PDA

View Full Version : Ana and Jelena to appear in an HBO documentary


OC521
Jan 31st, 2009, 03:50 PM
HBO will start filming Serbia's best tennis players next week in Belgrade.

http://www.mtsmondo.com/entertainment/gossip/text.php?vest=123059


Džej-Džej i Ana Ivanović u dokumentarcu HBO Subota, 31. januar 2009. 13:24

Tek su izašle iz tinejdž doba, a već su toliko poznate da se oko njih "grabe" muškarci, sponzori, ali i televizijski i filmski radnici.

Jelena Janković i Ana Ivanović očigledno je da su "zahvalan" materijal, pa će tako ekipa američkog televizijskog kanala HBO doći naredne nedelje u Beograd sa zadatkom da snimi dokumentarni film o najboljim srpskim teniserkama.

Režiser, snimatelji, šminkeri...deo su ekipe koja će iskoristiti meč Federešjn kupa između Srbije i Japana naredne nedelje da bi došla u Beograd da snimi sportski deo priče, ali i da "zaviri" u delove privatnog života Jelene i Ane.

Popularna Džej-Džej će tako u kratkom vremenskom periodu imati već dva filma o sebi. Nedavno je u Beogradu premijerno prikazan dokumentarni film "Jelenin svet".

I Jelena i Ana, iako još mlade, već su bile na prvom mestu WTA liste, odnosno već su dosegle teniske vrhove, ali su medijima i javnosti interesante i zbog svog privatnog života.

O Ani se proteklih dana i nedelja više pisalo zbog njenog raskida veze sa španskim teniserom Fernandom Verdaskom, nego o tome zašto joj u poslednje vreme ne ide na terenu.

Jelena je, pak, u srećnoj vezi sa crnogorskim vaterpolistom Mlađanom Janovićem. Pojedini tabloidi čak tvrde da je venčanje blizu, mada je Mlađan to demantovao rekavši da se on i Jelena vole, ali da mu je još rano za ženidbu.


Feel free to translate the article, I know that Jelena fans will want to know what is written about Jelena and Mladjan (pronounced Mlah-John). You very velcomes for finding article.

gaviotabr
Jan 31st, 2009, 06:13 PM
Hey! That's really nice! Maybe they will air it together with the MSG exhibition! :bounce:

SOA_MC
Feb 1st, 2009, 05:23 PM
:cool:

Hopefully one of our American friends can upload it to megaupload or rapidshare :angel: