PDA

View Full Version : Time problems


Steve
Mar 11th, 2007, 11:07 PM
Im working on it but for the time being go to your user cp and then edit options. ensure your Automaticaly detect DST settings are set correctly.

Thanks

Rocketta
Mar 14th, 2007, 01:07 AM
mine are set right but I still see things posted like an hour behind. :(

Steve
Mar 14th, 2007, 01:42 AM
really?
I thought alll was good for everyone?

Natalicious
Mar 14th, 2007, 08:07 AM
hy, i've also the problem now

my time says 9:07 am but it's 2:07pm here

*Jool*
Mar 14th, 2007, 08:09 AM
^^ idem :sad:

SeanyQ
Mar 14th, 2007, 08:10 AM
really?
I thought alll was good for everyone?

Since the maintenance. My time's out & my posts are going before ones that have been there for a couple of hours & they're saying I posted them hours ago......

bionic71
Mar 14th, 2007, 08:12 AM
Since the maintenance. My time's out & my posts are going before ones that have been there for a couple of hours & they're saying I posted them hours ago......

Me too

Grohl
Mar 14th, 2007, 08:15 AM
I have that problem as well

bionic71
Mar 14th, 2007, 08:15 AM
also unable to do quick reply in some threads...getting below message

"The following errors occurred when this message was submitted"

gelrad
Mar 14th, 2007, 08:18 AM
Me too...

-Makiri-
Mar 14th, 2007, 08:21 AM
also unable to do quick reply in some threads...getting below message

"The following errors occurred when this message was submitted"

exactly, i have the same problem:sad:

Strangelove
Mar 14th, 2007, 08:22 AM
Same problems here - whenerver I post something new it ends up as being logged as posted at 09:18AM instead of the 02:18PM it actually is...

Grohl
Mar 14th, 2007, 08:23 AM
and if I wanna send a pm
I get this


This forum requires that you wait 30 seconds between sending private messages. Please try again in 14422 seconds.

RR-87
Mar 14th, 2007, 08:30 AM
it happens again :(

Kim's_fan_4ever
Mar 14th, 2007, 09:02 AM
The time is wrong again... It says it's 10am when it's 3pm here :shrug:

FORZA SARITA
Mar 14th, 2007, 09:24 AM
i have the same problems :(

TheBoiledEgg
Mar 14th, 2007, 09:52 AM
i'm on NY time :help:
so pain in the butt.

never had this prob before with dst ever.


if it aint broke, why fix it ????

Aleksz
Mar 14th, 2007, 10:06 AM
:fiery:

I see my new posts above some old messages

¤CharlDa¤
Mar 14th, 2007, 10:16 AM
Yup, going crazy here too!

Zamboni
Mar 14th, 2007, 10:16 AM
I hadn't noticed but now I see that it says "All times are GMT +1. The time now is 11:15 AM." while it's 4.15PM.

Wonder how this affects vbetting?:o


And now the quick reply doesn't work either.
edit: it did post, even if it told me it didn't:scratch:

LegionArgentina
Mar 14th, 2007, 10:21 AM
Im going crazy with the time!!

:help: :help:

Highlandman
Mar 14th, 2007, 10:35 AM
Oh no, its 11.30 am here - but I have 4.30 pm in Germany :lol:

Ellery
Mar 14th, 2007, 11:00 AM
This is so confusing.

Petkorazzi
Mar 14th, 2007, 11:01 AM
Same Problem here... Can you fix it Plz!

Rocketta
Mar 14th, 2007, 11:36 AM
wow, glad I'm not having all THOSE problems. :tape: :lol:

Meelis
Mar 14th, 2007, 11:43 AM
Now I am 5 hours behind :mad:

griffin
Mar 14th, 2007, 11:43 AM
My settings are correct, but it's telling me the time is 7:42 AM (should be 12:42 PM)

Rocketta
Mar 14th, 2007, 11:43 AM
wow, glad I'm not having all THOSE problems. :tape: :lol:

Oopps, spoke too soon. :haha:

I'm getting all of those problems with the quick reply....and the moving of posts AND the crazy times. :scared:

Lefty.
Mar 14th, 2007, 11:48 AM
Yeah, it's 5 hours back of my time right now. :unsure:

King Aaron
Mar 14th, 2007, 11:53 AM
I got that too just now. And the site is logging me out all the time as well :mad:
Got logged out about 5 mins ago. Hope it doesn't happen anymore.

Ceze
Mar 14th, 2007, 12:16 PM
I switched DST corrections off and now it seems working fine againI'll try this too

Ceze
Mar 14th, 2007, 12:20 PM
test

* edited * it doesn't work for me, it should be 06:20 PM :(

Langers
Mar 14th, 2007, 12:23 PM
http://www.wtaworld.com/showthread.php?t=289963

My posts are out of order...

I clearly didn't post 2nd and yet that's what it says...

HELP.

FORZA SARITA
Mar 14th, 2007, 12:27 PM
:(

Kampi
Mar 14th, 2007, 12:33 PM
The same problem here. TEST

It shows 12:33 but it should show 06:33 PM. This will cause a lot of confusion.

LDF
Mar 14th, 2007, 12:42 PM
Ugh, still not fixed for me :o

LDF
Mar 14th, 2007, 12:50 PM
it works fine with DST corrections off
thanx for the suggestion :wavey:

*test*

Edit: Didn't work :fiery:

star
Mar 14th, 2007, 12:51 PM
*tests mine*

doesn't work :help:

Zamboni
Mar 14th, 2007, 12:57 PM
back at 1.57PM:rolleyes::help:
(to clarify, I posted this one AFTER my post saying it's solved, but it now shows up before that post:o)

Joana
Mar 14th, 2007, 01:04 PM
Well, it still doesn't work for me and I did turn off the DST settings. It's not 2:04 PM, damnit! :fiery:

This was actually posted at 7:04. :rolleyes:

Nicolás89
Mar 14th, 2007, 01:07 PM
checking, with dst corrections off

14:07

edit: DIDNT WORK!!!! 5 hours wrong:sad:

Nicolás89
Mar 14th, 2007, 01:11 PM
checking again, somehow i didnt save the options and i did press "save options""

14:11

edit: didnt work again!!!!

Yasmine
Mar 14th, 2007, 01:12 PM
I should have shut up :tape: showing 2:10PM instead of 7:10PM (with DST auto thingy, I already had that :o)

The Crow
Mar 14th, 2007, 01:19 PM
also unable to do quick reply in some threads...getting below message

"The following errors occurred when this message was submitted"

I got that too just now. And the site is logging me out all the time as well :mad:

LDF
Mar 14th, 2007, 01:19 PM
*checks again*

Edit: Ugh :o

The Daviator
Mar 14th, 2007, 01:33 PM
It's still messed up :mad:

BARBIE
Mar 14th, 2007, 01:41 PM
The time is 5 hrs. behind the original time for me and when I am posting, I can see that my post has been posted and I am the last person in that thread to have posted but when I came out of that thread I am seeing the name of the person whose post was above mine as the last poster rather than mine


And also I cannot quick reply


Now when I have posted my post here as the last person I am seeing my post above everyone else's

NeverSayDie
Mar 14th, 2007, 01:45 PM
i cant quick reply either :o

and all my times are wrong. it says the posts i made in the 'bugs' thread in this sub forum were made at 1pm today when i posted them a few minutes ago :mad:

BARBIE
Mar 14th, 2007, 01:53 PM
Checking my DST settings to off doesn't work for me


My time is still 5 hrs. behind

*Jean*
Mar 14th, 2007, 01:55 PM
Can't post quick replies here :wavey:

BARBIE
Mar 14th, 2007, 02:02 PM
and my time settings are fine now :yeah:


The problem is not only the time but a few other things also :sad:

star
Mar 14th, 2007, 02:05 PM
Just a suggestion, that worked for me anyway...

log out
delete all cookies/internet temp files (in the browser tools>options)
and restart the computer
Log back in

and my time settings are fine now :yeah:

doesn't work for me :sobbing:

The Daviator
Mar 14th, 2007, 02:09 PM
Just a suggestion, that worked for me anyway...

log out
delete all cookies/internet temp files (in the browser tools>options)
and restart the computer
Log back in

and my time settings are fine now :yeah:

Nope :sad:

*Jean*
Mar 14th, 2007, 02:09 PM
:sad:

Nicolás89
Mar 14th, 2007, 02:09 PM
Just a suggestion, that worked for me anyway...

log out
delete all cookies/internet temp files (in the browser tools>options)
and restart the computer
Log back in

and my time settings are fine now :yeah:

checking,

15:09

edit: 5 hours wrong and behind again!!!!

Nicolás89
Mar 14th, 2007, 02:13 PM
checking again with dst corrections on

15:11

edit: nope didnt work :crying2:

*Jean*
Mar 14th, 2007, 02:13 PM
Doesn't work for me

Rocketta
Mar 14th, 2007, 02:21 PM
I think it matters what computer you're using because I didn't have this much trouble until I got on this computer. :confused:

Meelis
Mar 14th, 2007, 02:21 PM
test

The Daviator
Mar 14th, 2007, 02:21 PM
And the time is...

Edit: 2.21 pm :rolleyes:

TheBoiledEgg
Mar 14th, 2007, 02:24 PM
19:24

TheBoiledEgg
Mar 14th, 2007, 02:25 PM
pffff mine still 5 hrs behind :o

*Jean*
Mar 14th, 2007, 02:29 PM
I'm desperate

hurricanejeanne
Mar 14th, 2007, 02:36 PM
*test*

Dexter
Mar 14th, 2007, 02:49 PM
works?

Rix643
Mar 14th, 2007, 02:49 PM
it's been working for over an hour for me restarting everything :angel:

Good for you, but for me it didn't help. The threads are all messed up.
Time here: 8:51 PM CET

Dexter
Mar 14th, 2007, 02:51 PM
Still doesn't work for me. :sad:

LefandePatty
Mar 14th, 2007, 02:57 PM
This board's driving me crazy. :silly:

LefandePatty
Mar 14th, 2007, 02:58 PM
Okay my post got lost on page 5. :lol: :silly:

FORZA SARITA
Mar 14th, 2007, 03:04 PM
:bigcry:

DutchieGirl
Mar 14th, 2007, 03:18 PM
Damn - time is stuffed again! :sad:

LefandePatty
Mar 14th, 2007, 03:34 PM
*TeSt*

hurricanejeanne
Mar 14th, 2007, 03:39 PM
holy mother of god, it actually matches. Although because of Daylights savings time, my proper WTAworld time is an hour behind my real time, but that, I can live with.

WTAWorld time for me: 3.38pm
Real time (EST, United States): 4.38pm

Close enough. And it only took me playing around with my settings, deleting my cache, and restarting my computer a gazillion times.

Hopefully the admins are on the bug and fix ASAP.

hurricanejeanne
Mar 14th, 2007, 03:40 PM
test again.

hurricanejeanne
Mar 14th, 2007, 03:42 PM
**test

Lefty.
Mar 14th, 2007, 03:43 PM
My time is still weird. :unsure:

Fieke
Mar 14th, 2007, 03:43 PM
*test, yet again*

Edit: Good, it works :yeah:

But for how long? :unsure:

Probably until 25 March, when the rest of the world switches to DST ;)

The Daviator
Mar 14th, 2007, 03:44 PM
My time is still weird. :unsure:

Same, for the ones who it works for, you see the correct time, but for the ones it doesn't you see, on my comp, 3:44, when it should be 8:44 :rolleyes:

FORZA SARITA
Mar 14th, 2007, 03:45 PM
*test*

shnit.
Mar 14th, 2007, 03:51 PM
I restarted, deleted my cookies and turned the DST thing off and still not working.

TTomek
Mar 14th, 2007, 03:52 PM
test!!!

TTomek
Mar 14th, 2007, 03:53 PM
OMG I hope I will not have problems :scared:
yes I have!!!!

TTomek
Mar 14th, 2007, 03:54 PM
help!!!

TTomek
Mar 14th, 2007, 03:56 PM
:sobbing:

Aleksz
Mar 14th, 2007, 04:02 PM
works fine again for me :)

seems to be fixed here :bounce:

The Daviator
Mar 14th, 2007, 04:04 PM
help!!!

:sobbing:

:lol: :hug:

Nicolás89
Mar 14th, 2007, 04:27 PM
*other test*

Dementinator
Mar 14th, 2007, 04:39 PM
christ I though it was just me ,been piddling around with the PC and thought I had fucked up the space time continuum :lol: posts are all over the place.

Dementinator
Mar 14th, 2007, 04:40 PM
christ I though it was just me ,been piddling around with the PC and thought I had fucked up the space time continuum :lol: posts are all over the place.

Dementinator
Mar 14th, 2007, 04:42 PM
lets test it now... 21.42pm

Meelis
Mar 14th, 2007, 05:13 PM
I switched DST corrections off and now it seems working fine again

Zamboni
Mar 14th, 2007, 05:16 PM
It looks to be fixed for me too. At least it says it's 6.15PM now:D
And the quick replies are back as well:)

~Carsten~
Mar 14th, 2007, 05:33 PM
well my time is correct now. After I changed this DST thing to off and it is working. at the moment

Lefty.
Mar 14th, 2007, 05:34 PM
Yea, I think it works again now. :)

Yasmine
Mar 14th, 2007, 05:37 PM
My time is correct :scratch: 6.37pm

TheBoiledEgg
Mar 14th, 2007, 05:38 PM
checking my time again:

17:38 here.

TheBoiledEgg
Mar 14th, 2007, 05:45 PM
it works fine with DST corrections off
thanx for the suggestion :wavey:

Lefty.
Mar 14th, 2007, 06:04 PM
Like, I have been logged out quite a few times (don't know how and why) and I cannot Quick Reply


But the most annoying is the time problem, mine is still 5 hrs. behind

Me too, this is really :banghead:.

Joana
Mar 14th, 2007, 06:17 PM
Here we go again :rolleyes:
Back to time machine, it's past midnight, not 07:17 PM.

Meelis
Mar 14th, 2007, 06:19 PM
again :mad:

Sally Struthers
Mar 14th, 2007, 06:43 PM
testing.

Sally Struthers
Mar 14th, 2007, 06:43 PM
testing the time

Sally Struthers
Mar 14th, 2007, 06:44 PM
testing again

The Daviator
Mar 14th, 2007, 06:59 PM
Checking my DST settings to off doesn't work for me


My time is still 5 hrs. behind

Me neither :fiery:

Yasmine
Mar 14th, 2007, 06:59 PM
Just a suggestion, that worked for me anyway...

log out
delete all cookies/internet temp files (in the browser tools>options)
and restart the computer
Log back in

and my time settings are fine now :yeah:

LDF
Mar 14th, 2007, 07:08 PM
*checks yet again* :p

Edit: It works! :D

Kampi
Mar 14th, 2007, 07:09 PM
Now it really works for me. My posting time is 8:09 PM. Check if your timezone is correct and set DST to auto. Give it a try.

Yasmine
Mar 14th, 2007, 07:13 PM
Sorry to those for whom it didn't work :sobbing: it's working for me fine since I did that:shrug:

Yasmine
Mar 14th, 2007, 07:13 PM
The problem is not only the time but a few other things also :sad:
like what? :shrug:

Gosh this is getting confusing with replies to my post which are before the actual post :tape: :o

CanIGetAWhat
Mar 14th, 2007, 07:18 PM
like what? :shrug:

Gosh this is getting confusing with replies to my post which are before the actual post :tape: :oThis is what is annoying. The posts are out of order. The new posts are posted ahead of the old ones.

TTomek
Mar 14th, 2007, 07:19 PM
so the time is...

TTomek
Mar 14th, 2007, 07:19 PM
all is good :D

Aleksz
Mar 14th, 2007, 07:21 PM
all is good :D

:yeah:

TTomek
Mar 14th, 2007, 07:28 PM
OMG I hope I will not have problems :scared:

MH0861
Mar 14th, 2007, 07:35 PM
Just a suggestion, that worked for me anyway...

log out
delete all cookies/internet temp files (in the browser tools>options)
and restart the computer
Log back in

and my time settings are fine now :yeah:

This worked for me. :D Thanks!

Yasmine
Mar 14th, 2007, 07:47 PM
it's been working for over an hour for me restarting everything :angel:

Uranus
Mar 14th, 2007, 07:59 PM
*trying*

Edit: it works! :yeah:

LDF
Mar 14th, 2007, 08:03 PM
*test, yet again*

Edit: Good, it works :yeah:

But for how long? :unsure:

Rix643
Mar 14th, 2007, 08:14 PM
Testing, current time 09:16 PM CET


Close enough, my alarm clock must be running fast.

I changed my timezone and DST settings back and forth while saving them in between; finally switching DST off.
Logged out, closed IE, restarted IE, erased all temporary Internet-files and cookies, switched my computer off and on, started IE, started WTAWorld, logged in and.... time is correct (for now...)

But as long as there are people around with the wrong time settings, threads will still get messed up...

And off it went again.... 9:34 PM CET

And on? 10:10 pm CET

TheBoiledEgg
Mar 14th, 2007, 08:32 PM
i had my DST turned off but it still went weird.

hurricanejeanne
Mar 14th, 2007, 08:37 PM
test

Ceze
Mar 14th, 2007, 08:39 PM
it works for me too :) (did nothing though)

Sally Struthers
Mar 14th, 2007, 08:55 PM
testing

Nicolás89
Mar 14th, 2007, 09:40 PM
i changed the dst thing to off, then i logged out, deleted all the cookies, restarted the pc and is working fine now:D

SeanyQ
Mar 14th, 2007, 09:49 PM
I did that and it worked for a bit then went all weird again. I wish someone would fix this already:mad:

Edit: oh see now it's working again and I didn't do anything. We'll see how long this lasts.

Not very long!
I've turned the dst thing off & on, logged in & out, tried all possible combinations! Frustration central! :mad: :rolleyes:

hurricanejeanne
Mar 14th, 2007, 09:55 PM
Not very long!
I've turned the dst thing off & on, logged in & out, tried all possible combinations! Frustration central! :mad: :rolleyes:

yeah mine was working for only about an hour or so. I left and then came back online and it was all screwy again.

totally frustating.

Posting: 10.54 EST.

Nicolás89
Mar 14th, 2007, 10:12 PM
it was working pretty fine for me but now is screwed up again :crying2:

BARBIE
Mar 14th, 2007, 10:53 PM
like what? :shrug:



Like, I have been logged out quite a few times (don't know how and why) and I cannot Quick Reply


But the most annoying is the time problem, mine is still 5 hrs. behind



Gosh this is getting confusing with replies to my post which are before the actual post :tape: :o


Why do you see it, you said you are not having the problem ???

PatrickRyan
Mar 14th, 2007, 10:57 PM
test

star
Mar 14th, 2007, 11:00 PM
*test*
Oh it's wrong again :o

Yasmine
Mar 14th, 2007, 11:02 PM
It went wrong again for a while... and another thing I noticed:

It's fine now, but if I had the idea to open a second window on the board, the time was screwed on that second window. So basically I had one window with the right time and another 5 hours behind :cuckoo:

star
Mar 14th, 2007, 11:50 PM
i changed the dst thing to off, then i logged out, deleted all the cookies, restarted the pc and is working fine now:D

I did that and it worked for a bit then went all weird again. I wish someone would fix this already:mad:

Edit: oh see now it's working again and I didn't do anything. We'll see how long this lasts.

Mattographer
Mar 14th, 2007, 11:55 PM
Test...

Edit: OMG! 4 hours behind! :o

Ferosh
Mar 15th, 2007, 12:07 AM
Now it doesn't allow me to send Private Messages. :fiery:

This forum requires that you wait 30 seconds between sending private messages. Please try again in 10644 seconds.

Dexter
Mar 15th, 2007, 12:26 AM
Test - should be 06.26.

Kai
Mar 15th, 2007, 01:16 AM
test --- should be 7.16

Brett.
Mar 15th, 2007, 01:27 AM
Doesn't work! :shrug:

Hant11
Mar 15th, 2007, 01:37 AM
Test

Hant11
Mar 15th, 2007, 01:37 AM
re-test

Hant11
Mar 15th, 2007, 01:37 AM
don't work for me

Hant11
Mar 15th, 2007, 01:38 AM
7:37 AM Test

Hant11
Mar 15th, 2007, 01:38 AM
7:38 am test
pffff don't work

PatrickRyan
Mar 15th, 2007, 01:39 AM
testing

Hant11
Mar 15th, 2007, 01:47 AM
7h45

Hant11
Mar 15th, 2007, 01:59 AM
7h57

shnit.
Mar 15th, 2007, 01:59 AM
11:59pm

Hant11
Mar 15th, 2007, 02:00 AM
7h57 am

Martian Jeza
Mar 15th, 2007, 02:09 AM
7h57

You still are 5 hours behind :lol: :lol: :lol:

*Jean*
Mar 15th, 2007, 02:12 AM
DOESNT WORK FOR ME :) :) :) :) I'm gonna kill someone :) :) :)

SeanyQ
Mar 15th, 2007, 02:15 AM
test

*Jool*
Mar 15th, 2007, 02:38 AM
^you lucky :p

Kampi
Mar 15th, 2007, 02:56 AM
Test

p.s.: Still wrong, should be 08:56 AM. Someone should contact the SYS-Admin of this site or better somebody from Jelsoft/Verticalscope Inc. for example. Otherwise it won't make sense to post here anymore, because this would end in total chaos. Btw the chaos is already there.

Rix643
Mar 15th, 2007, 03:15 AM
OMG I think it's working now :o

Nope, it ain't...

Langers
Mar 15th, 2007, 03:20 AM
HOW DO I GET MY POSTS TO APPEAR IN THE CORRECT ORDER?

T
H
A
N
K
S

Just need this post to stand out. :lol:

Nicolás89
Mar 15th, 2007, 03:21 AM
*test*

Edit: lol i works fine again, but is a bit exhausting restart the pc in time to time:(

star
Mar 15th, 2007, 03:35 AM
it was working pretty fine for me but now is screwed up again :crying2:

Same here. It keeps changing.

Zamboni
Mar 15th, 2007, 04:06 AM
Still broken for me, even after I deleted cookies and stuff yesterday:o

jimbo mack
Mar 15th, 2007, 04:11 AM
my posts are all over the place. what do i need to do?

Manu79
Mar 15th, 2007, 04:43 AM
Perhaps it will work if you switch off the DST correction in your User CP.

Not here :o 10:43

James
Mar 15th, 2007, 04:59 AM
It changes back and forth for me.

James
Mar 15th, 2007, 05:14 AM
Yeah it depends... and it's still damn annoying ;)

That I did not deny. :p

bionic71
Mar 15th, 2007, 05:14 AM
test

Brett.
Mar 15th, 2007, 06:28 AM
Doesn't work! :shrug:

star
Mar 15th, 2007, 06:37 AM
*tests* ....again...

hmm currently works, shocking

Scotso
Mar 15th, 2007, 06:50 AM
So annoying. Apparently it's only 2.50am here (which would be nice, I could use some more sleep) - but it's actually 7.50am. :rolleyes:

And yes, my time settings are correct.

thenj
Mar 15th, 2007, 06:51 AM
test

12:50

thenj
Mar 15th, 2007, 06:51 AM
12:51

~Carsten~
Mar 15th, 2007, 06:58 AM
I switched the DST off yesterday and it worked, but now I'm 5 hours back again!

Lady
Mar 15th, 2007, 07:05 AM
Test

DragonFlame
Mar 15th, 2007, 07:11 AM
HELLLPPPPPP im still bugged. it's so annoying:o :sad:

DragonFlame
Mar 15th, 2007, 07:12 AM
test

Hant11
Mar 15th, 2007, 07:27 AM
8:25 AM

seems works

Yasmine
Mar 15th, 2007, 07:40 AM
yep works for me too :cool: 8:40AM

libre83
Mar 15th, 2007, 07:52 AM
Test: 13,52

-Makiri-
Mar 15th, 2007, 08:02 AM
the time is correct only in some thread for me :help:

-Makiri-
Mar 15th, 2007, 08:03 AM
i still have the problems :banghead:

*Jean*
Mar 15th, 2007, 08:10 AM
OMG I think it's working now :o

TTomek
Mar 15th, 2007, 08:13 AM
and?

-Makiri-
Mar 15th, 2007, 08:14 AM
don't work :mad:

TTomek
Mar 15th, 2007, 08:14 AM
not again!!!!!!!!

AnnaK_4ever
Mar 15th, 2007, 08:16 AM
Just to test.
Should be 04:16 pm.

P.S.
But it's not! :o :banghead: :hysteric:

AnnaK_4ever
Mar 15th, 2007, 08:34 AM
One more try...

AnnaK_4ever
Mar 15th, 2007, 08:38 AM
And now?

P.S.
I give up....................

BARBIE
Mar 15th, 2007, 08:48 AM
Me? :sad:


OMG the Webmaster himself is sad :eek: :eek: :eek: :tape: :tape: :tape: :help: :help: :help:

FORZA SARITA
Mar 15th, 2007, 08:49 AM
Testtttttttttttttt

:o

BARBIE
Mar 15th, 2007, 08:51 AM
interesting now the time is correct.


Good for you :D but not for me :sad:

Highlandman
Mar 15th, 2007, 08:59 AM
10 am :o - here its okay, but not in other parts of the forum...

Martian Jeza
Mar 15th, 2007, 09:00 AM
Gonna test again...

James
Mar 15th, 2007, 09:05 AM
Hope it works now.

James
Mar 15th, 2007, 09:09 AM
Still broken for me, even after I deleted cookies and stuff yesterday:o

Perhaps it will work if you switch off the DST correction in your User CP.

DutchieGirl
Mar 15th, 2007, 10:01 AM
Perhaps it will work if you switch off the DST correction in your User CP.

I tried that - still doesn't work. :(

James
Mar 15th, 2007, 10:01 AM
The time at the bottom is correct now, but the posts often are in the wrong time.

James
Mar 15th, 2007, 10:02 AM
I tried that - still doesn't work. :(

That one was in the correct time frame though.

DutchieGirl
Mar 15th, 2007, 10:05 AM
That one was in the correct time frame though.

Doesn't help when the posts are still screwed up though. :p

James
Mar 15th, 2007, 10:07 AM
Doesn't help when the posts are still screwed up though. :p

It's a start. :p

James
Mar 15th, 2007, 10:08 AM
I can get the right time in here, but when I post in NT the posts are wrong.

DutchieGirl
Mar 15th, 2007, 10:10 AM
Yeah it depends... and it's still damn annoying ;)

TTomek
Mar 15th, 2007, 10:15 AM
testing!!!

should be 11:15 AM :)

TTomek
Mar 15th, 2007, 10:15 AM
:d

BARBIE
Mar 15th, 2007, 11:28 AM
DOESNT WORK FOR ME :) :) :) :) I'm gonna kill someone :) :) :)


Who ??? :eek: :eek: :eek: :haha: :haha: :haha:

Steve
Mar 15th, 2007, 12:07 PM
Me? :sad:

~Carsten~
Mar 15th, 2007, 12:36 PM
interesting now the time is correct.

Langers
Mar 15th, 2007, 12:46 PM
Testing. :o

Yasmine
Mar 15th, 2007, 01:08 PM
works for me, but if it goes wrong, restarting the computer does work :rolleyes: and only one browser window has to be opened otherwise it goes nuts again :tape:

14:07PM is correct

TTomek
Mar 15th, 2007, 01:15 PM
what should I do now!!!

first it was OK then it was bad and again OK and now it's again bad :mad: :fiery:

TTomek
Mar 15th, 2007, 01:15 PM
and again good :o

Aleksz
Mar 15th, 2007, 01:30 PM
:bounce:

TTomek
Mar 15th, 2007, 01:36 PM
what's so funny OLEK!!! :p

Aleksz
Mar 15th, 2007, 01:37 PM
what's so funny OLEK!!! :p

:fiery:

did you send your picks Tomika? :p

TTomek
Mar 15th, 2007, 01:39 PM
:fiery:

did you send your picks Tomika? :p

:(:mad::fiery::eek::cool::p

libre83
Mar 15th, 2007, 01:48 PM
Test again: 14.47 :o

FORZA SARITA
Mar 15th, 2007, 02:04 PM
test

now work!!!!!!!!!!!:banana:




PS: :scared:

FORZA SARITA
Mar 15th, 2007, 02:13 PM
:ras:

TTomek
Mar 15th, 2007, 02:13 PM
:p

FORZA SARITA
Mar 15th, 2007, 02:13 PM
:ras:

TTomek
Mar 15th, 2007, 02:17 PM
:hug:

Aleksz
Mar 15th, 2007, 02:19 PM
really interesting :rolleyes:

-Makiri-
Mar 15th, 2007, 02:23 PM
Test: 03:23

-Makiri-
Mar 15th, 2007, 02:23 PM
yeah :woohoo: :banana:

goldenlox
Mar 15th, 2007, 02:28 PM
The problem also involves posting. Some posts go out of order, and makes the thread nonsense.

Steve
Mar 15th, 2007, 03:51 PM
Alls good

LefandePatty
Mar 15th, 2007, 04:07 PM
:rocker2:

BARBIE
Mar 15th, 2007, 06:45 PM
Alls good


Thanks Steve :D

DutchieGirl
Mar 15th, 2007, 07:59 PM
The problem also involves posting. Some posts go out of order, and makes the thread nonsense.

uhh no shit - that's what has been said on the other 8 pages of this thread! :lol:

Yasmine
Mar 15th, 2007, 10:14 PM
Alls good
:banana: :woohoo: