PDA

View Full Version : Mirjana to back in Europe


AaronJoyB
Apr 23rd, 2007, 03:51 PM
http://www.totalportal.hr/index.php?article_id=95716

Mirjana Lučić nastupit će na WTA turniru u Rimu

Ponedjeljak, 23.04.2007., 11:36
http://totalportal.hr/firedesk/Sport/Tenis/mirjana-lucic_alucic.jpg Mirjana ponovno u Europi (foto: Ana Lučić)


ZAGREB - Mirjana Lučić nastupit će na WTA teniskom turniru u Rimu koji počinje 7. svibnja. Naime, hrvatska tenisačica, jedina uz Ivu Majoli koja ima osvojen Grand slam naslov, dobila je pozivnicu za nastup na tom turniru, što je odlična vijest, obzirom da po trenutnom položaju na ljestvici ne bi mogla nastupiti niti u kvalifikacijama spomenutog turnira.
Loša vijest je da Mirjana ima popriličnih problema s financijama potrebnim za putovanja po turnirima, a samim time otežan joj je i povratak u vrh svjetskog tenisa. Nadamo se ipak da će uspjeti 'zatvoriti' financijsku konstrukciju jer ukoliko ostvari dobre rezultate, mogla bi dobiti i pozivnicu za Roland Garros.
U toj, 'financijskoj priči', nadamo se da će konačno doći do izražaja nedavno obećanje čelnog čovjeka Hrvatskog olimpijskog odbora Zlatka Mateše koji je rekao da traže način kako da pomognu Mirjani. Ona pak sama, nada se i pomoći u smislu pozajmice, što dovoljno govori o njenoj vjeri u povratak. U Indian Wellsu, gdje je poprilično namučila odličnu Ruskinju Anu Chakvetadze, pokazala je i da još uvijek može igrati dobar tenis, a rečenica 'uživam u svakom trenu na terenu', dovoljno govori i o tome da je prepuna motiva i želje za dokazivanjem.
Ukoliko sve prođe kako se svi ljubitelji hrvatskog tenisa nadaju, odnosno, Mirjana nastupi u Rimu, bit će joj to prvi nastup u Europi nakon Wimbledona 2003.
(Media servis / N.Pavišić)

davidmario
Apr 23rd, 2007, 06:19 PM
can someone translate the important parts?

AaronJoyB
Apr 23rd, 2007, 06:28 PM
http://www.salatara.com/news.asp?id=1360

MistyGrey
Apr 23rd, 2007, 06:54 PM
Allez Mirjana!

Highlandman
Apr 23rd, 2007, 06:56 PM
Let's go Mirjana :hearts:

I hope she does well in Rome 100k :woohoo: