PDA

View Full Version : Novosti 30 Okt


Leopold Stotch
Oct 31st, 2005, 10:50 AM
Traži se Jelena Dokić!?
A. PALIĆ 30.10.2005, 19:15:00

JELENA Dokić napušta "beli sport"!? Prema informacijama iz teniskih krugova u Zagrebu, nekada najbolja evropska igračica je posle višegodišnjeg propadanja okačila reket o klin. Dokićeva već mesecima ne trenira, na mnogim turnirima ove jeseni se bez objašnjenja nije ni pojavila, a što je najgore, niko ne zna gde se naša teniserka trenutno nalazi!
- Verujem da je vest o kraju Jelenine karijere tačna, iako je ona majci izjavila da će već od Nove godine zaigrati na nekoliko turnira u Australiji, pa i samom Australijen openu. Ja bih želeo da tako i bude, ali plašim se da je Jelena slagala i da je njena karijera završena. Januar je koliko sutra i tada će sve biti poznato. Ako se opet ne pojavi na turniru, to je kraj - kaže Jelenin otac, Damir Dokić.
Propast nekada planetarne sportske zvezde, prema rečima Dokića, dugo je planirana, a ogorčeni otac zna i krivce.
- Pre nego što kažem ko su, hteo bih da se svaki čovek zapita da li je moguće da devojka koja je bila na vrhu, imala bolje sponzorske ugovore od Serene Vilijams, preko noći toliko psihološki popusti, da padne na dno. Da niko ne zna gde je, niti može da joj priđe? Verujte, to je nemoguće i svaki psihijatar to može da potvrdi - objašnjava Dokić. - Jelenu već godinama sistematski uništavaju. Ko? Pre svega, agencija američkih Jevreja "Oktagon", koja bukvalno upravlja VTA organizacijom. Problem je što smo s njima još ranije zaratili, "Oktagon" je ostao bez određenih finansija i onda su rešili da mi se osvete, baš kao i ustaški lobi, koji dobro zna ko je Damir Dokić.
Postavlja se pitanje: "Kako je moguće da niko ne može da odredi gde se nalazi Jelena!?
- To niko ne zna! Ona se s vremena na vreme majci javi telefonom, ali nikada ne kaže odakle. Ipak, tvrdim da je i dalje u Zagrebu i da je tamo drže pod prisilom! Kako je moguće da ona provede tolike godine u Hrvatskoj, a da je nikada niko ne uslika, da zagrebačke novine ne napišu ni jedan tekst o Jeleni. Verujte, za to je zaslužna hrvatska obaveštajna služba - zaključio je Damir Dokić.

PRIJAVLjUJEM NESTANAK

OTAC naše najbolje teniserke uskoro će da prijavi i Jelenin nestanak u beogradskoj opštini Savski venac. Uz to, zahtevaće od Ministarstva inostranih poslova da odmah ustanovi gde se nalazi srpska teniserka.
- Neka se Ministarstvo raspita kod našeg ambasadora u Zagrebu ili u bilo kojoj drugoj zemlji i sazna gde je moja kćerka! Kada bi tako nestala neka američka teniserka, Vlada SAD bi zbog nje prevrnula "nebo i zemlju".

BIO SAM U PRAVU

DAMIR Dokić ne može da oprosti ni "dušebržnicima" iz domaćeg Teniskog saveza, koji su pritiskali Jelenu da se osamostali.
- Pričali su: "Pusti ti ludog Damira", ali sada je nažalost jasno da je "ludi Damir" sve vreme bio pravu. Voleo bih da grešim, da još ima nade za moju kćerku, ali, plašim se da je kasno. Dok je bila uz mene, Jelena je bila bezbedna. Pitam vas: "Šta će se dogoditi s mojom kćerkom kada je Hrvati potpuno unište i izvuku joj poslednju paru iz džepa"? Šta bi trebalo ja njima posle da uradim... - ogorčen je otac.

izvor: http://www.novosti.co.yu/vest.php?vest=46241&rubrika=Sport

vutt
Oct 31st, 2005, 03:25 PM
jd_fan can you help us out with short english summary once again. :)

Belco
Oct 31st, 2005, 04:16 PM
interesting read

Sash1
Oct 31st, 2005, 04:41 PM
There you go, as posted in previous thread...

Damir says he'll soon go to police to officially report Jelena's disappearance and demand from ministry of foreign affairs to help him out in locating her.

He suspects though that she is in Zagreb (against her will...)

(And he sounds loony as he's always been... )

MilanDokic
Oct 31st, 2005, 04:44 PM
Jelena leaves the "white sport"!? According to the information from Zagreb (Croatia) Jelena is ending her professional tennis career. "She didn't train for months", said Croatian sources. But, the worst information is it that nobody knows where is Jelena!

- I believe the news about ending of Jelena's career is true, although she told her mother she will play on a few tournaments in Australia, and at Australian Open, too. I would like she plays there, but I'm afraid she lied and that her career is finished. If Jelena doesn't appear on tours again, it's the end.

How it's possible that nobody knows where she is?

- It nobody knows. She calls her mother sometimes, but she doesn't tell her where she is. But, I think Jelena is in Zagreb. I will report to our ministry about her disappearance.

vutt
Oct 31st, 2005, 04:47 PM
thanks!

daniela86
Oct 31st, 2005, 05:35 PM
Damir also blames "Octagon".According to him,"Octagon"wanted Jelena to collapse for a long time.

©@®eLess
Oct 31st, 2005, 08:01 PM
ok it's starting to worry now. I had a conference on friday "Human-trafficking" and every time i read "she's gone" or something i get paranoid!

shannonannafan
Nov 1st, 2005, 05:12 AM
http://smileys.******************/cat/36/36_2_58.gif (http://www.******************/?partner=ZSzeb001_ZNxdm815XXUS) Words can't express how sad I am!!!

King Aaron
Nov 1st, 2005, 05:27 PM
Thanks.

This is beginning to be disturbing.