PDA

View Full Version : How do you change your flag?


**Jelica**
Oct 14th, 2004, 12:35 PM
I'm sorry if this is a really dumb question and it's actually very obvious..I just cannot work out how to do this :confused: Can anyone explain me? Cos I automatically have Uk flag cos I live in UK but I like to change it, cos I am not born in UK or ethnically of UK. Thx in advance!! :)

Avid Merrion
Oct 14th, 2004, 01:20 PM
:wavey: click on User CP, then on Edit Profile then change your country and then save changes. :)

**Jelica**
Oct 14th, 2004, 04:10 PM
thx :-)

Avid Merrion
Oct 14th, 2004, 05:47 PM
:)