

hellas719
Dec 3rd, 2009, 01:14 AM
61 61 :banana:
R2 vs. Tereza Mrdeza (CRO) :bounce:

hellas719
Dec 4th, 2009, 01:03 AM
3-6 6-3 6-2 :woohoo:
QF vs. (5) Jovanovski SRB :scared:
Hajra Kati! :cheer:

hellas719
Dec 5th, 2009, 02:21 AM
6/4 6/3 :eek::woohoo:
SF vs. (3) Ksenia Lykina RUS ;)

hellas719
Dec 5th, 2009, 02:21 AM
Doubles final too :aparty:

hellas719
Dec 5th, 2009, 01:22 PM
16 36 in singles :sad:

hellas719
Dec 14th, 2009, 01:54 AM
75K Dubai R1 vs. Vaidisova ;)
^I'll be rooting for Nicole though :p
Doubles with Jurak ;) R1 vs. (WC) Kapros/Nagy

omgezani
Dec 15th, 2009, 09:49 PM
75K Dubai R1 vs. Vaidisova ;)
^I'll be rooting for Nicole though :p
Doubles with Jurak ;) R1 vs. (WC) Kapros/Nagy

Nicole VAIDISOVA (CZE) d. Katalin MAROSI (HUN) 26 64 64 :o

hellas719
Dec 16th, 2009, 02:55 AM
Kati :hug:
Nicole is regaining her form ;)

hellas719
Dec 18th, 2009, 09:19 PM
This week: #158 (173) :cool:
And on Monday she should go up a few more spots :D

hellas719
Jan 13th, 2010, 11:11 PM
Australian Open QR1:
Eloisa Compostizo De Andres ESP v Katalin Marosi HUN

GL Kati! :bounce:

hellas719
Jan 14th, 2010, 03:35 AM
62 64 :clap2:
QR2 vs. Arvidsson :bounce:

Hakapeszi
Jan 14th, 2010, 05:54 AM
http://www.tennishungary.hu/marosi2009aopen.jpg

Hakapeszi
Jan 15th, 2010, 03:46 PM
next


Fed Cup
Europe/Africa Zone Group I

Complexo de Tenis do Jamor, Cruz Quebrada, Portugal,
1 February,
indoor hard

hellas719
Jan 15th, 2010, 10:44 PM
Good try, winning 8 games against an in-form Arvidsson is pretty good ;)
Good thing she's playing Fed Cup, Hungary really needs her :)

Hakapeszi
Feb 2nd, 2010, 04:46 PM
http://www.mtsztenisz.hu/_Images/000005530_17839_1342063715628_1352275458_30995072_ 608520_n.jpg.jpg

hellas719
Feb 3rd, 2010, 01:18 AM
Larger version:

http://photos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs131.snc3/17839_1342063715628_1352275458_30995072_608520_n.j pg

Hungary plays Latvia tomorrow :bounce:

hellas719
Feb 4th, 2010, 12:51 AM
She has a small injury unfortunately, so she didn't play today :(
But Hungary won :cheer:
Hopefully she'll play against Denmark tomorrow :)

hellas719
Feb 4th, 2010, 12:54 AM
http://photos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs151.snc3/17839_1343163623125_1352275458_30997380_4068712_n. jpg

http://photos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs131.snc3/17839_1343166223190_1352275458_30997390_6294383_n. jpg

http://photos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs131.snc3/17839_1343166023185_1352275458_30997386_2427702_n. jpg

hellas719
Feb 5th, 2010, 11:34 PM
WTA Paris QR1 vs. Feuerstein (FRA) :bounce:

hellas719
Feb 7th, 2010, 01:33 AM
36 06 :(
I guess she hasn't recovered from her injury yet :shrug:

hellas719
Feb 8th, 2010, 03:40 AM
Doubles with Jurak (CRO) ;)
R1 vs. (4) Borwell GBR/Kops-Jones USA ;)

hellas719
Feb 9th, 2010, 04:20 AM
76 26 10-3 :yeah:

hellas719
Feb 10th, 2010, 11:32 PM
6-3 1-6 9-11 :sobbing:

hellas719
Feb 11th, 2010, 04:55 PM
Kati got a QWC for WTA Dubai :D
QR1 vs. (4) Brianti ;)
Go Kati! :cheer:

Gregorio87
Feb 11th, 2010, 05:05 PM
Kati got a QWC for WTA Dubai :D
QR1 vs. (4) Brianti ;)
Go Kati! :cheer:

Quite unexpected:eek: Hungarian girls never get wildcards for tournaments of other countries. Maybe Kyra Nagy had some influence on it:angel:
I hope she will play doubles too. Hajrá Kati!

hellas719
Feb 12th, 2010, 10:10 PM
4/6 2/6 :(

hellas719
Feb 19th, 2010, 06:22 PM
WTA Kuala Lumpur:
QR1: Katalin Marosi HUN vs. Arina Rodionova RUS :bounce:

hellas719
Feb 20th, 2010, 07:33 PM
36 36 :(

hellas719
Feb 22nd, 2010, 01:19 AM
Doubles Draw:
(1)Kleybanova/Yan v Czink/Grandin
Rodionova/Rodionova v Beygelzimer/Fedak

(4)Amanmuradova/Kustova v Govortsova/Senoglu
C.W.Chan/Rybarikova v Dzehalevich/Malek

Jurak/Marosi v Borwell/Kops-Jones
Chang/Klepac v (3)Kudryavtseva/Voskoboeva

(wc)Huynh Phuong Dai/Noordin v Erakovic/Tanasugarn
(wc)Basuki/Sema v (2)Y.J.Chan/Zheng

hellas719
Feb 25th, 2010, 02:01 AM
Doubles Draw:
(1)Kleybanova/Yan v Czink/Grandin
Rodionova/Rodionova v Beygelzimer/Fedak

(4)Amanmuradova/Kustova v Govortsova/Senoglu
C.W.Chan/Rybarikova v Dzehalevich/Malek

Jurak/Marosi v Borwell/Kops-Jones
Chang/Klepac v (3)Kudryavtseva/Voskoboeva

(wc)Huynh Phuong Dai/Noordin v Erakovic/Tanasugarn
(wc)Basuki/Sema v (2)Y.J.Chan/Zheng

67 26 :hug:

nevetssllim
Mar 30th, 2010, 12:23 PM
http://www.youtube.com/watch?v=NOTJtkOcPvQ

Jurak/Marosi at the Paris Indoors.

hellas719
Apr 24th, 2010, 05:10 AM
Stuttgart QR1 vs. Eva Birnerova CZE :bounce:

Hakapeszi
Apr 25th, 2010, 09:55 AM
Stuttgart QR1 vs. Eva Birnerova CZE :bounce:

h8LAF2cdr18

hellas719
Apr 25th, 2010, 05:32 PM
Stuttgart QR1 vs. Eva Birnerova CZE :bounce:

26 36 :sad:

hellas719
Apr 27th, 2010, 03:32 AM
R1: Marosi/Scheepers vs. Huber/Jankovic :scared:

hellas719
Apr 29th, 2010, 03:15 AM
6-2 3-6 7-10 :hug:

hellas719
Apr 30th, 2010, 04:46 AM
Rome QR1 vs. (10) Bychkova ;)

hellas719
May 1st, 2010, 05:49 AM
1-6 3-6 :sad:

hellas719
May 1st, 2010, 04:21 PM
Rome R1:
(7)Peschke/Srebotnik v Dulgheru/Marosi
:bounce:

hellas719
May 5th, 2010, 02:34 AM
26 26 :(

hellas719
May 9th, 2010, 04:50 AM
iT4ABIIAb0Y

hellas719
May 16th, 2010, 04:56 AM
German League:
Tatjana Malek/Katalin Marosi - Arantxa Parra Santonja/Renata Voracova 3:6 2:6
:sad:

hellas719
May 19th, 2010, 02:24 AM
Roland Garros QR1:
SOLER ESPINOSA, Silvia ESP vs. MAROSI, Katalin HUN
:bounce:

hellas719
May 20th, 2010, 02:02 AM
Roland Garros QR1:
SOLER ESPINOSA, Silvia ESP vs. MAROSI, Katalin HUN
:bounce:

2-6 4-6 :(

hellas719
May 23rd, 2010, 04:12 AM
Dutch League:
Katalin Marosi (HUN) d. Femke Reinhard (NED) 6-4 7-6(1)
Marosi/Babilon (HUN/GER) d. Reinhard/Balk (NED) 6-7(5) 6-1 6-3

goat
May 23rd, 2010, 10:50 AM
:d :d :d

hellas719
May 25th, 2010, 03:17 AM
Anastasiya Yakimova (BLR) d. Katalin Marosi (HUN) 6-1 6-3
:help:

hellas719
May 28th, 2010, 04:25 AM
Gerasimou/Marosi (GRE/HUN) d. Gehrlein/Schoofs (GER/NED) 7-6(5) 6-2
:cool:

hellas719
Jun 2nd, 2010, 12:47 AM
Quirine Lemoine (NED) d. Katalin Marosi (HUN) 6-3 7-5 :help:

hellas719
Jun 9th, 2010, 02:23 AM
25K Budapest R1:
(2)Katalin Marosi (HUN) v Marija Mirkovic (AUS)

hellas719
Jun 10th, 2010, 05:07 PM
Lost in 3 :o

hellas719
Jun 15th, 2010, 03:36 AM
Wimbledon QR1 vs. Ekaterina Ivanova RUS :bounce:

hellas719
Jun 16th, 2010, 02:31 AM
Wimbledon QR1 vs. Ekaterina Ivanova RUS :bounce:

1-6 4-6 :sad:

hellas719
Jun 16th, 2010, 02:54 AM
QR1: (8) Katalin Marosi (HUN)/Kathrin Woerle (GER) vs. Sesil Karatantcheva (KAZ)/Tsvetana Pironkova (BUL)

hellas719
Jun 17th, 2010, 04:29 AM
QR1: (8) Katalin Marosi (HUN)/Kathrin Woerle (GER) vs. Sesil Karatantcheva (KAZ)/Tsvetana Pironkova (BUL)

3-6 6-4 6-3 :banana:

hellas719
Jun 19th, 2010, 03:05 PM
6-7 4-6 in FQR to Kanepi/Zhang :hug:

lynxy
Jun 21st, 2010, 07:51 AM
From Wimbledon qualifying:

http://i631.photobucket.com/albums/uu33/lynxy_tennis/Wimbledon%202010%20Qualifying/DSC_0725crop.jpg

hellas719
Jul 14th, 2010, 04:11 AM
#230 this week :sobbing:

hellas719
Aug 18th, 2010, 04:43 PM
Her ranking is now #250 :help:
Did she retire? :scared:

hellas719
Sep 16th, 2010, 12:57 AM
#336 :bigcry:

Gregorio87
Sep 29th, 2010, 07:04 PM
Good news about Katalin! Ok, the first part is bad, she had an injury, what was so serious, that she needed a surgery. She will come back next year with a protected ranking and she wants to play Fed cup. She even applied for the Hungarian team captain position! :bounce:

hellas719
Sep 30th, 2010, 01:43 AM
How can she be captain of Fed Cup? So she will not play on the team? :confused:

Hakapeszi
Sep 30th, 2010, 06:34 AM
How can she be captain of Fed Cup? So she will not play on the team? :confused:

playing captain is possible

hellas719
Oct 1st, 2010, 12:53 AM
Yes, but we usually might see that in Group III Zonal, not Europe/Africa Group I :shrug:

Gregorio87
Oct 1st, 2010, 03:46 PM
Yeah weird, but it's just a possibility. Maybe she won't be captain, just a player, or just a captain, if we will have our best players:shrug:
The important part is that she isn't retired.

hellas719
Jan 31st, 2011, 01:13 AM
Kati will play Fed Cup :hearts:

hellas719
Feb 3rd, 2011, 02:19 AM
http://www.mtsztenisz.hu/_Images/000006121_kep_167.jpg.jpg_orig.jpg

hellas719
Feb 3rd, 2011, 02:29 AM
http://www.mtsztenisz.hu/_Images/000006122_kep_175.jpg.jpg_orig.jpg

hellas719
Feb 4th, 2011, 03:21 AM
http://www.mtsztenisz.hu/_Images/000006128_kep_235.jpg.jpg_orig.jpg

Bertens/Hogenkamp d. Jani/Marosi 2-6 6-2 6-2 :(

hellas719
Feb 8th, 2011, 02:13 AM
WTA Paris R1: Jurak/Marosi vs. Kondratieva/Lefevre :cheer:

hellas719
Apr 16th, 2011, 02:38 AM
WTA Stuttgart QR1: KRAJICEK, Michaella NED v MAROSI, Katalin HUN
She's back :)

hellas719
Apr 17th, 2011, 04:30 AM
^6-7 5-7 :hug:
Great fight against a resurgent Krajicek :yeah:

hellas719
Apr 21st, 2011, 05:12 AM
R1: Marosi/Woerle d. Birnerova/Mircic 6/3 6/4
QF: Marosi/Woerle d. (4) Jans/Rosolska 1/6 6/2 10/8
:woohoo:

Gregorio87
Apr 21st, 2011, 07:22 PM
Great doubles result for Katalin :clap2: , go for the final :angel:

hellas719
Apr 23rd, 2011, 11:29 PM
Los the SF 10-7 in the super tiebreaker to Barrois/Woehr :sad:

hellas719
May 8th, 2011, 06:04 AM
25K Zagreb QR1: Katalin Marosi (HUN) d. (14)Polona Rebersak (SLO) 62 62 :yeah:

hellas719
May 22nd, 2011, 03:45 AM
25K Zagreb:
QR1: Marosi HUN d. (14) Rebersak SLO 6-2 6-2
QR2: Marosi HUN d. (6) Dinu ROU 7-5 6-2
R1: (Q) Marosi HUN d. Evtimova BUL 6-4 5-7 6-3
R2: (SR) Voskoboeva KAZ d. (Q) Marosi HUN 6-1 6-1

Good week :hug:

Also she played doubles with Jani, but they lost in the QF :sad:

hellas719
May 23rd, 2011, 02:03 AM
Dutch Eredivisie:
Kalashnikova/Marosi (GEO/HUN) beat Savinykh/Geuer (RUS/GER) 6-2 6-1
Kerkhove/Burger (NED) vs Kalashnikova/Marosi (GEO/HUN) 3-6 6-7(2)

Kati :yeah:

hellas719
Jun 3rd, 2011, 04:33 AM
Dutch Eredivisie:
Angelique van der Meet (NED) lost to Katalin Marosi (HUN) 4-6 6-7(4)
van der Meet/Bertens (NED) lost to Babilon/Marosi (GER/HUN) 6-3 0-6 5-7


Angelique van der Meet (NED) lost to Katalin Marosi (HUN) 4-6 6-7(4)
Well, that was interesting. 20-year old Dutch 'promise' against the 31-year old veteran. Angelique has a great game sometimes (very inconsistent), but her lack of mental strength is her biggest issue. She just gave it all away and Katalin took advantage with all her experience. Angelique lead 4-0 in the 1st. Then she broke down, screaming at her self when she got broken the second time in a row. Then it got worse and the set was gone :shrug: Second set was even worse. She didn't look like she still wanted to win this and Katalin was always a break up in the second set. A great shot (or 2) by Angelique was usually followed by strange shot decisions and other weird UE's. Of course the crowd was behind her, and suddenly, when Marosi was serving for the match at *5-3, she found her momentum again. After a few nice shots the crowd cheered loudly for her. Surprisingly she made it till the tiebreak and easily played herself to a 4-0 lead. Everybody made themselves ready for a third set when, well :shrug:, I don't knAow what happened. Another mental breakdown by Angelique. She couldn't control herself, such a tension in her shots. Marosi got back to 4-4 and Angelique had one serve left. After she lost the point she got out of control and hit a ball over the fence with a scream. Of course she already had a few warnings for both racket AND ball abuse, so now she got a penalty point. Marosi served the match out with a unholdable serve at 4-6* and then it was over :shrug: Angelique has potential but she really needs to work on her mental,, really :tape: Katalin was just relaxed on court all the time and you can see she has lost some of her strength (no real weapons), but today, it was enough.

van der Meet/Bertens (NED) lost to Babilon/Marosi (GER/HUN) 6-3 0-6 5-7
Not much to say about this one. Missed most of the first set. they lead 3-0 and 4-1 and consolidated their lead. 2nd set they got down 0-3 quickly. Then there was an injury time out for Kiki Bertens. When she finally got back they "gave up" the set, but in the third it was the same story. Babilon and Marosi, the latter really being the better one of the two, lead 0-3 and 3-5 and served for the match. Right at that moment the Dutch girls had a small resurrection, the crowd carrying them back to 5-5. Then I had to leave to catch the train but the match was lost quickly, it seems.

Kristina Kucova (Svk) - Katalin Marosi (Hun) 3-6 2-6
K. Kucova / Thijssen (Svk/Ned) - Dolonts / Marosi (Rus/Hun) 3-6 4-6

Katalin Marosi (Hun) - Quirine Lemoine (Ned) 7-5 6-3
Dolonts/Marosi (Rus/Hun) - Harmsen/Lemoine (Ned) 6-4 6-2

Rus/Marosi (Ned/Hun) - Kucová/Stanciute (Svk/Ltu) 6-2 7-6(3)

Claire Lablans (Ned) - Katalin Marosi (Hun) 0-6 2-6

hellas719
Jun 7th, 2011, 01:49 AM
50K+H Zlin:
R1: Andreja Klepac (SLO) v (SR)Katalin Marosi (HUN)
R1: (2)Gerlova/Kriegsmannova (CZE/CZE) v Jani/Marosi (HUN)

GL Kati! :bounce:

hellas719
Jun 7th, 2011, 03:30 AM
Dutch Eredivisie:
SF:
Katalin Marosi - Elise Tamaëla 7-5 6-3
Dolonts/Marosi - Yakimova/Tamaëla 6-2 Ret

F:
Katalin Marosi (HUN) d. Lenka Juriková (SVK) 36 75 75

She's in good form :yeah:

Wert.
Jun 10th, 2011, 10:43 AM
Yesterday she lost to Pervak in Zlin.

Gregorio87
Jun 10th, 2011, 07:09 PM
But she is in the doubles final with Jani :)

hellas719
Jun 11th, 2011, 06:30 PM
Lost in the doubles final :hug:

hellas719
Jun 16th, 2011, 03:22 AM
Wimbledon:
QR1: Dolonts RUS/Marosi HUN d. (1) Dekmeijere LAT/Jurak CRO 6-0 6-4
FQR: Dolonts RUS/Marosi HUN vs. Falconi USA/Woerle GER

hellas719
Jun 20th, 2011, 02:15 PM
Qualified :yeah:
But R1 against (2) Peschke/Srebotnik :scared:

hellas719
Jun 27th, 2011, 03:39 AM
^They lost, but only 3-6 6-7 :)

hellas719
Jul 6th, 2011, 09:53 PM
WTA Budapest:
R1: K.Bondarenko UKR d. (WC) Marosi HUN 6-3 6-4
R1: (1) Medina Garrigues ESP/Rosolska POL d. (WC) Babos HUN/Marosi HUN 4-6 6-1 10-8

hellas719
Jul 15th, 2011, 12:49 AM
Budapest:
http://www.wtatennis.com/javaImages/28/65/0,,12781~9790760,00.jpg

hellas719
Jul 15th, 2011, 12:50 AM
http://www.budapestgrandprix.hu/joomla15/images/phocagallery/bpgp2010/2011/0706/thumbs/phoca_thumb_l__DSC7582.jpg

hellas719
Jul 27th, 2011, 03:28 AM
100K Luxembourg:
R1: Linette POL d. (SR) Marosi HUN 6-1 6-0

And she retired in the doubles QF, so she must be injured again :(

hellas719
Aug 23rd, 2011, 04:01 AM
US Open:
QR1: (SR) Katalin Marosi HUN vs. (26) Mariya Koryttseva UKR

Gregorio87
Aug 24th, 2011, 02:34 PM
In the meantime, we need these beautiful pictures of Katalin here!. She was the bridesmaid in Anikó Kapros's wedding on the Bahamas:


http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/320908_10150292318912871_643792870_7681752_1799880 _n.jpg

http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/307004_10150292326512871_643792870_7681796_8380699 _n.jpg

http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/299006_10150292321452871_643792870_7681768_2929528 _n.jpg

http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/294714_10150292328652871_643792870_7681822_6077665 _n.jpg

hellas719
Aug 25th, 2011, 03:40 AM
Lost in QR1 6-4 0-6 3-6 :hug:
I was there and I'll post my report tomorrow ;)

hellas719
Aug 28th, 2011, 09:11 PM
My report:
Koryttseva vs. Marosi:
I saw pretty much the whole match. I cheer for both players so I just had to be there :lol:. Both girls have better forehands than backhands. Kati played well, but she was too inconsistent. Mariya ran down a lot of balls but she was also dictating play with her forehand. It was a very exciting match, especially in the end. The 6-0 set for Koryttseva wasn’t a huge difference from the other 2 sets, it was just that Mariya was winning the important points there. Mariya’s parents were so cute. They were hugging each other in the third set and they both looked so nervous and were cheering loudly for Mariya. Mariya was wearing a hat remembering 9-11 so I thought that was nice. It was a shame to see a loser in this match because I liked both and Kati really needs the points, but Mariya won in the end and I was happy for her. Once again, it was a huge mistake to wait before writing this report. Now I forgot a lot of things :o. For example, I remember there was a WTA player watching this match, but now I can’t remember who :sobbing:

hellas719
Oct 26th, 2011, 01:38 AM
Kati is starting to pick up her form again :D
Since the US Open, she played only two tournaments, but she did well in both of them, reaching the QF at 50K+H Zagreb and the R16 at 50K Limoges :yeah:

And she won the doubles titles at 50K+H Zagreb and 75K Shrewsbury and reached the doubles SF at 50K Limoges :inlove:

This week she plays 75K Barnstaple, doubles only :p

hellas719
Dec 21st, 2011, 08:00 PM
Kati is starting to pick up her form again :D
Since the US Open, she played only two tournaments, but she did well in both of them, reaching the QF at 50K+H Zagreb and the R16 at 50K Limoges :yeah:

And she won the doubles titles at 50K+H Zagreb and 75K Shrewsbury and reached the doubles SF at 50K Limoges :inlove:

This week she plays 75K Barnstaple, doubles only :p

-Doubles QF in 75K Barnstaple ;)
-Lost R1 singles in 3 sets to Ka.Pliskova at 100K+H Taipei :hug:
-Lost R1 doubles at 100K+H Taipei :mad:
-Lost in 3 sets to Gavrilova at 25K Bratislava FQR :hug:

This week's tournament:
50K Ankara:
R1: Katalin MAROSI (HUN) defeated Alexandra CADANTU (ROU) (2) 6-2 2-6 6-4 :worship:
R2: Kiki BERTENS (NED) defeated Katalin MAROSI (HUN) 2-6 6-2 7-6(0) :awww:

R1: HUSAROVA (SVK) / MAROSI (HUN) (3) defeated KVATSABAIA (GEO) / SVITOLINA (UKR) 6-2 6-0 :cool:
QF: HUSAROVA (SVK) / MAROSI (HUN) (3) defeated PIRAZHENKA (BLR) / VASYLYEVA (UKR) 6-2 6-2 :D

hellas719
Dec 23rd, 2011, 06:54 PM
Lost in the doubles final :hug:

Hakapeszi
Dec 26th, 2011, 08:27 AM
Lost in the doubles final :hug:

http://www.mtsztenisz.hu/_Images/000007463_dsc01361.jpg.jpg_orig.jpg

hellas719
Feb 2nd, 2012, 03:51 AM
Won FC doubles with Babos today, 6/2 6/4 over Greece's Papamichail and Stefanou...

hellas719
Feb 5th, 2012, 04:18 AM
Won 9 games against Buzarnescu today :yeah:

hellas719
Feb 8th, 2012, 03:59 AM
Paris Indoors doubles with Elena Bogdan R1 against Groenefeld and Martic ;)

Hakapeszi
Feb 19th, 2012, 05:25 AM
interesting

http://www.tennisforum.com/showthread.php?t=454185

hellas719
Feb 20th, 2012, 02:19 AM
Paris Indoors doubles with Elena Bogdan R1 against Groenefeld and Martic ;)

Lost :(

WTA Monterrey:
QR1 d. (3) Rampre SLO 3-6 6-3 6-4
QR2 d. Costas-Moreira ESP 6-3 6-1
QR3 vs. Sun CHN :bounce:

hellas719
Feb 21st, 2012, 04:51 AM
Lost :(

WTA Monterrey:
QR1 d. (3) Rampre SLO 3-6 6-3 6-4
QR2 d. Costas-Moreira ESP 6-3 6-1
QR3 vs. Sun CHN :bounce:

7-6 6-4 and into the MD :woohoo:
R1vs. Birnerova, very winnable :cheer:

And doubles here with Husarova :bounce:
R1 against Minella/Voegele ;)

hellas719
Feb 22nd, 2012, 03:13 AM
67 46 against Birnerova :sad:
A win would've been amazing :tears:. She was up in the first set and blew a lead :sobbing. She was down a break at 2-5 in the second, then held and then broke so they were back on serve and then she got broken :sobbing:

Very encouraging tournament overall though and she's still in doubles :yeah:
She deserved more than 16 points for qualifying though :(. But good to see her playing well again and I just hope that maybe one day she can break into the top 100. Having a CHR of 101 is so close :hysteric:. Even at 32 years old, you never know...

And 9 DFs really costed her in the end :(

hellas719
Feb 24th, 2012, 03:09 AM
some pictures

http://cs10926.vk.com/u5287232/108314575/x_2594c19e.jpg

http://cs10926.vk.com/u5287232/108314575/x_73aaed6a.jpg

http://cs10926.vk.com/u5287232/108314575/x_0328f736.jpg

From Fed Cup...

hellas719
Feb 24th, 2012, 03:10 AM
Kati lost today in the doubles QF in Monterrey...Probably she plays Acapulco next...

hellas719
Feb 28th, 2012, 02:59 AM
Acapulco:
R1: Husarova/Marosi d. Krajicek/Tatishvili 62 61 :eek: :yeah:

hellas719
Mar 4th, 2012, 03:29 AM
3-6 6-7 in QF against (2) Dominguez Lino/Parra Santonja :hug: